Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

60% πάνω η 460 

Κάνεις πλάκα να υποθέσω έτσι;

Να τα κάνει τι τα 30-20 fps παραπάνω στο λολ και το csgo άμα έχει 60 hz μόνιτορ μια χαρά θα του είναι αυτή η κάρτα για να κάνει την δουλειά του πως θα έχει μια κάρτα λίγο πιο αδύναμη αλλά που έχει πολύ εγγύηση αχρησιμοποίητη και της sapphire παρακαλώ από το να πάρει μια κάρτα 460 με ίσως 20% παραπάνω απόδοση κάρτα από mining rig που δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής σε σχέση με μια καινούργια ή μια μεταχειρισμένη από εδώ , μάρκας jegy που είναι φτιανιαρικη κατασκευή και η εταιρεία δεν υπάρχει καν οπότε για κάποιο λόγο δεν υπάρχει , εγγύηση 6 μήνες τι θα σου δώσουν άλλη άμα χαλασει αυτή ; Άντε να σου κάνουν καμοια αντικατάσταση fan άμα χαλασει κανένα μην περιμένεις πολλά πολλά

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-550-vs-AMD-RX-460/3925vs3641

Δεν κανω πλακα

55% για την ακριβεια

Ειπαμε τις αποψεις μας και ας κανει ο,τι θελει ο ανθρωπος

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bonorov είπε

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-550-vs-AMD-RX-460/3925vs3641

Δεν κανω πλακα

55% για την ακριβεια

Ειπαμε τις αποψεις μας και ας κανει ο,τι θελει ο ανθρωπος

Με το userbenchmark συγκρίνεις ;;

Είναι τελείως άκυρο δες εδώ και πες μου 50% πάνω είναι η απόδοση;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Με το userbenchmark συγκρίνεις ;;

Είναι τελείως άκυρο δες εδώ και πες μου 50% πάνω είναι η απόδοση;

Υπαρχουν διαφορα βιντεο οπως αυτο που δειχνει οτι οντως ειναι 50%

To Θεμα ειναι ειτε η διαφορα ειναι 20-30 ειτε ειναι 40-50% σαν καρτα ειναι αρκετα καλυτερη η 460(γενικα δεν λεω για την συγκεκριμενη υλοποιηση την οποια δεν την ξερω)

Οποτε ειναι αποκλειστικα επιλογη του παιδιου αν θα παρει μια υποδεεστερη καρτα καλυτερης υλοποιησης καινουργια η θα ρισκαρει να παρει μια καλυτερη καρτα χειροτερης υλοποιησης μεταχειρισμενη.

Εγω προσωπικα θα ρισκαρα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bonorov είπε

Υπαρχουν διαφορα βιντεο οπως αυτο που δειχνει οτι οντως ειναι 50%

To Θεμα ειναι ειτε η διαφορα ειναι 20-30 ειτε ειναι 40-50% σαν καρτα ειναι αρκετα καλυτερη η 460(γενικα δεν λεω για την συγκεκριμενη υλοποιηση την οποια δεν την ξερω)

Οποτε ειναι αποκλειστικα επιλογη του παιδιου αν θα παρει μια υποδεεστερη καρτα καλυτερης υλοποιησης καινουργια η θα ρισκαρει να παρει μια καλυτερη καρτα χειροτερης υλοποιησης μεταχειρισμενη.

Εγω προσωπικα θα ρισκαρα

Οκ νταξει με έπεισες και εγώ θα την έπαιρνα αλλά είναι από mining και δεν ξέρεις πόσος καιρός της έχει μείνει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Alex αν ειναι για εσενα, να ξερεις οτι γινεται 560 😉

https://www.overclock.net/forum/67-amd/1633317-wip-rx460-rx560-conversion-pack-asus-gigabyte-msi-powercolor-sapphire-xfx.html

Δεν ειναι για εμενα, αλλιως θα σου λεγα :P Ειδα ειναι κυριως για την υλοποιηση της asus και της sapphire, για την JEGY ειναι λιγο κινδυνος :P

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Οχι μονο γι' αυτες, κανει και η JEGY -την ετοιμασα και την εδωσα- το θετικο της
ειναι οτι σηκωνει κανονικα τα ρολογια της 560, ενω αλλες δεν το μπορουν! -και
ετσι οταν δυστυχως συμβει αυτο πρεπει να ξαναπας πισω, αλλα η Jegy ηταν ΟΚ
😀
(διχως να μπορω να ισχυριστω οτι θα ειναι και ολες τους ιδιο βολικες σε αυτο)

Χρειαζεσαι απλως λιγη προσοχη στο να μην βαλεις ακυρη επιλογη απο τα προσφερομενα
https://www.overclock.net/forum/67-amd/1633317-wip-rx460-rx560-conversion-pack-asus-gigabyte-msi-powercolor-sapphire-xfx.html

Βεβαιως αν μπορουσες να βρεις μια κανονικη 560 στα 60-65ε θα ηταν μια ετοιμη επιλογη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Τελικα, η καρτσ εβγαλε προβλημα. Χτυπαει πολλα artifacts, η μπαινει σε οποια αναλυση θελει χωρις να μπαινει η σωστη και γενικα τα προβληματα αρκετα.

Δοκιμασα 3 εκδοσεις drivers αφαιρωντας τον καθε εναν με το ddu. Το αποτελεσμα τραγικο.

Αυριο πρωι εχει φυγει ξεχεσμα στην εταιρια και εχει φυγει πισω η καρτα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alex-V είπε

Καλησπερα. Τελικα, η καρτσ εβγαλε προβλημα. Χτυπαει πολλα artifacts, η μπαινει σε οποια αναλυση θελει χωρις να μπαινει η σωστη και γενικα τα προβληματα αρκετα.

Δοκιμασα 3 εκδοσεις drivers αφαιρωντας τον καθε εναν με το ddu. Το αποτελεσμα τραγικο.

Εγώ όταν τα έλεγα με γραφατε και με λέγατε παράλογο επειδή έλεγα να πάρεις μια καινούργια κάρτα λίγο πιο αδύναμη στα ίδια λεφτά αλλά με εγγυήσεις και από κατάστημα στο Σκρουτζ και πάνω από όλα καινούργια

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alex-V είπε

Μην ξεχάσεις και τον Συνήγορο του καταναλωτή.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Εγώ όταν τα έλεγα με γραφατε και με λέγατε παράλογο επειδή έλεγα να πάρεις μια καινούργια κάρτα λίγο πιο αδύναμη στα ίδια λεφτά αλλά με εγγυήσεις και από κατάστημα στο Σκρουτζ και πάνω από όλα καινούργια

Βγηκες αληθινος τελικα!

Πηρα το πρωι και το τεχνικο τους κομματι λειτουργει ως παρασκευη και την δευτερα θα με παρουν οι τεχνικαρες τους τηλεφωνο.

Θα πεσει γελιο και κλαμα.

Δημοσ.

Alex-V αν μιλαμε για αυτο το καταστημα, μην εισαι αρνητικος -γιατι & οι ιδιοι δεν ειναι!
Αντιλαμβανονται οτι, ενα ποσοστο μπορει να ειναι "ταλαιπωρημενο", και λογικα δεν θα
καθονται να το ψαχνουνε για ολες τις καρτες των..60 ευρω! Oπως αντιστοιχως δεν το
εψαχναν στον Cosmodata, για ολες τις RX580 8GB των 100 ευρω: στην προσφορα τους
τοτε! Παντως τοσο το review (οσο κι εγω) επιβεβαιωνω οτι οι vga ειναι -καταρχην- ok.
Απο κει και περα ενδεχομενως επεσες στο 2-6%* που εχουν "ζητηματα" απο το mining...
🧐
(*εκτιμηση μου οτι απο χρηστη μια κακομεταχειρισμενη vga ξεπερνα αυτο το ποσοστο)

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Alex-V αν μιλαμε για αυτο το καταστημα, μην εισαι αρνητικος -γιατι & οι ιδιοι δεν ειναι!
Αντιλαμβανονται οτι, ενα ποσοστο μπορει να ειναι "ταλαιπωρημενο", και λογικα δεν θα
καθονται να το ψαχνουνε για ολες τις καρτες των..60 ευρω! Oπως αντιστοιχως δεν το
εψαχναν στον Cosmodata, για ολες τις RX580 8GB των 100 ευρω: στην προσφορα τους
τοτε! Παντως τοσο το review (οσο κι εγω) επιβεβαιωνω οτι οι vga ειναι -καταρχην- ok.
Απο κει και περα ενδεχομενως επεσες στο 2-6%* που εχουν "ζητηματα" απο το mining...
🧐
(*εκτιμηση μου οτι απο χρηστη μια κακομεταχειρισμενη vga ξεπερνα αυτο το ποσοστο)

Τέτοια μαγαζιά είναι ρίσκο δεν ξέρεις αν θα παίξει ή όχι και δεν ξέρεις με το support τι γίνεται αν δεν παίξει

1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Βγηκες αληθινος τελικα!

Πηρα το πρωι και το τεχνικο τους κομματι λειτουργει ως παρασκευη και την δευτερα θα με παρουν οι τεχνικαρες τους τηλεφωνο.

Θα πεσει γελιο και κλαμα.

Φίλε δεν βλέπω να βγάζεις άκρη καλη τύχη 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Τέτοια μαγαζιά είναι ρίσκο δεν ξέρεις αν θα παίξει ή όχι και δεν ξέρεις με το support τι γίνεται αν δεν παίξει

Φίλε δεν βλέπω να βγάζεις άκρη καλη τύχη 

Κανενα ρισκο! Το μονο (που μπορει να το κανει) δυσκολο, ειναι οταν δεν βρισκεσαι στην ιδια πολη..
Γιατι οταν μπορεις να πας εκει [= στο καταστημα]: την παιρνει και σου δινει καποια αλλη => τελος!

Οταν ειχα παει να παρω-παραλαβω την 580 του Cosmodata στη Στουρναρη, μπροστα μου στο καταστημα
υπηρχε αλλος, που την επεστρεφε ως...προβληματικη: αυτο δεν με σταματησε / δεν με εκανε να αλλαξω
γνωμη για την αγορα της καθολου
[απλως προσεξα το προφανες: να μην παρω την...δικη του χαλασμενη!]
😄
Εκει τουλαχιστον τo αντιλαμβανεσαι σχετικα συντομα, και εχεις το "μαξιλαρακι-διχτυ ασφαλειας": να τη
επιστρεψεις! Ενω σε μεταχειρισμενες καρτες απο αγγελιες, μπορει η καρτα που θα παρεις, μια χαρα να...
ειναι ακομη και φουρνισμενη(!), και αιντε να βρεις καποια ακρη μετα απο....μηνες: οταν αυτο θα της βγει.
🤢

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Κανενα ρισκο! Το μονο (που μπορει να το κανει) δυσκολο, ειναι οταν δεν βρισκεσαι στην ιδια πολη..
Γιατι οταν μπορεις να πας εκει [= στο καταστημα]: την παιρνει και σου δινει καποια αλλη => τελος!

Οταν ειχα παει να παρω-παραλαβω την 580 του Cosmodata στη Στουρναρη, μπροστα μου στο καταστημα
υπηρχε αλλος, που την επεστρεφε ως...προβληματικη: αυτο δεν με σταματησε / δεν με εκανε να αλλαξω
γνωμη για την αγορα της καθολου
[απλως προσεξα το προφανες: να μην παρω την...δικη του χαλασμενη!]
😄
Εκει τουλαχιστον τo αντιλαμβανεσαι σχετικα συντομα, και εχεις το "μαξιλαρακι-διχτυ ασφαλειας": να τη
επιστρεψεις! Ενω σε μεταχειρισμενες καρτες απο αγγελιες, μπορει η καρτα που θα παρεις, μια χαρα να...
ειναι ακομη και φουρνισμενη(!), και αιντε να βρεις καποια ακρη μετα απο....μηνες: οταν αυτο θα της βγει.
🤢

Α άλλο άμα πας εσύ στο κατάστημα εγώ αναφερομουν στην παραγγελια και με μεταφορά με κούριερ σε εμένα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...