bonorov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε 60% πάνω η 460 Κάνεις πλάκα να υποθέσω έτσι; Να τα κάνει τι τα 30-20 fps παραπάνω στο λολ και το csgo άμα έχει 60 hz μόνιτορ μια χαρά θα του είναι αυτή η κάρτα για να κάνει την δουλειά του πως θα έχει μια κάρτα λίγο πιο αδύναμη αλλά που έχει πολύ εγγύηση αχρησιμοποίητη και της sapphire παρακαλώ από το να πάρει μια κάρτα 460 με ίσως 20% παραπάνω απόδοση κάρτα από mining rig που δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής σε σχέση με μια καινούργια ή μια μεταχειρισμένη από εδώ , μάρκας jegy που είναι φτιανιαρικη κατασκευή και η εταιρεία δεν υπάρχει καν οπότε για κάποιο λόγο δεν υπάρχει , εγγύηση 6 μήνες τι θα σου δώσουν άλλη άμα χαλασει αυτή ; Άντε να σου κάνουν καμοια αντικατάσταση fan άμα χαλασει κανένα μην περιμένεις πολλά πολλά https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-550-vs-AMD-RX-460/3925vs3641 Δεν κανω πλακα 55% για την ακριβεια Ειπαμε τις αποψεις μας και ας κανει ο,τι θελει ο ανθρωπος
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 55 λεπτά πριν, bonorov είπε https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-550-vs-AMD-RX-460/3925vs3641 Δεν κανω πλακα 55% για την ακριβεια Ειπαμε τις αποψεις μας και ας κανει ο,τι θελει ο ανθρωπος Με το userbenchmark συγκρίνεις ;; Είναι τελείως άκυρο δες εδώ και πες μου 50% πάνω είναι η απόδοση;
bonorov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Με το userbenchmark συγκρίνεις ;; Είναι τελείως άκυρο δες εδώ και πες μου 50% πάνω είναι η απόδοση; Υπαρχουν διαφορα βιντεο οπως αυτο που δειχνει οτι οντως ειναι 50% To Θεμα ειναι ειτε η διαφορα ειναι 20-30 ειτε ειναι 40-50% σαν καρτα ειναι αρκετα καλυτερη η 460(γενικα δεν λεω για την συγκεκριμενη υλοποιηση την οποια δεν την ξερω) Οποτε ειναι αποκλειστικα επιλογη του παιδιου αν θα παρει μια υποδεεστερη καρτα καλυτερης υλοποιησης καινουργια η θα ρισκαρει να παρει μια καλυτερη καρτα χειροτερης υλοποιησης μεταχειρισμενη. Εγω προσωπικα θα ρισκαρα
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, bonorov είπε Υπαρχουν διαφορα βιντεο οπως αυτο που δειχνει οτι οντως ειναι 50% To Θεμα ειναι ειτε η διαφορα ειναι 20-30 ειτε ειναι 40-50% σαν καρτα ειναι αρκετα καλυτερη η 460(γενικα δεν λεω για την συγκεκριμενη υλοποιηση την οποια δεν την ξερω) Οποτε ειναι αποκλειστικα επιλογη του παιδιου αν θα παρει μια υποδεεστερη καρτα καλυτερης υλοποιησης καινουργια η θα ρισκαρει να παρει μια καλυτερη καρτα χειροτερης υλοποιησης μεταχειρισμενη. Εγω προσωπικα θα ρισκαρα Οκ νταξει με έπεισες και εγώ θα την έπαιρνα αλλά είναι από mining και δεν ξέρεις πόσος καιρός της έχει μείνει 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Alex αν ειναι για εσενα, να ξερεις οτι γινεται 560 😉 https://www.overclock.net/forum/67-amd/1633317-wip-rx460-rx560-conversion-pack-asus-gigabyte-msi-powercolor-sapphire-xfx.html
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Alex αν ειναι για εσενα, να ξερεις οτι γινεται 560 😉 https://www.overclock.net/forum/67-amd/1633317-wip-rx460-rx560-conversion-pack-asus-gigabyte-msi-powercolor-sapphire-xfx.html Δεν ειναι για εμενα, αλλιως θα σου λεγα Ειδα ειναι κυριως για την υλοποιηση της asus και της sapphire, για την JEGY ειναι λιγο κινδυνος Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Alex-V
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Οχι μονο γι' αυτες, κανει και η JEGY -την ετοιμασα και την εδωσα- το θετικο της ειναι οτι σηκωνει κανονικα τα ρολογια της 560, ενω αλλες δεν το μπορουν! -και ετσι οταν δυστυχως συμβει αυτο πρεπει να ξαναπας πισω, αλλα η Jegy ηταν ΟΚ 😀 (διχως να μπορω να ισχυριστω οτι θα ειναι και ολες τους ιδιο βολικες σε αυτο) Χρειαζεσαι απλως λιγη προσοχη στο να μην βαλεις ακυρη επιλογη απο τα προσφερομενα https://www.overclock.net/forum/67-amd/1633317-wip-rx460-rx560-conversion-pack-asus-gigabyte-msi-powercolor-sapphire-xfx.html Βεβαιως αν μπορουσες να βρεις μια κανονικη 560 στα 60-65ε θα ηταν μια ετοιμη επιλογη
Alex-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπερα. Τελικα, η καρτσ εβγαλε προβλημα. Χτυπαει πολλα artifacts, η μπαινει σε οποια αναλυση θελει χωρις να μπαινει η σωστη και γενικα τα προβληματα αρκετα. Δοκιμασα 3 εκδοσεις drivers αφαιρωντας τον καθε εναν με το ddu. Το αποτελεσμα τραγικο. Αυριο πρωι εχει φυγει ξεχεσμα στην εταιρια και εχει φυγει πισω η καρτα.
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Alex-V είπε Καλησπερα. Τελικα, η καρτσ εβγαλε προβλημα. Χτυπαει πολλα artifacts, η μπαινει σε οποια αναλυση θελει χωρις να μπαινει η σωστη και γενικα τα προβληματα αρκετα. Δοκιμασα 3 εκδοσεις drivers αφαιρωντας τον καθε εναν με το ddu. Το αποτελεσμα τραγικο. Αυριο πρωι εχει φυγει ξεχεσμα στην εταιρια και εχει φυγει πισω η καρτα. Εγώ όταν τα έλεγα με γραφατε και με λέγατε παράλογο επειδή έλεγα να πάρεις μια καινούργια κάρτα λίγο πιο αδύναμη στα ίδια λεφτά αλλά με εγγυήσεις και από κατάστημα στο Σκρουτζ και πάνω από όλα καινούργια
dpolal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Alex-V είπε Αυριο πρωι εχει φυγει ξεχεσμα στην εταιρια και εχει φυγει πισω η καρτα. Μην ξεχάσεις και τον Συνήγορο του καταναλωτή. 1
Alex-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Nik1239 είπε Εγώ όταν τα έλεγα με γραφατε και με λέγατε παράλογο επειδή έλεγα να πάρεις μια καινούργια κάρτα λίγο πιο αδύναμη στα ίδια λεφτά αλλά με εγγυήσεις και από κατάστημα στο Σκρουτζ και πάνω από όλα καινούργια Βγηκες αληθινος τελικα! Πηρα το πρωι και το τεχνικο τους κομματι λειτουργει ως παρασκευη και την δευτερα θα με παρουν οι τεχνικαρες τους τηλεφωνο. Θα πεσει γελιο και κλαμα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Alex-V αν μιλαμε για αυτο το καταστημα, μην εισαι αρνητικος -γιατι & οι ιδιοι δεν ειναι! Αντιλαμβανονται οτι, ενα ποσοστο μπορει να ειναι "ταλαιπωρημενο", και λογικα δεν θα καθονται να το ψαχνουνε για ολες τις καρτες των..60 ευρω! Oπως αντιστοιχως δεν το εψαχναν στον Cosmodata, για ολες τις RX580 8GB των 100 ευρω: στην προσφορα τους τοτε! Παντως τοσο το review (οσο κι εγω) επιβεβαιωνω οτι οι vga ειναι -καταρχην- ok. Απο κει και περα ενδεχομενως επεσες στο 2-6%* που εχουν "ζητηματα" απο το mining... 🧐 (*εκτιμηση μου οτι απο χρηστη μια κακομεταχειρισμενη vga ξεπερνα αυτο το ποσοστο)
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 47 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Alex-V αν μιλαμε για αυτο το καταστημα, μην εισαι αρνητικος -γιατι & οι ιδιοι δεν ειναι! Αντιλαμβανονται οτι, ενα ποσοστο μπορει να ειναι "ταλαιπωρημενο", και λογικα δεν θα καθονται να το ψαχνουνε για ολες τις καρτες των..60 ευρω! Oπως αντιστοιχως δεν το εψαχναν στον Cosmodata, για ολες τις RX580 8GB των 100 ευρω: στην προσφορα τους τοτε! Παντως τοσο το review (οσο κι εγω) επιβεβαιωνω οτι οι vga ειναι -καταρχην- ok. Απο κει και περα ενδεχομενως επεσες στο 2-6%* που εχουν "ζητηματα" απο το mining... 🧐 (*εκτιμηση μου οτι απο χρηστη μια κακομεταχειρισμενη vga ξεπερνα αυτο το ποσοστο) Τέτοια μαγαζιά είναι ρίσκο δεν ξέρεις αν θα παίξει ή όχι και δεν ξέρεις με το support τι γίνεται αν δεν παίξει 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Βγηκες αληθινος τελικα! Πηρα το πρωι και το τεχνικο τους κομματι λειτουργει ως παρασκευη και την δευτερα θα με παρουν οι τεχνικαρες τους τηλεφωνο. Θα πεσει γελιο και κλαμα. Φίλε δεν βλέπω να βγάζεις άκρη καλη τύχη
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Τέτοια μαγαζιά είναι ρίσκο δεν ξέρεις αν θα παίξει ή όχι και δεν ξέρεις με το support τι γίνεται αν δεν παίξει Φίλε δεν βλέπω να βγάζεις άκρη καλη τύχη Κανενα ρισκο! Το μονο (που μπορει να το κανει) δυσκολο, ειναι οταν δεν βρισκεσαι στην ιδια πολη.. Γιατι οταν μπορεις να πας εκει [= στο καταστημα]: την παιρνει και σου δινει καποια αλλη => τελος! Οταν ειχα παει να παρω-παραλαβω την 580 του Cosmodata στη Στουρναρη, μπροστα μου στο καταστημα υπηρχε αλλος, που την επεστρεφε ως...προβληματικη: αυτο δεν με σταματησε / δεν με εκανε να αλλαξω γνωμη για την αγορα της καθολου [απλως προσεξα το προφανες: να μην παρω την...δικη του χαλασμενη!] 😄 Εκει τουλαχιστον τo αντιλαμβανεσαι σχετικα συντομα, και εχεις το "μαξιλαρακι-διχτυ ασφαλειας": να τη επιστρεψεις! Ενω σε μεταχειρισμενες καρτες απο αγγελιες, μπορει η καρτα που θα παρεις, μια χαρα να... ειναι ακομη και φουρνισμενη(!), και αιντε να βρεις καποια ακρη μετα απο....μηνες: οταν αυτο θα της βγει. 🤢
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Κανενα ρισκο! Το μονο (που μπορει να το κανει) δυσκολο, ειναι οταν δεν βρισκεσαι στην ιδια πολη.. Γιατι οταν μπορεις να πας εκει [= στο καταστημα]: την παιρνει και σου δινει καποια αλλη => τελος! Οταν ειχα παει να παρω-παραλαβω την 580 του Cosmodata στη Στουρναρη, μπροστα μου στο καταστημα υπηρχε αλλος, που την επεστρεφε ως...προβληματικη: αυτο δεν με σταματησε / δεν με εκανε να αλλαξω γνωμη για την αγορα της καθολου [απλως προσεξα το προφανες: να μην παρω την...δικη του χαλασμενη!] 😄 Εκει τουλαχιστον τo αντιλαμβανεσαι σχετικα συντομα, και εχεις το "μαξιλαρακι-διχτυ ασφαλειας": να τη επιστρεψεις! Ενω σε μεταχειρισμενες καρτες απο αγγελιες, μπορει η καρτα που θα παρεις, μια χαρα να... ειναι ακομη και φουρνισμενη(!), και αιντε να βρεις καποια ακρη μετα απο....μηνες: οταν αυτο θα της βγει. 🤢 Α άλλο άμα πας εσύ στο κατάστημα εγώ αναφερομουν στην παραγγελια και με μεταφορά με κούριερ σε εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα