Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, Le Perv είπε Συνεχιζω εγω απο εκει που το αφησες.... - Εχει πολιτικη σταθεροτητα. - Δεν απειλειται απο τουρκους και λοιπους μωαμεθανους, - Δεν περιβαλεται απο θαλασσα - Δεν εχει ημι-πιθηκους (βλεπε ελληνες, η αληθεια να λεγεται) υπηκοους .... το μικροφωνο στον επομενο Δεν υπαρχει υπερφορολογηση επιχειρησεων. Δεν εχουν την δυνατοτητα οι συνδικαλιστες να κλεινουν εταιρειες κατα βουληση και γενικως η ενοια του συνδικαλιστη οπως την ξερουμε στην Ελλαδα, δεν υπαρχει εκει, ευτυχως για εργαζομενους κι εταιρειες. Δεν υπαρχει δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια απο τους εργαζομενους. Φθηνοτερο εργατικο δυναμικο. Πιο ελαστικες σχεσεις εργασιας.
skiabox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, eyw είπε Στη Βόρεια Ευρώπη δεν υπάρχουν ήδη αρκετά? Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται, data centre θα χτίσουν, όχι εργοστάσιο, ή είναι η Πολωνία πιο φτηνή από μας? Κάτι τέτοια έπρεπε η Ελλάδα να τα επιδιώκει, αν κάποιος ξέρει ας μας φωτίσει γιατί η Πολωνία και όχι κάποια άλλη χώρα, πχ Ελλάδα. Ακριβώς. Τώρα δεν ξέρω γιατί ρωτάς γιατί χάνει η πιο εχθρική χώρα σε επενδύσεις τις δουλειές. Είναι σαν να είσαι εξωγήινος και να προσγειώθηκες μόλις χθες στην Ελλάδα. ΛΟΛ 1 ώρα πριν, cat1967 είπε Εχει πιο πολυ κρυο - πολυ σημαντικο θεμα η ψυξη στα dc Πιστεύω ότι εμείς με ένα υποθαλάσσιο data center τους περνάμε άνετα σε ψύξη.
siakattack@gmai Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, eyw είπε Στη Βόρεια Ευρώπη δεν υπάρχουν ήδη αρκετά? Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται, data centre θα χτίσουν, όχι εργοστάσιο, ή είναι η Πολωνία πιο φτηνή από μας? Κάτι τέτοια έπρεπε η Ελλάδα να τα επιδιώκει, αν κάποιος ξέρει ας μας φωτίσει γιατί η Πολωνία και όχι κάποια άλλη χώρα, πχ Ελλάδα. ΔΕΗ 1 1
SilverMachine Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Δεν υπαρχει υπερφορολογηση επιχειρησεων. Δεν εχουν την δυνατοτητα οι συνδικαλιστες να κλεινουν εταιρειες κατα βουληση και γενικως η ενοια του συνδικαλιστη οπως την ξερουμε στην Ελλαδα, δεν υπαρχει εκει, ευτυχως για εργαζομενους κι εταιρειες. Δεν υπαρχει δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια απο τους εργαζομενους. Φθηνοτερο εργατικο δυναμικο. Πιο ελαστικες σχεσεις εργασιας. Να συνεχισω κ εγω-- Λιγοτερη γραφειοκρατια Νομοθεσια κοντινοτερα σε αυτην της ΕΕ Νομοι που δεν αλλαζουν καθε φορα που αλλαζει η κυβερνηση Φορολογια που δεν αλλαζει καθε φορα που αλλαζει η κυβερνηση (+καλυτεροι φορολογικοι συντελεστες- το οποιο δεν γνωριζω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ισχυει) Πιθανα φορολογικα παραθυρακια Περισσοτερες ηλεκτρονικες κρατικες υποδομες Πιθανη συνεργασια με ντοπιο ματσωμενο που θα ειναι ο υπευθυνος εκει Κολητηλικια με το πολιτικο κατεστημενο (υποχρεωτικα κ ας φαινεται το αντιθετο επιφανειακα) το οποιο ειναι σοβαροτερο απ τους χιμπατζηδες τους δικους μας Καλυτερες μπυρες Ο επομενος παρακαλω............. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από SilverMachine 2
geo99rge Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eyw είπε Στη Βόρεια Ευρώπη δεν υπάρχουν ήδη αρκετά? Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται, data centre θα χτίσουν, όχι εργοστάσιο, ή είναι η Πολωνία πιο φτηνή από μας? Κάτι τέτοια έπρεπε η Ελλάδα να τα επιδιώκει, αν κάποιος ξέρει ας μας φωτίσει γιατί η Πολωνία και όχι κάποια άλλη χώρα, πχ Ελλάδα. ειναι ποιο φτηνα στη πολωνια, εχουν τοπικο νομισμα και εχουν και αλλες υπηρεσιες απο'σο ξερω οπως πχ youtube, επομενος παρακαλω Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από geo99rge 1
eyw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 33 minutes ago, siakattack@gmai said: ΔΕΗ αυτό δεν το σκέφτηκα, χωρίς να ξέρω τι καίει ένα data centre της google των 2 δις $ και πόσες GWh θα έχει η ΔΕΗ τα επόμενα 2 χρόνια και με τι κόστος, ίσως να είναι λόγος. Κάπου διάβασα ότι κλείνουν λιγνίτες, Αμύνταιο, Μεγαλόπολη, κάμποσα GW. 2
karaLRS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, momentum είπε fixed Δεν ειναι τόσο φτηνά όσο νομίζεις πάντως.
andreas1gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, eyw είπε Στη Βόρεια Ευρώπη δεν υπάρχουν ήδη αρκετά? Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται, data centre θα χτίσουν, όχι εργοστάσιο, ή είναι η Πολωνία πιο φτηνή από μας? Κάτι τέτοια έπρεπε η Ελλάδα να τα επιδιώκει, αν κάποιος ξέρει ας μας φωτίσει γιατί η Πολωνία και όχι κάποια άλλη χώρα, πχ Ελλάδα. 2 ώρες πριν, cat1967 είπε Ειναι πιο κοντα στις μεγαλες χωρες Ισως εχει καλυτερη υποδομη δικτυων και κομβους Δεν εχει σεισμους Εχει πιο πολυ κρυο - πολυ σημαντικο θεμα η ψυξη στα dc Ισως εχει καλο προσωπικο τοπικα 2 ώρες πριν, Le Perv είπε Συνεχιζω εγω απο εκει που το αφησες.... - Εχει πολιτικη σταθεροτητα. - Δεν απειλειται απο τουρκους και λοιπους μωαμεθανους, - Δεν περιβαλεται απο θαλασσα - Δεν εχει ημι-πιθηκους (βλεπε ελληνες, η αληθεια να λεγεται) υπηκοους .... το μικροφωνο στον επομενο Το συμαντικότερο... Εκεί δεν έχει το ΠΆΜΕ και τις υπόλοιπες "συλλογικότητες" για να απεργούν καθημερινά εναντίον του καπιταλισμού, του ΝΆΤΟ και της ΕΕ... Και φυσικά όποιος εργαζόμενος δεν συμφωνήσει, θα τον περιλάβουν τα συντρόφια με καδρόνια και μπετόβεργες... 5 2 1
ptwma Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δεν είναι θέμα προσωπικού, άλλωστε πολυ λίγοι δουλεύουν σε ένα datacenter. Ούτε ψύξης. Βασικά δεν υπάρχει καθόλου αγορά, οπότε τι να το κάνουμε το datacenter. 1
Elveleg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, φτιάχνει και η Ελλάδα.
eyw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, andreas1gr said: ... Εκεί δεν έχει το ΠΆΜΕ και τις υπόλοιπες "συλλογικότητες" για να απεργούν καθημερινά εναντίον του καπιταλισμού, του ΝΆΤΟ και της ΕΕ... Και φυσικά όποιος εργαζόμενος δεν συμφωνήσει, θα τον περιλάβουν τα συντρόφια με καδρόνια και μπετόβεργες... ας μην το παραπολιτικοποιούμε, ο συνδικαλισμός είναι κατάκτηση, συνδικαλισμό έχουν και στην Πολωνία και παντού. 1 hour ago, ptwma said: ... Βασικά δεν υπάρχει καθόλου αγορά, οπότε τι να το κάνουμε το datacenter. σωστός, καλά κάναμε και τους το χαρίσαμε Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από eyw
gthe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, momentum είπε fixed Φτηνοί οι Πολωνοι μηχανικοί υπολογιστών; 😂 Ο Πολωνός συνάδελφος μου στο δίπλα γραφείο, έπαιρνε πιο πολλά Πολωνία από ότι έπαιρνα εγώ Ελλαδα πριν μετακομίσουμε και οι 2 uk. Ξυπνάτε λίγο, μόνο στην Ελλάδα, οι εξειδικευμενοι μηχανικοί πληρώνονται όσο ο κάθε απλός υπάλληλος! Και αυτοί δεν έχουν τους πιο τρομερούς μισθούς της Ευρώπης, αλλά το δικό μας χαλι δεν υπάρχει. 2
busellatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, gthe είπε Φτηνοί οι Πολωνοι μηχανικοί υπολογιστών; 😂 Ο Πολωνός συνάδελφος μου στο δίπλα γραφείο, έπαιρνε πιο πολλά Πολωνία από ότι έπαιρνα εγώ Ελλαδα πριν μετακομίσουμε και οι 2 uk. Ξυπνάτε λίγο, μόνο στην Ελλάδα, οι εξειδικευμενοι μηχανικοί πληρώνονται όσο ο κάθε απλός υπάλληλος! Και αυτοί δεν έχουν τους πιο τρομερούς μισθούς της Ευρώπης, αλλά το δικό μας χαλι δεν υπάρχει. Δεν ξυπνανε τα προβατα, γιαυτο τα λενε προβατα και δουλευουν για 600€ 2
chrisxpap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μπήκα να μάθω για την google, τελικά έμαθα ότι μόνο στην Ελλάδα έχουμε αριστερούς, όλες οι άλλες χώρες έχουν μόνο δεξιούς και προοδευτικούς. 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε - Δεν περιβαλεται απο θαλασσα Αα και ότι η αλμύρα από την θάλασσα χαλάει τα data centers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα