Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οδύσσεια μου ξεκινάει οταν αποφάσισα να παραγγειλω ηλεκτρονικά μια τηλεόραση για τη μητέρα μου.

Έπεσε η παραγγελία, αντικαταβολή και παράδοση στο σπίτι.

Πρώτο φάουλ από τα ΕΛΤΑ κούριερ που παίρνουν τηλέφωνο και λένε πως δε μπορεί να παραδοθεί με το μηχανάκι λόγω όγκου, να περάσετε να παραλάβετε απο το κατάστημα.

Πάνε οι δικοι μου παραλαμβάνουν, πληρώνουν επιστρέφουν σπίτι και η τηλεόραση είναι σπασμένη μες στη συσκευασία.

Τηλέφωνο οι δικοί μου σε μένα, τι να κάνουμε κλπ.

Μιλάω με το τηλεφωνικό κέντρο και μου εξηγούν ότι με συγκεκριμένο κωδικό επιστρέφω την τηλεόραση μέσω των ΕΛΤΑ κούριερ.

Αυτό συμβαίνει αυθημερόν και ημέρα 21/05 επιστρέφεται η τηλεόραση μέσω των ΕΛΤΑ με προορισμό την αποθήκη του Γερμανού.

Η τηλεόραση παραλαμβάνεται από τα κεντρικά του Γερμανού στις 25/05.

Περιμένω τις 15 ημερολογιακές ημέρες που μου έχουν δώσει ως ένδειξη από το τηλεφωνικό κέντρο για την επιστροφή των χρημάτων και δεν επιστρέφεται τίποτα στον ΙΒΑΝ που έχω δηλώσει.

Δεύτερη επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, όπου ρωτάω που είναι τα χρήματα μου έχουν περάσει οι 15 ημέρες.
Απάντηση: Ναι ναι έχετε δίκιο, το προωθώ στο λογιστήριο γιατί έχει καθυστερήσει

Τρίτη επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο μια εβδομάδα μετά, όπου ρωτάω που είναι τα χρήματά μου εφόσον έχουν περάσει 21 ημέρες
Απάντηση: ναι ναι έχετε δίκιο, το προωθώ στο λογιστήριο γιατί έχει καθυστερήσει.

Τέταρτη επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο κάποιες μέρες αργότερα, όπου τους λέω ότι έχετε καθυστερήσει 25 ημέρες και θα προχωρήσω σε καταγγελία.
Απάντηση: ναι ναι έχετε δίιο το προωθώ στο λογιστήριο γιατί έχει καθυστερήσει.

Προχωρώ σε καταγγελία, στο συνήγορο του καταναλωτή αλλά δε βλέπω φως ούτε από αυτή την πλευρά.

Πέμπτη επικοινωνία σήμερα όπου τους λέω ότι έχουν περάσει 30 γ#@νες ημέρες και μου λέτε ότι απλά το προωθούν και μου έχετε δεσμευμένα τα χρήματά μου με δικαιολογίες.
Απάντηση: Το προϊόν έχει παραληφθεί από την αποθήκη αλλά η αποθήκη δε μας έχει απαντήσει ότι έχει παραλάβει και να πιστώσει το ποσό.

Το χαμό που ακολούθησε στο τηλέφωνο μπορείτε να τον φανταστείτε.
Παίδες με εμπαίζουν, σήμερα με πήγαν παραπίσω στη διαδικασία, με έχουν ένα μήνα στο περίμενε, δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να πει κάτι που να ισχύει, κανένας που να μη ριξει την ευθύνη σε ένα τμήμα με το οποίο δεν έχω καμία επαφή.

Έχω γίνει έξω φρενών, και λύση δεν έχω βρει.
Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις φίλε, τίποτα άλλο, ειδικά από την στιγμή που έχεις κάνει ήδη καταγγελία στον συνήγορο. Και να χαίρεσαι που δέχθηκαν να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Θα μπορούσαν άνετα να ισχυριστούν ότι την TV την έσπασαν οι δικοί σου στη μεταφορά η τα ΕΛΤΑ. Και τρέχα βγάλε άκρη εσύ με τα ΕΛΤΑ. Νομικά ο Γερμανός θα ήταν 100% καλυμμένος. Και πριν άρχισε να λέτε διάφορα, μου έχει τύχει ίδια ιστορία με πανάκριβο surface πριν περίπου 4 χρόνια. Ήρθε σπασμένο και δεν έγινε ποτέ αντικατάσταση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Με βάση τις απαντήσεις τους, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχει παρέλθει ο κίνδυνος να μη μου το χρεώσουν ως πρόβλημα.

• Sad 1
Δημοσ.

Σε δική μ περίπτωση, αλλά διαφορετικής με την δική σ έκανα περίπου μήνα να μ επιστρέψουν  τα χρήματα μετά από μη παραλαβή ενός προϊόντος που είχα παραγγείλει γτ είχε αργήσει πολύ. Και μου έλεγαν ακριβώς τα ίδια στο τηλεφωνικό κέντρο. Βέβαια μετά από τις 20-25 μέρες τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι που τα επέστρεψαν μετά από μήνα+

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην στα αργήσουν να στα επιστρέψουν 

Δημοσ.

Μακάρι να σου εγκρίνουν την επιστροφή γιατί αν δεν έχεις βίντεο αποσυσκευασίας δεν μπορείς να αποδείξεις οτι έφτασε έτσι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία, τα χρήματα αποδόθηκαν σήμερα 3 μήνες ακριβώς μετά την αγορά.

Τραγικό. Όσοι ψωνίζετε από το Γερμανό να επιλέγετε φυσικά καταστήματα ή και καθόλου τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Από την Κίνα θα είχα αποζημειωθεί γρηγορότερα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...