Xristinamp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάρω το iphone 11 τα 128 gb και ειδα στο best price μαγαζιά να το πουλάνε από 720 ευρώ...αν μπορεί κάποιος που έχει πάρει απο το best price θα ήθελα να μου προτείνει ένα μαγαζί απο εκει το οποίο να πουλάει αυθεντικά κινητά γιατί με προβληματίζει η τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα μαγαζιά που ξερουμε(public,istorm κτλ).Να αναφέρω πως θέλω να το αγοράσω με απόδειξη και αντικαταβολή Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Xristinamp
thanasis tr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Στο skroutz τα μαγαζιά έχουν και αξιολόγηση. Όσο αφορά την ποιότητα ανέκαθεν ήταν η πολιτική των μεγάλων καταστημάτων να πουλάνε πολύ πιο ακριβά. Γιατί είχαν το αβαντάζ του ονόματος και των δόσεων. Αν τα έχεις cash προτιμάς ένα skroutzομάγαζο. Εάν βέβαια έχεις και γνωστό που μπορείς να το κόψεις τιμολόγιο το κινητό γλυτώνεις και το ΦΠΑ
Xristinamp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, thanasis tr είπε Στο skroutz τα μαγαζιά έχουν και αξιολόγηση. Όσο αφορά την ποιότητα ανέκαθεν ήταν η πολιτική των μεγάλων καταστημάτων να πουλάνε πολύ πιο ακριβά. Γιατί είχαν το αβαντάζ του ονόματος και των δόσεων. Αν τα έχεις cash προτιμάς ένα skroutzομάγαζο. Εάν βέβαια έχεις και γνωστό που μπορείς να το κόψεις τιμολόγιο το κινητό γλυτώνεις και το ΦΠΑ 1 λεπτό πριν, Xristinamp είπε Δηλαδή μου λες να μην ανησυχώ για την αυθεντικότητα...Αυτό είναι που με ανησυχεί...τα σκρουτζομαγαζα λένε στο site τιμή καταστήματος 890 και αν το παρεις online 720 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Xristinamp
thanasis tr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Xristinamp είπε όχι μην ανησυχείς, είναι χρόνια πολιτική των μικρών καταστημάτων. απλά βεβαιώσου από τις κριτικές των μαγαζιών.
Xristinamp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 53 λεπτά πριν, thanasis tr είπε όχι μην ανησυχείς, είναι χρόνια πολιτική των μικρών καταστημάτων. απλά βεβαιώσου από τις κριτικές των μαγαζιών. Οκκ..σε ευχαριστώ 1
thanasis tr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, Xristinamp είπε Οκκ..σε ευχαριστώ επίσης υπάρχει και η έγκυρη λύση του amazon. Πιο οικονομικό και εγγυημένη παροχή υπηρεσίας
tilaverboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, thanasis tr είπε Στο skroutz τα μαγαζιά έχουν και αξιολόγηση. Όσο αφορά την ποιότητα ανέκαθεν ήταν η πολιτική των μεγάλων καταστημάτων να πουλάνε πολύ πιο ακριβά. Γιατί είχαν το αβαντάζ του ονόματος και των δόσεων. Αν τα έχεις cash προτιμάς ένα skroutzομάγαζο. Εάν βέβαια έχεις και γνωστό που μπορείς να το κόψεις τιμολόγιο το κινητό γλυτώνεις και το ΦΠΑ Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς με το τιμολόγιο. Κανένας δεν θα ρισκάρει την επιχείρηση του. Το κινητό για το νόμο δεν είναι δικό σου αλλά της επιχείρησης . Η Λογιστρια μου με ενημέρωσε επειδή εγώ έκοψα με τιμολόγιο στην επιχείρηση μας να ξέρεις ότι εάν το κινητό δε βρεθεί στην επιχείρηση θα σου έρθει ένα πολύ ωραίο πρόστιμο από ΣΔΟΕ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από tilaverboy
thanasis tr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, tilaverboy είπε Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς με το τιμολόγιο. Κανένας δεν θα ρισκάρει την επιχείρηση του. Το κινητό για το νόμο δεν είναι δικό σου αλλά της επιχείρησης . Η Λογιστρια μου με ενημέρωσε επειδή εγώ έκοψα με τιμολόγιο στην επιχείρηση μας να ξέρεις ότι εάν το κινητό δε βρεθεί στην επιχείρηση θα σου έρθει ένα πολύ ωραίο πρόστιμο από ΣΔΟΕ. Όχι μην αγχώνεσαι. Πάγιο είναι. Για τον άλλον είναι και έξοδο στην εταιρεία άρα τον συμφέρει.. Αν έρθει έλεγχος το τελευταίο που σε νοιάζει ειναι το πάγιο.. Το χω σπίτι.. Το χει η συζηγος.. Το χει ο υπάλληλος.. Το χω για service. Το έσπασα κ πρέπει να κάνω καταστροφή παγίου. Πότε δεν θα χεις θέμα.. Το βάζεις και απλά σαν έξοδο χωρίς πάγιο κ λες μου σπάσε το πέταξα.. Η λογιστρια σου φοβάται πολύ μάλλον.. Δεν θα χει θέμα ο δικός σου με το τιμολόγιο 1
HateMe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2020 στις 2:10 ΜΜ, Xristinamp είπε Σκέφτομαι να πάρω το iphone 11 τα 128 gb και ειδα στο best price μαγαζιά να το πουλάνε από 720 ευρώ...αν μπορεί κάποιος που έχει πάρει απο το best price θα ήθελα να μου προτείνει ένα μαγαζί απο εκει το οποίο να πουλάει αυθεντικά κινητά γιατί με προβληματίζει η τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα μαγαζιά που ξερουμε(public,istorm κτλ).Να αναφέρω πως θέλω να το αγοράσω με απόδειξη και αντικαταβολή Πριν μια βδομαδα πήρε φίλη μου απ το electrolleti πως λέγεται, ενα αιφον 11 128gb. Πέρα απ το οτι πήγε από Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 2 μέρες μαξ, το κινητό ήταν κομπλέ, η κατασκευή του 1 μήνα πριν (το έψαξα μέσω site) και όλα είναι οκ. Τσέκαρε το Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από HateMe 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα