Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Είμαι περίπου 4 χρόνια στη Vodafone και πριν από ένα εξάμηνο ανανέωσα για ακόμα 24 μήνες. Μετά από καιρό η περιοχή μου επιτέλους υποστηρίζει ταχύτητες έως 200Mbps. Όπως είναι λογικό έκανα αίτημα για αναβάθμιση του υπάρχον συμβολαίου adsl σε vdsl. 

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 25€ για Adsl 24+Vodafone TV+Απεριόριστα Αστικά +360 λεπτά προς κινητά. 

Η πρόταση που μου έγινε είναι στα 33€ για Vdsl 50 συν όλα τα υπόλοιπα και φυσικά καινούριο εξοπλισμό. Αν και μου τα μάσησαν λίγο στο κόστος του νέου αποκωδικοποιητή, μου είπε ότι θα είναι μέσα στην τιμή. 

Το θέμα μου είναι ότι τόσο καιρό άκουγα από γνωστούς ότι οι ανανεώσεις που έκαναν σε μεγαλύτερη ταχύτητα, τους κόστιζε στη χειρότερη 4-5€ έξτρα. 

Επίσης επειδή χειρίζομαι και το τηλέφωνο του παππού που είναι στη Wind, εκείνοι μου έκανα πρόταση για αναβάθμιση σε 50αρα, με μόνο 3€ έξτρα αλλά επειδή είναι αχρείαστο το αρνήθηκα.

Τους ρώτησα αν γίνεται να μειωθεί κάπως το κόστος, αλλά μου απάντησαν ότι νοικιάζουν ακριβά τις γραμμές οπτικών ινών και ότι αυτή θα είναι η τελική προσφορά μιας και στο site τους το πρόγραμμα αυτό κοστίζει 40€. 

Η πρόταση μάλιστα έγινε αφού είχα πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα, καθώς είχα καθημερινά αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες και ο τεχνικός μου πρότεινε να πάω σε vdsl και μάλιστα είπε ότι θα ζητήσει και επιπλέον έκπτωση καθώς έβλεπε ότι η γραμμή τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Τι λέτε; Θεωρείται καλή την προσφορά; Αν κάνω ανανέωση θα έχει ισχύ για 18 μήνες που μου υπολείπονται ή θα ξανά γίνει 24; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...