roxy90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 καλημέρα, θα ήθελα συμβουλές για το πως θα μπορούσα να ανοίξω αρχείο του office, σε υπολογιστή που δεν έχω δικαιώματα διαχειριστή (και επομένως δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα, όπως πχ LIBRE OFFICE κτλ). Ισως πρόγραμμα που θα έχει μπει και εγκατασταθεί από πριν σε usb ? Θα εκτιμούσα την πολύτιμη βοήθεια σας
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπολογιστικά φύλλα στο google δοκίμασες; Αλλιώς... https://www.libreoffice.org/download/portable-versions/ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από micos000
roxy90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 δεν εχω δοκιμάσει στο google, θα ήθελα κάτι άμεσο και νομίζω η έκδοση του libreoffice που προτείνεις θα πρέπει να με βοηθήσει. thks 1
Crybal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μπορεις να εγκαταστησεις σε ενα αλλο pc το office starter και απο εκει να φτιαξεις ενα στικακι portable.Στην αρχη νομιζω θα στο φορμαρει αλλά υστερα μπορεις να συνεχισεις να χρησιμοποιεις το στικ κανονικα
accipio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Υπάρχει και το portable Softmaker FreeOffice που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Ειναι σωτηρια τα portable προγραμματακια παντως σε πολλες περιπτωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα