Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Τελικα το ονομα vaio τι εχει γινει δεν το βλεπω πουθενα σε καποιο προιον.

Εκεί θα βρεις και το olympus. Εγώ αγόραζα αποκλειστικά vaio, αλλά μόλις πουλήθηκε, μας πέταξαν στα σκουπίδια. Η υποστήριξη ήταν μηδέν, όλα πάγωσαν. Βέβαια έτρεχαν windows, οπότε λειτουργούν ακόμα...

(Ευτυχώς παίζουν οι παλιοί οδηγοί)

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Κάποτε οι απλές αναλογικές, με φιλμ δηλαδή, είχαν ποιότητα χειρότερη από τα σημερινά κινητά. 

35mm film is 24 x 36mm, or 864 square millimeters. To scan most of the detail on a 35mm photo, you'll need about 864 x 0.1, or 87 Megapixels.

Μιλάς για ποιότητα φωτογραφίας , αντίστοιχη από κινητό των 87 mp ???

Επεξ/σία από Ringo106
  • Like 2
Δημοσ.

Όσο και να εξελιχθεί το software, δε μπορεί να νικήσει τη φυσική. 

Εξάλλου, ταυτόχρονα με το software, εξελίσσονται οι φακοί μα και η τεχνολογία κατασκευής τους. Μόνο στο κρύσταλλο να σταθούμε, αρκεί.

Στο τέλος όλος αυτός ο συσχετισμός μεταξύ ενός καλού smartphone και μιας επαγγελματικής κάμερας γίνεται καθαρά για λόγους marketing. 

Κατι που αν δεν ασχοληθείς, δε θα αντιληφθείς.

1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Κάποτε οι απλές αναλογικές, με φιλμ δηλαδή, είχαν ποιότητα χειρότερη από τα σημερινά κινητά. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος.

Περάστε έξω κύριε.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Οτι έχει πέσει πολύ η αγορά των φωτογραφικών λόγο των κινητών θα συμφωνήσω. ¨Ομως σε καμία περίπτωση το κινητό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φωτογραφική επειδή βγάζει και αυτο φωτογραφίες. ¨¨Οποιος γουστάρει πραγματικά να βγάζει καλές φωτογραφίες θ ααγοράσει μια φωτογραφική και ας είναι και compact , δεν είναι ανάγκη να πάει σε dslr

Οι compact δεν εχουν κανενα νοημα.

Για αυτον που απλα θελει να βγαλει φοτος θα παρει κινητο. Αυτος που θελει κατι παραπανω θα παει σε dslr/mirrorless

Η olympus ηταν και λιγο ατυχη λογω micro 4/3. χανει και προς τα πανω (aps-c-fullframe mirrorles) και προς τα κατω λογω smartphones.

Δεν μπορω να σκεφτω 1 λογο που θα επελεγα καποια olympus αντι για πχ μια sony με aps-c

Δημοσ.

έχουν χρεωκοπήσει ήδη και η Hasselblad  ( νομίζω την πήραν κινέζοι ) και η Nikon και πιθανόν και άλλοι που δεν γνωρίζουμε ή δεν ανακοινώνονται , θα αναφέρω και τη Harley Davidson που πάει για κλείσιμο για έναν απλό λόγο , θα μου πείς που κολλάει  , είναι απλό , οι εταιρίες αυτές αναπτύχθηκαν και γιγαντώθηκαν απ τη γενιά των baby boomers  και λίγο πιο κάτω , οι γενιές αυτές μεγάλωσαν και δεν καταναλώνουν δεν αγοράζουν και δεν ασχολούνται με το χομπυ τους , οι εταιρίες αυτές απέτυχαν να εκσυγχρονιστούν να προσελκύσουν  millenials και γι αυτο θα σβήσουν , στην αντίπερα όχθη όσοι προσαρμόστηκαν πανε καλά πχ  SONY ( καμερες )

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Τώρα πλέον με απλά smartphone κανεις τη δουλειά σου ,, ειδικά με ναυαρχίδες έχεις επαγγελματικά αποτελέσματα ... όποτε τέλος εποχής 

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Τελικα το ονομα vaio τι εχει γινει δεν το βλεπω πουθενα σε καποιο προιον.

Βγάζει ακόμα υπολογιστές. Απλώς όχι παγκοσμίως. Και νομίζω σχετικά πρόσφατα άρχισαν να έρχονται επίσημα στην Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

Τώρα πλέον με απλά smartphone κανεις τη δουλειά σου ,, ειδικά με ναυαρχίδες έχεις επαγγελματικά αποτελέσματα ... όποτε τέλος εποχής 

Οποτε σε κανα 2 χρονια να περιμενουμε γαμους, δουλειες σε στουντιο ,αθλητισμο συναυλιες κτλ να γινονται με κινητα;

Επεξ/σία από sakis_colt
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

:lol: :lol: Εσύ στο γάμο σου ή σε κάποια βάπτιση κάλεσε φωτογράφο με ναυαρχίδα κινητό για εγγυημένα επαγγελματικά αποτελέσματα...

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

Έχουμε στείλει ήδη έναν εκτός - τον προλαβαίνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, sakis_colt είπε

Οποτε σε κανα 2 χρονια να περιμενουμε γαμους, δουλειες σε στουντιο ,αθλητισμο συναυλιες κτλ να γινονται με κινητα;

εννοείται οτι μιλάμε για μέσο καταναλωτή , όχι για επαγγελματιες , οι εταιρίες αυτές για να στηριχθούν χρειάζονται μεγαλύτερο κοινό mainstream

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, udroxoos είπε

:lol: :lol: Εσύ στο γάμο σου ή σε κάποια βάπτιση κάλεσε φωτογράφο με ναυαρχίδα κινητό για εγγυημένα επαγγελματικά αποτελέσματα...

Χα χα χα , αστείο ρε μεγάλε , εκλασα στο γέλιο δικιε μου , δεν μιλάω για επαγγελματίες πρώτον ,,, θες να μου πεις ότι όλοι εδώ μέσα είστε του επαγγέλματος ;!;!;!; .... δεύτερον μιλάω για αυτούς που ασχολούνται ερασιτεχνικά. Πες κανένα ακόμη 

31 λεπτά πριν, sakis_colt είπε

Άντε άλλος από εδώ ... ρε παιδιά ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!!!. Ήμαρτον δηλαδή . Δεν ήμαστε στο next top photographer , στο ινσομνια ήμαστε και μιλάει εδώ ο μέσος καταναλωτής !!!!

Επεξ/σία από bringmevictims
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

Χα χα χα , αστείο ρε μεγάλε , εκλασα στο γέλιο δικιε μου , δεν μιλάω για επαγγελματίες πρώτον ,,, θες να μου πεις ότι όλοι εδώ μέσα είστε του επαγγέλματος ;!;!;!; .... δεύτερον μιλάω για αυτούς που ασχολούνται ερασιτεχνικά. Πες κανένα ακόμη 

Άντε άλλος από εδώ ... ρε παιδιά ΔΕΜ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!!!. Ήμαρτον δηλαδή . Δεν ήμαστε στο next top photographer , στο ινσομνια ήμαστε και μιλάει εδώ ο μέσης καταναλωτής !!!!

Ειπες για επαγγελματικα αποτελεσματα με ναυαρχιδες. Τι ακριβως σημαινει αυτο; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Έχουμε στείλει ήδη έναν εκτός - τον προλαβαίνεις.

Explain pls . Ότι και καλά θα μου πεις και εσυ για το γάμο και τη βάφτιση που θα μου έρθει με το κινητό ο Φωτογραφος ;

1 λεπτό πριν, sakis_colt είπε

Ειπες για επαγγελματικα αποτελεσματα με ναυαρχιδες. Τι ακριβως σημαινει αυτο; 

Με τα top μοντέλα της εκάστοτε εταιρείας 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...