LuSy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Καλημέρα Insomnias! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι κάτοχος ενός ελληνικού προγράμματος τιμολόγησης. Μετά από update τον windows μου εμφανίζει όλο το μενού και τις πληροφορίες σε ΄κινέζικα΄ Με τον τύπο που έχει φτιάξει το πρόγραμμα μου είπε να κάνω την κλασική μεθοδολογία αλλαγή region γλώσσας- restart – επαναφορά ελληνικών. Το θέμα είναι ότι δεν έπιασε. Γενικά το backoffice χάλια μιας και η απάντηση του ήταν κάνε format. Λες και είναι κάτι τόσο εύκολο σε επαγγελματικό υπολογιστή. Θα ήθελα την γνώση σας πάνω στο θέμα πως μπορώ να το λύσω. ΥΓ. Δεν μπορώ να κάνω restore του προηγούμενο update μιας και με το νέο για κάποιο λόγο το διέγραψε. Έχω δοκιμάσει διαγραφή γλώσσας και επανεγκατάστασης αυτής και μέσω menu windows και μέσω PowerShell εντολών. Εχω δοκιμάσει το Unicode UTF-8 Βοήθεια αδέρφια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Region - administrative - Language for non - unicode programs Από εκεί το έχεις αλλάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuSy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Region - administrative - Language for non - unicode programs Από εκεί το έχεις αλλάξει? Yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Άλλαξες και σε Ελλάδα απο τα region settings ( country or region και regional format ) και πάλι δεν σου άλλαξε σε ελληνικούς χαρακτήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε κι αυτο...μπες στον φακελο της εφαρμογής,βρες τα αρχεία των γραμματοσειρών που έχει,κάνε δεξί κλικ και εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, LuSy είπε Είμαι κάτοχος ενός ελληνικού προγράμματος τιμολόγησης. Με τον τύπο που έχει φτιάξει το πρόγραμμα ... ....η απάντηση του ήταν κάνε format. Αγόρασε πρόγραμμα από καμμιά σοβαρή εταιρεία καλύτερα. Λιγότερο θα σου κοστίσει σε βάθος χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 10 hours ago, LuSy said: Yeap Έτσι το έχεις; Χωρίς το checkbox "Beta Use Unicode..."; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuSy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Αφου τα δοκίμασα όλα για όλα, Έκανα ticket στην microsoft δεν βρέθηκε λύση. Μονόδρομος το restore OS απο την στιγμή που δεν υπάρχει σωστό support απο το appl. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον και την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Για πιο προγραμμα τιμολογησης μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα