jax83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Καλημέρα, Να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη καινούργια LG smart TV που πήρα. Αγόρασα μια smart τηλεόραση της LG και το application για το Amazon Prime που έχει το webos της LG δε μου φορτώνει, όταν το ανοίγω μου βγάζει ένα error "internet connectivity problem", αφού περιμένω πολύ ώρα μου βγάζει να κάνω register τη συσκευή στο Prime (Χωρίς βέβαια να μου φορτώνει τις εικόνες που φορτώνει κανονικά). Στη συνέχεια αφού μπει στο λογαριασμό μου δε φορτώνει ούτε εικόνες ούτε βίντεο και κάθε φορά που πάω να φορτώσω βίντεο λέει problem occurred και τη μόνη επιλογή που μου δίνει είναι close app. Επικοινώνησα αρχικά με την LG και μετά από αρκετό ψάξιμο η τεχνική υποστήριξη με έβαλε να δοκιμάσω να συνδεθώ με tethering από το κινητό μου και βρήκαμε ότι το prime φορτώνει κανονικά, επίσης δοκίμασα και από το wifi του γείτονα που έχει cosmote και επίσης φορτώνει κανονικότατα. Η LG κατέληξε και μου είπε είναι κάποιο πρόβλημα του DNS και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου. Κάτι το οποίο έκανε μετά από ελέγχους η vodafone δε βρήκε κάποιο πρόβλημα και μου είπε ότι κάτι λάθος μου είπε η LG. Μετά επικοινώνησα με την Amazon και μετά από ελέγχους μου είπε το ίδιο με την LG οτι είναι κάποιο πρόβλημα του DNS server. Ξαναεπικοινωνησά με τη vodafone και μου είπαν ότι ο DNS server είναι απλά αριθμοί και κάτι δεν κατάλαβα καλά. Όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω και πολλά από δίκτυα αλλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η vodafone δε δουλεύει. Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει παραπάνω? Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μπες στις ρυθμίσεις του wifi της τηλεόρασης και βάλε χειροκίνητα στις ρυθμίσεις DNS τους Google DNS (8.8.8.8 και 8.8.4.4)
jax83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δούλεψε μια χαρα με αυτο που πρότεινες 1
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά υπέθεσα αδύναμο σήμα wifi. Αλλά αφού επικοινώνησες με όλους και σου είπαν όλοι για dns, μπορεί να είχαν δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα