Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση vovafone 100 και εναρξη προβληματων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα στην ομρφη παρεα μας . Με πηραν τηλ απο vodafone για να κανω   αναβαθμιση σε  100 απο  50  και απο τοτε αρχισαν ολα  τα προβληματα.  Συνεχεις αποσυνδεσεις πολυ χαμηλη ταχυτητηα  και τα λοιπα .Μου αλλαξαν ρουτερ και καταφερα να πιασω μεχρι τα 70  αλλα και παλι αποσυσυνδεσεις . Θα ερθει τελικα τεχνικος για δευτερη φορα μηπως και λυσουμε το προβλημα .Το παραξενο της υπόθεσης ειναι οτι εχω επανω 2 TP-LINK AV1000 Powerline Passthrough  και οταν τα βγαζω απο την πριζα σταματαει να κανει αποσυνδεσεις , ειναι λογικο αυτο ? Ενω μεχρι πριν ολα δουλευαν ρολοι 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό μπορεί να μην φαίνεται, αλλά ίσως βρήκες έτσι λύση στο θέμα των απονσυνδέσεων.

Τα 2 av1000 τα έχεις επειδή σε εκείνα τα σημεία δεν φτάνει το wifi σου;

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω σε 50άρα vodafone. Όταν έχω συνδεμένα τα powerline  η γραμμή γίνεται χάλια. Συνεχείς αποσυνδέσεις και μαζεύει απίστευτα crc errors. Αλλά το πλέον περίεργο στην περίπτωσή μου είναι πως, ενώ τα powerline έχουν μεταξύ τους σύνδεση 550-650mbps, όταν κάνω speedtest το μέγιστο που φτάνω σε ταχύτητα είναι 3-5mbps!!!! Τα έχω δοκιμάσει σε όλες σχεδόν τις πρίζες αλλά άκρη δεν έχω βγάλει. Τα δοκιμάζω στον κάτω όροφο στο σπίτι της αδελφής μου, επίσης σε 50άρα vodafone και πάνε σφαίρα. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!   Και χωρίς όμως τα powerline στο δίκτυο πάλι έχω θεματάκια με την γραμμή. Μην κατηγορώ όμως άδικα την εταιρία ίσως να φταίει η εσωτερική μου καλωδίωση , κάτι που δεν το έχω ψάξει επαρκώς.

Τα powerlines πολλές φορές δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο VDSL2, λόγω κοινών συχνοτήτων. Δες στις ρυθμίσεις τους αν έχουν επιλογή για "συνεργασία με VDSL".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...