TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Δεκτό , άλλωστε δεν είναι ολα για όλους . Ενα αυτοκίνητο ομως παλιότερης τεχνολογίας θα χασει γρηγορότερα την αξια του σε βάθος χρόνου αλλα αυτό ειναι ενας παράγοντας μονο . Αλλοι παραγοντες ειναι οι εξης : - Τεχνολογία κινητήρα -> Οικονομία καύσιμου / εκπομπές ρύπων / τέλη κυκλοφορίας - Καύσιμο κινητήρα -> Ενα αμάξι με πετρελαιοκινητο κινητήρα χανει λιγότερο την αξια του σε σχέση με ενα με βενζινοκίνητο κινητήρα . / Αντοχή λογο αργης καύσης σε πολλαπλάσια χιλιόμετρα απο οτι εναν βενζινοκίνητο κινητήρα . - Στα αρνητικά ειναι το κόστος συντήρησης του πετρελαιοκινητου κινητήρα ο οποιος θελει καποια πράγματα ακόμα κατα την διαδικασία του Service συνεπώς το κόστος αυξάνεται . * Πριν 7 χρόνια προχώρησα σε αγορα καινούργιου σπορ αυτοκίνητου στης 24 χιλιάδες ευρω . Εχει ολες της τεχνολογίες / ανέσεις οπου είναι εφικτές και ειναι στα 1,400κ.ε με αρκετούς ιππους για έμενα και αρκετό νεύρο παλι για έμενα ! εκανα το κομμάτι μου παει πέρασε ( το εχω ακομα ) . Το μονο πρόβλημα ειναι οτι αν σκεφτόμουν τοτε , όπως σκέφτομαι τώρα δεν θα προχωρούσα στην αγορά του αφου πλεον με ενδιαφέρει η οικονομία καυσίμου η αξιοπιστία στα πολλά χιλιόμετρα κόστος των αναλωσίμων και χωροι σε περίπτωση αλλαγης οικογενειακης κατάστασης . Αυτη την στιγμή , εχει 67000 χιλιόμετρα , ολη του την ζωη την εχει περάσει σε κλειστό γκαραζ , ολα τα service στην ωρα τους , και τα λιγα πράγματα που ζήτησε και αλλάχθηκαν ειναι ολα γνήσια με σφραγιδα αντιπροσωπειας . Το μονο μου πρόβλημα ειναι οτι πόνεσε πολυ η τσέπη και το αμαξι πωλείται στο car.gr απο 10κ . Θέλω να πω οτι έχασα 14 χιλιάδες ευρω , χόρια τα έξοδα συντήρησης του αυτοκίνητου σε 7 χρόνια , και ειναι ενα αυτοκίνητο που δεν μπορώ να χρησιμοποιώ σαν βασικό πλέον , αφου απο τοτε μεχρι σήμερα , άλλαξε η οικονομική μου κατάσταση ως προς το χειρότερο , έκλεισα την δουλειά μου και πλέον γυρεύω μεροκάματα! και σαν να μην έφταναν ολα αυτα παντρεύτηκα κιόλας Αν αποφάσιζα ξανα , θα αποφάσιζα σε κατι ποιο future proof / και κάτι που δεν θα άλλαζα στον άμεσο μέλλον . Ελπίζω να βοήθησα . Δε νομιζω οτι ειναι λογικη σκεψη αυτη. Μια φορα ζουμε ρε παιδια, αν εκανες τα γουστα σου αυτο μετραει. Εχω αλλαξει αρκετα αμαξια σε μια φαση ειχα και δευτερο (ενα μιατα για καγκουριες) και κανενα απο αυτα δεν ειναι αμαξι της οικονομιας, του παππου, της γριας η της γκομενας. Σκεφτομαι για αλλαγη και τωρα καο πραγματικα δε ξερω τι να παρω, οι φιλοι μου λενε να παρω τετραπορτο ανετα οικογενειακο, εγω παλι δε λεω να βαλω μυαλο, μεχρι να ερθει η ωρα που θα εχω παιδια και αλλα εξοδα δεν προκειται να κατσω να σκεφτω για το μελλον. Καμμια προταση για καυλο αμαξο μεχρι 8.000 εχουμε; (πλακιτσα) Για μενα ο φιλος πρεπει να παρει ενα σκουτερακι με 1.000 ευρω να κανει αποσβεση τις βενζινες και να επενδυσει το 6χιλιαρο σε κατι που να γουσταρει που να βγαζει ηχο και αλογα ας ειναι και 15ετιας. Δες για κανενα rx8 πολυ δυνατο πολυ ζημιαρικο αλλα θα σου χαρισει πολλα χαμογελα. Αλλιως παρε σιτροεν ;( 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα