redmedusa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/19184656/Philips-50PUS6754-Ambilight.html Ποιά η γνώμη σας?
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 .... μήπως σε αυτό το εύρος τιμής να πήγαινες σε LG 55UM7xxx series??? Στα "+" οι αρκετές αξιολογήσεις τους, οι 55" (αντί των 50" της Philips) κ τα εγνωσμένης ποιότητας πάνελ που περιέχουν οι τηλεοράσεις της LG
redmedusa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... μήπως σε αυτό το εύρος τιμής να πήγαινες σε LG 55UM7xxx series??? Στα "+" οι αρκετές αξιολογήσεις τους, οι 55" (αντί των 50" της Philips) κ τα εγνωσμένης ποιότητας πάνελ που περιέχουν οι τηλεοράσεις της LG IPS panel και χειροτερο remote
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Διαφωνώ γιατί ... κοιτάς τέρμα μπάτζετ τηλεοράσεις. Η μία ειναι χάλια κ η άλλη είναι λιγότερο χάλια. Στην περίπτωση αυτή κοιτάς να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς. Έχω την παραπάνω άποψη γιατί οτιδήποτε παρακάτω απο το πάνελ της OLED μου είναι κακοποίηση για την όραση.
redmedusa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TechnoState είπε Διαφωνώ γιατί ... κοιτάς τέρμα μπάτζετ τηλεοράσεις. Η μία ειναι χάλια κ η άλλη είναι λιγότερο χάλια. Στην περίπτωση αυτή κοιτάς να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς. Έχω την παραπάνω άποψη γιατί οτιδήποτε παρακάτω απο το πάνελ της OLED μου είναι κακοποίηση για την όραση. Έχει καλυτερη εικόνα και remote (σε σχέση με το παλιό της LG) αλλα χειρότερο software και -5 ίνστες. Επίσης, μπορώ να την ανοίξω in-store απο kotsovolo αντι να την παρω online και να ελπίζω να μην την φανε στην μεταφορα και μπλεξω μετα οτι το εκανα εγω. Έχεις άποψη περί budget τηλεοράσεων επειδή αγόρασες high-end OLED? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από redmedusa
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 .... φαίνεται ότι το έχεις αποφασίσει ήδη τότε. Η άποψη βασίζεται στο ότι πέρασαν αρκετές (πάνω απο 10) πριν καταλήξω στην oled.... μέσα στα χρόνια Από τεχνολογίες το ίδιο:.... panels va/sva/plasma/tn/pls/led κ τώρα oled
redmedusa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... φαίνεται ότι το έχεις αποφασίσει ήδη τότε. Η άποψη βασίζεται στο ότι πέρασαν αρκετές (πάνω απο 10) πριν καταλήξω στην oled.... μέσα στα χρόνια Από τεχνολογίες το ίδιο:.... panels va/sva/plasma/tn/pls/led κ τώρα oled Δηλαδή, σου πήρε 10 χρόνια για να καταλάβεις οτι οι αξιολογήσεις έχουν μεγάλη σημασία και η LG έχει εγεγνωσμένης ποιότητας πάνελς? Αντικειμενικά, η Philips έχει καλύτερη εικόνα αλλά χειρότερα τα υπόλοιπα. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει να μπορείς να την τεστάρεις στο μαγαζί για να μην έχεις παρατράγουδα σπίτι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, περιμένω να διαβάσω σχόλια απο κάποιον που έχει εμπειρία απ την συγκεκριμένη τηλεόραση. Οχι απο εσένα που πήρες OLED και νομίζεις οτι έφτασες στο απόγειο της γνώσης για τις τηλεοράσεις. Λέω να πάω σε αυτήν για να μην κακοποιήσω το πορτοφόλι μου.
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ... καλορίζικη, η όποια επιλογή κάνεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα