Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Σκεφτομαι να αγορασω το chromecast ετσι ωστε να κανω cast απ το κινητο ή το lapτοp κυριως για να βλεπω ταινιες απ τα γνωστα site.

Μπορει το chromecast να κανει cast την οθονη του κινητου / laptop ή απλα μονο απο συγκεκριμενες εφαρμογες τυπου youtube, netflix ??

Επισης οταν προσπαθησα να κανω cast με την turbo-x απ το κινητο , η εικονα ηταν τρις αθλια...αν παρω το chromecast θα ειναι ενταξει ή παλι το ιδιο ; 

Ευχαριστω , 

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω παρει ενα chrome cast.

μιλαμε οτι ηταν τα καλυτερα 40 ευρω που εδωσα περυσι.

απο το κινητο μεσω youtube βλεπεις στην τηλεοραση.

απο τον υπολογιστη (μεσω chrome κανεις streaming στην τηλεοραση)]

και σιγουρα κανει και αλλα , αλλα εμενα μου αρκουνε αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε

εχω παρει ενα chrome cast.

μιλαμε οτι ηταν τα καλυτερα 40 ευρω που εδωσα περυσι.

απο το κινητο μεσω youtube βλεπεις στην τηλεοραση.

απο τον υπολογιστη (μεσω chrome κανεις streaming στην τηλεοραση)]

και σιγουρα κανει και αλλα , αλλα εμενα μου αρκουνε αυτα.

Εμενα με ενδιαφερει να κανει cast και ΕΚΤΟΣ youtube.. δηλαδη ο,τι βλεπω στην οθονη του κινητου/laptop. Ειναι αυτο δυνατον ; (mirroring)

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.

Το chromecast σου επιτρεπει μεσω chrome να κανεις mirror ενα tab του chrome (ετσι βλεπεις ταινια απο γνωστα site), mirror ολα τα tab του chrome ή mirror ολη την οθονη (το τελευταιο εχει latence 1 sec). Μπορεις να κατεβασεις τζαμπα extension το videostream, αυτο σου επιτρεπει να στριμαρεις κατεβασμενες ταινιες με κατεβασμενους υποτιτλους. 

Youtube και Netflix στηριζουν εξ ορισμου chromecast. Με απιστευτη ποιότητα. Θα σου λυθουν τα χερια.

Εναλλακτικα Xiaomi box, εχει embedded chromecast και κανεις κι αλλα πραγματα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, elmario88 είπε

Εμενα με ενδιαφερει να κανει cast και ΕΚΤΟΣ youtube.. δηλαδη ο,τι βλεπω στην οθονη του κινητου/laptop. Ειναι αυτο δυνατον ; (mirroring)

ναι, νομιζω οτι το κανει.

μεσω του chrome.

στις επιλογες σου δινει την δυνατοτητα να stream link , stream tab .

τωρα αν εννοεις να εχεις ενα ασχετο app ανοιχτο και να το κανεις stream στην τηλεοραση δεν το ξερω.

αν και μου φαινεται δυσκολο,

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας πουμε οτι θελω να κανω μια παρουσιαση (excel, powerpoint κλπ.) . Μπορω μεσω του chromecast ?? η καλυτερα με το καλωδιο HDMI ???

και κατι ακομα...οταν προσπαθησα να κανω mirroring απ το κινητο μου στην TURBO X , η αναλυση ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ..δηλαδη καθολου λειτουργικη..με το chromecast θα διορθωθει αυτο το προβλημα ή ειναι καθαρα θεμα τηλεορασης ;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elmario88 είπε

Ας πουμε οτι θελω να κανω μια παρουσιαση (excel, powerpoint κλπ.) . Μπορω μεσω του chromecast ?? η καλυτερα με το καλωδιο HDMI ???

και κατι ακομα...οταν προσπαθησα να κανω mirroring απ το κινητο μου στην TURBO X , η αναλυση ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ..δηλαδη καθολου λειτουργικη..με το chromecast θα διορθωθει αυτο το προβλημα ή ειναι καθαρα θεμα τηλεορασης ;;

εχεις υποψη σου οτι το chrome cast ειναι προιον google,

θελω να πω , και αυτο ειναι προσωπικη αποψη, λιγο δυσκολο αυτο που ζητας ειδικα για προιοντα microsoft.

αλλα αν ξερει κανενας αλλος πιο σιγουρα, διοτι οπως σου ειπα το χρησιμοποιω αποκλειστικα για διασκεδαση. (βιντεακια)

Δημοσ.

Το αγορασα τελικα, αλλα δεν μπορω να κανω mirror απ το huawei p8 ...δεν ειναι συμβατο ;; μηπως εχω παλια android ????

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες καλησπέρα έχω και εγώ μια απορία για την χρήση του chromecast. Έχω μια παλιά smart tv η οποία δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ ασύρματα παρά μόνο με καλώδιο. Επειδή λείπουν το μόντεμ είναι μακριά και μπριζα ίντερνετ δεν υπάρχει, σκέφτομαι να αγοράσω το google chromecast. Η απορία μου είναι, η τηλεόραση θα συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του chromecast? Η θα πρέπει να την συνδέσω ενσύρματα και πάλι για να μπορεί να γίνει screen mirroring. Γιατί αν πρέπει να την συνδέσω και πάλι την τηλεόραση με καλώδιο στο ίντερνετ ουσιαστικά το chrome cast είναι άχρηστο αφού η τηλεόραση είναι ήδη smart. 

Ευχαριστώ σε όποιον μου λύσει αυτές τις απορίες, καλό καλοκαίρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2020 στις 1:22 ΜΜ, Trande_2 είπε

Μάγκες καλησπέρα έχω και εγώ μια απορία για την χρήση του chromecast. Έχω μια παλιά smart tv η οποία δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ ασύρματα παρά μόνο με καλώδιο. Επειδή λείπουν το μόντεμ είναι μακριά και μπριζα ίντερνετ δεν υπάρχει, σκέφτομαι να αγοράσω το google chromecast. Η απορία μου είναι, η τηλεόραση θα συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του chromecast? Η θα πρέπει να την συνδέσω ενσύρματα και πάλι για να μπορεί να γίνει screen mirroring. Γιατί αν πρέπει να την συνδέσω και πάλι την τηλεόραση με καλώδιο στο ίντερνετ ουσιαστικά το chrome cast είναι άχρηστο αφού η τηλεόραση είναι ήδη smart. 

Ευχαριστώ σε όποιον μου λύσει αυτές τις απορίες, καλό καλοκαίρι 

Το Chromecast είναι μια πηγή για την τηλεόραση, όπως είναι το PlayStation, ένα DVD player, η κεραία της κλπ. Δεν συνδέεται η τηλεόραση με το Ίντερνετ αλλά το Chromecast. Το οποίο συνδέεται μόνο ασύρματα. 

Επεξ/σία από gippas
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,
Αγόρασα το chromecast 3rd generation αλλά δεν μου παίζει ενώ έκανα ολη την διαδικασία μεσω της εφαρμογής  google home. Το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι το κινητό και το  chromecast δεν ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο wifi. Απο το ηλεκτρονικό κατάστημα που το πήρα, το τσεκαρανε και επαιζε κανονικα και μου ειπαν να τσεκαρω τις ρυθμίσεις του ρουτερ (το λευκο της vodafone με γραμμη vdsl). Αλλαξα το ονομα του δικτύου και προς στιγμήν έπαιξε, αλλα μονο τότε για μια φορά.
Ξέρεις καποιος τι πρέπει να κανω; και τι ρυθμισεις στο ρουτερ πρέπει να αλλαξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 11:32 ΠΜ, Christoforos34 είπε

Καλησπερα,
Αγόρασα το chromecast 3rd generation αλλά δεν μου παίζει ενώ έκανα ολη την διαδικασία μεσω της εφαρμογής  google home. Το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι το κινητό και το  chromecast δεν ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο wifi. Απο το ηλεκτρονικό κατάστημα που το πήρα, το τσεκαρανε και επαιζε κανονικα και μου ειπαν να τσεκαρω τις ρυθμίσεις του ρουτερ (το λευκο της vodafone με γραμμη vdsl). Αλλαξα το ονομα του δικτύου και προς στιγμήν έπαιξε, αλλα μονο τότε για μια φορά.
Ξέρεις καποιος τι πρέπει να κανω; και τι ρυθμισεις στο ρουτερ πρέπει να αλλαξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε μου έχεις βρει λύση; Γιατί και εγώ προσπαθώ από χθες να το σεταρω και μου βγάζει το ίδιο πράγμα.

20201012_232508.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...