Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/7/2020 στις 10:50 ΜΜ, klainmaingr είπε

Επιστροφη ή δειγμα και μου δωσαν το κουτι...

Έκαναν πανω απο μιση ώρα να τα "βρουν" και να τα φερουν απο την αποθηκη γιατι φαινόταν στοκ αλλα δε το βρισκαν πουθενά. Συνηθως με κοβει σε κατι τέτοιες περιπτώσεις αλλα είχα ποσα να κανω παράλληλα και το παρελειψα... Το ιδιο και το unboxing που παντα τραβάω video.

Ολα τα περιφερειακά ηταν μεσα οποτε πιστεύω οτι μου δωσανε άδειο κουτί δείγματος... 

Anyway. Αν εχει καποιος παρόμοια εμπειρία ας πει. Θα τους παρω αυριο χαραματα και ο Θεός βοηθός. 

Το δείγμα είναι, ελπίζω να φανεί κάπως από το barcode και να ξεμπλέξεις άμεσα. Let us know τι θα γίνει. 

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Το δείγμα είναι, ελπίζω να φανεί κάπως από το barcode και να ξεμπλέξεις άμεσα. Let us know τι θα γίνει. 

Απο το πρωτο δευτερόλεπτο ειχα γραψει full log του τι εγινε και το εστειλα στο fb για να υπαρχει ιστορικο. Το επομενο πρωι μου πηρε περίπου 4 ωρες για να καταφερω να επικοινωνήσω με το καταστημα. Στην αρχη τηλεφωνικα με απειρη αναμονη και κλησεις που επεφταν οταν με "συνδεανε" και μετα με fb, instagram και τουλάχιστον 2 ατομα απο το κεντρικο support να τους στελνουν μήνυματα να με παρουν. Επικοινωνία πραγματικα αδύνατη. 

Με τα πολλα μετα απο ώρες έσκασε τηλεφωνο απο τον υπευθυνο ο οποίος ήταν σωστος χωρις μα μου ή υπεκφυγές. Με το καλημερα μου ειπε χιλια συγγνώμη, οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που συνέβη και οτι θα προσπαθήσει να βρει ενα σφραγισμενο (το τονισε) και να μου το στειλει σπίτι. Σε έπειτα επικοινωνια μου ειπε οτι θα με παρει απο Δευτέρα/Τριτη να παω επιτοπου να το παρω για να αφησω και την αδεια συσκευασία.

Τέλος καλο μάλλον αλλα θα το πω με σιγουριά οταν εχω ακουστικά στα χέρια μου..

Πανω στο θεμα (και επειδη ειχα πολυ χρονο να ψαξω συγκριτικά μηπως και ζητούσα τα bose after all) νομιζω οτι σε αυτη την τιμη τα Sennheiser είναι πολυ καλύτερη επιλογη. Ολα τα συγκριτικά τα βγάζουν παρόμοια και συνηθως το προβλημα ηταν η τιμη (τα pxc ηταν αρχικα ακριβοτερα). Σημερα με 60ε κατω και με καλύτερο functionality (μικρόφωνο στο καλωδιο, καλύτερα controls και sound quality) νομιζω οτι ειναι no brainer.

Περιμένω να ειναι λιγο πιο άβολα και με χειρότερο anc αλλα οχι 60e χειρότερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...