Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Καποιος είπε

Τα παράγγειλα από το πλαίσιο με έκπτωτικο κουπόνι 10 ευρώ μείον (μπαίνει αυτόματα) από την στιγμή που θα το βάλετε στο καλάθι χωρίς να κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας! Σύνολο 189 ευρώ και παραλαβή από το κατάστημα. 

Σε εμένα δεν ισχύει αυτό που λες.

747098125_(53).png.12fad93dac41928e4f06a43d409eddb4.png

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασα παραγγελια στο πλαίσιο αλλά εκπτωτικό κουπόνι δεν είδα...

το έβαλα στο καλάθι χωρίς να έχω κάνει σύνδεση στον λογαριασμό μου και μου βγάζει τιμή 199

επιλέγω παραλαβή απο κατάστημα και μέχρι το τέλος δεν βλέπω καμια μείωση τιμής

Επεξ/σία από kournias
  • Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε εμενα το έβγαλε!! Το ξαναέκανα και δεν μου έβγαλε την έκπτωση Πάντως παρολο που το ξανά έβαλα το καλάθι χωρίς λογαριασμό! Παρολο αυτά έβαλα φωτό την παραγγελία μου... 

EDBE6CB3-BA28-404B-870E-BEC6FEF5FEFF.png

Δημοσ.

Αυτό το δεκάρικο επηρεάζει την απόφαση αγοράς; Πάρτε το, αξίζει και 199€ 😄

Ο Κωτσόβολος έχει σήμερα σε πολύ καλή προσφορά τα Sennheiser PXC 550 Wireless. Χειρότερα ακουστικά αλλά στα 142€ που τα έχει αξίζουν πολύ, ειδικά αν δε θέλετε noise cancellation. Και με EQ στο app της Sennheiser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει κανεις αν λειτουργουν με εφαρμογες τυπου Discord,Skype κτλ περα απο τηλεφωνικες κλησεις??Όπως και να έχει thank you TS.

Επεξ/σία από 1.3power
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι δεν ειναι συμβατά με xbone/ps4 λογω του wireless mic ε; Υπαρχει τροπος να γινουν ενσύρματα σε Jack; 

Τα θελω για το noise cancelling (δουλειά και να μην ακουω τριγυρω) αλλα θα βολευε να μπορω να τα χρησιμοποιήσω (εστω ενσύρματα) και για ελαφρυ console gaming.

edit:Είδα οτι βγαζουν jack. Δουλεύει ομως το mic μεσω αυτου αν συνδεθει σε xbone controller πχ; Η μονο audio; Αν ναι τα εχω παρει τυφλα. 

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, imvrios είπε

Ο Κωτσόβολος έχει σήμερα σε πολύ καλή προσφορά τα Sennheiser PXC 550 Wireless. Χειρότερα ακουστικά αλλά στα 142€ που τα έχει αξίζουν πολύ, ειδικά αν δε θέλετε noise cancellation. Και με EQ στο app της Sennheiser.

Τα Sennheiser PXC 550 μπορεί να τα δείχνει περιστασιακά διαθέσιμα, αλλά δεν έχουν κομμάτια. Μόνο κάποια εκθεσιακά ίσως.

Στα 142 ευρώ, είναι -30% από τα Bose των 199.

Τα Sennheiser PXC 550 βεβαίως και έχουν noise cancellation, και μια χαρά μάλιστα.

Επεξ/σία από qwerty99
Δημοσ.
Στις 27/6/2020 στις 6:03 ΜΜ, imvrios είπε

Αυτό το δεκάρικο επηρεάζει την απόφαση αγοράς; Πάρτε το, αξίζει και 199€ 😄

Πολυ χειρότερα; Πηγα σημερα να παρω τα qc35 επιτοπου αλλα δεν τα ειχε οποτε πηρα τα pxc550 on a whim. Κυριως γιατι δε θελουν εξτρα καλώδιο για να παιξουν με το xbone. 

Έκανα παπαρια; Να τα γυρισω και να βαλω online τα  qc35; Δεν είμαι κανας τερματισμενος audiophile. Για να εχω λιγο παραπανω ησυχία στην ουτως η αλλως ησυχη δουλεια και για xbox party chat. Εχω και μια ελπιδα οτι θα μειωνουν και λιγο baby noises αλλα αυτο θα είναι απλα nice to have. 

Στις 28/6/2020 στις 9:50 ΠΜ, qwerty99 είπε

Τα Sennheiser PXC 550 μπορεί να τα δείχνει περιστασιακά διαθέσιμα, αλλά δεν έχουν κομμάτια. Μόνο κάποια εκθεσιακά ίσως.

Στα 142 ευρώ, είναι -30% από τα Bose των 199.

Τα Sennheiser PXC 550 βεβαίως και έχουν noise cancellation, και μια χαρά μάλιστα.

Εχεις δοκιμασει αμφότερα; Αξιζει τα παραπανω λεφτα + 20ε (και χρονο) για να παρω το καλωδιο που τα κανει wired με mic; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Πολυ χειρότερα; Πηγα σημερα να παρω τα qc35 επιτοπου αλλα δεν τα ειχε οποτε πηρα τα pxc550 on a whim. Κυριως γιατι δε θελουν εξτρα καλώδιο για να παιξουν με το xbone.

Έκανα παπαρια; Να τα γυρισω και να βαλω online τα qc35; Δεν είμαι κανας τερματισμενος audiophile. Για να εχω λιγο παραπανω ησυχία στην ουτως η αλλως ησυχη δουλεια και για xbox party chat. Εχω και μια ελπιδα οτι θα μειωνουν και λιγο baby noises αλλα αυτο θα είναι απλα nice to have.

Για Xbox δε ξέρω να σου πω. Αλλά γι' αυτά που θες να τα κρατήσεις. Είναι παραπάνω από μία χαρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Για Xbox δε ξέρω να σου πω. Αλλά γι' αυτά που θες να τα κρατήσεις. Είναι παραπάνω από μία χαρά.

Καιιιιιι μετα απο αυτη την προτροπη τα ανοιξα και το κουτι ηταν αδειο. Ειχε τα παντα απο περιφέρειακα εκτος απο τα ακουστικά. Απίστευτα πράγματα... Wish me luck. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ρε συ! Και τώρα έχουνε κλείσει.  Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ψεύτης αύριο.

Απίστευτη απάτη, αν σου πούλησαν επιστροφή σαν καινούργιο. Και αν παρέλαβαν επιστροφή χωρίς να ελέγχουν το περιεχόμενο! Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση, να ήλθε χωρίς τα ακουστικά από το εργοστάσιο.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.

Επιστροφη ή δειγμα και μου δωσαν το κουτι...

Έκαναν πανω απο μιση ώρα να τα "βρουν" και να τα φερουν απο την αποθηκη γιατι φαινόταν στοκ αλλα δε το βρισκαν πουθενά. Συνηθως με κοβει σε κατι τέτοιες περιπτώσεις αλλα είχα ποσα να κανω παράλληλα και το παρελειψα... Το ιδιο και το unboxing που παντα τραβάω video.

Ολα τα περιφερειακά ηταν μεσα οποτε πιστεύω οτι μου δωσανε άδειο κουτί δείγματος... 

Anyway. Αν εχει καποιος παρόμοια εμπειρία ας πει. Θα τους παρω αυριο χαραματα και ο Θεός βοηθός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...