neosstoforum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/185862-bose-quietcomfort-35-wireless-headphones-ii-black Skroutz από 248.71€ https://www.skroutz.gr/s/13307591/Bose-QuietComfort-35-II-Black.html Geizhals από 229€ https://geizhals.eu/bose-quietcomfort-35-ii-schwarz-789564-0010-a1696985.html 4
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Πάρα πολύ καλή τιμή. Πάρτε τα με κλειστά μάτια, δεν θα το μετανιώσετε. Απλά να ξέρετε τα bose πάνε πακέτο με το device. Max 5m με το bluetooth.
imvrios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Απλά να ξέρετε τα bose πάνε πακέτο με το device. Max 5m με το bluetooth. Ποιος το λέει αυτό; Γιατί τα έχω τα ακουστικα΄και δεν είναι έτσι. Η τιμή είναι άριστη, αγοράστε τα. 279€ τα είχα πληρώσει εγώ στο προτελευταίο Black Friday.
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Και το γω τα έχω και είναι έτσι. Επίσης το forum τους είναι γεμάτο με τέτοιου είδους topics, απλά τα αγνοούνε για να βγει το bt 5.0. Θες να μου πεις ότι κάνεις βόλτες στο σπίτι με τα bose; 😛
imvrios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Και το γω τα έχω και είναι έτσι. Επίσης το forum τους είναι γεμάτο με τέτοιου είδους topics, απλά τα αγνοούνε για να βγει το bt 5.0. Θες να μου πεις ότι κάνεις βόλτες στο σπίτι με τα bose; 😛 Ναι κάνω. Και ενώ ακούω μουσική και κυρίως σε κλήσεις που είναι πιο σημαντικό να είναι αδιάλειπτη η σύνδεση και η επικοινωνία. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με το Bluetooth αλλά νομίζω ότι δε φταίνε τ' ακουστικά. Με ταλαιπωρούν σχεδόν πάντα να συνδεθούν στη Samsung τηλεόραση μου. Ενώ είναι paired εννοείται. Και θεωρώ ότι φταίει η τηλεόραση γιατί με όλες τις άλλες paired συσκευές το connection είναι άμεσο.
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, imvrios είπε Ναι κάνω. Και ενώ ακούω μουσική και κυρίως σε κλήσεις που είναι πιο σημαντικό να είναι αδιάλειπτη η σύνδεση και η επικοινωνία. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με το Bluetooth αλλά νομίζω ότι δε φταίνε τ' ακουστικά. Με ταλαιπωρούν σχεδόν πάντα να συνδεθούν στη Samsung τηλεόραση μου. Ενώ είναι paired εννοείται. Και θεωρώ ότι φταίει η τηλεόραση γιατί με όλες τις άλλες paired συσκευές το connection είναι άμεσο. Τι να πω, lucky you. Για τι αποστάσεις μιλάμε; Ποιο μοντέλο είναι; Λογικά η τηλεόραση θα είναι πάντως.
imvrios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Ως τα 9-10 μέτρα περίπου και με τοίχους ενδιάμεσα (άλλα δωμάτια) δεν έχω θέμα. Ίσως αν έχω καμιά περίεργη γωνία μεταξύ ακουστικών και συσκευής να έχει καμιά μικροδιακοπή αλλά μιλάμε για τέτοιο πράγμα. Τα έχω paired με κινητό, tablet, notebook. Η τηλεόραση είναι KU6500 series. Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί με Samsung soundbar η σύνδεση είναι άμεση.
eliac7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καλό headset για την τηλεόραση για να μην ξυπνάω τους πάντες με τον ήχο το βράδυ. Θα μου τα προτείνατε;
imvrios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Θα στα προτείναμε. Βασικά για τη χρήση που θες να κάνεις εσύ έχεις πάρα πολλές επιλογές. Αυτά και τα XM3 είναι πολύ καλά και για γενική χρήση αλλά τα βάζουμε στο focus όταν ενδιαφερόμαστε και για καλό noise cancellation. Πάντως πολύ άνετα είναι και έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας. Κι αν η τηλεόραση σου δεν έχει Bluetooth μπορείς να τα συνδέσεις και με καρφί. 1
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εδω αναλυτικο review https://www.rtings.com/headphones/reviews/bose/quietcomfort-35-ii-qc35-ii-wireless-2018
johnnieinlab Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, imvrios είπε Θα στα προτείναμε. Βασικά για τη χρήση που θες να κάνεις εσύ έχεις πάρα πολλές επιλογές. Αυτά και τα XM3 είναι πολύ καλά και για γενική χρήση αλλά τα βάζουμε στο focus όταν ενδιαφερόμαστε και για καλό noise cancellation. Πάντως πολύ άνετα είναι και έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας. Κι αν η τηλεόραση σου δεν έχει Bluetooth μπορείς να τα συνδέσεις και με καρφί. Εικάζεται πάντως ότι τα XM4 που θα βγουν το Σεπτέμβρη θα λύσουν όλα τα προβλήματα των XM3 (κυρίως της ποιότητας των κλήσεων), φυσικά τα περιμένουμε στο 350άρι. Τα QC 35 II πιέζουν αρκετά τα αυτιά (cabin pressure effect) όταν είναι σε λειτουργία το noise cancellation. Αλλά αν δεν τον ενοχλεί , η τιμή τους είναι πολύ καλή για ένα από τα καλύτερα anc bluetooth headsets της αγοράς.
imvrios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Για τη χρήση που θέλει (να μην ενοχλεί, όχι να μη τον ενοχλούν) μπορεί να έχει το noise cancellation στη μέτια ρύθμιση ή και να το απενεργοποιεί εντελώς. Πάντως η πίεση υπάρχει αλλά συνηθίζεται. Πάντως, το "δε θέλω να ενοχλώ" είναι ενδιαφέρον στην περίπτωση των Bose για ακουμπάει σε ένα από τα λίγα ελαττώματα τους, το sound leakage. Στα ελληνικά, αν έχεις δυνατά / στο τέρμα την ένταση, δεν ακούς μόνο εσύ. Ακούνε και οι άλλοι γύρω σου τι ακούς. Από την άλλη εσύ λόγω έντασης και noise cancellation δε μπορείς να τους ακούσεις και έτσι δεν ακούς τα παράπονα τους.
Craven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Εγώ που με ενδιέφερε το noise cancelling (καθαρά για την δουλειά μπας και την παλέψω....) επέλεξα τα 1000xm3 αλλά επειδή είχα δοκιμάσει και τα bose qc35 II σε κατάστημα, το μεγάλο ατού τους είναι η τρομερή άνεση.. είναι σαν να φοράς κάτι τόσο ανάλαφρο, σαν "συννεφάκια" όπως είπε η σύζυγος τότε. Τα 1000xm3 είναι τρομερά άνετα, από τα πιο άνετα εκεί έξω αλλά σίγουρα όχι στον άψογο βαθμό που είναι τα QC35 II. Επίσης κάτι που πάντα πρέπει να λαμβάνει κάποιος υπόψιν είναι πως τα 1000xm3 δεν συνδέονται για μουσική ταυτόχρονα με 2 συσκευές (για μουσική και ομιλία το κάνουν) παρόλο που έχουν bt 5.0 και όλα τα funcy codecs που δεν έχουν τα bose. Από την άλλη βέβαια.. το noise cancelling (και χωρις καμιά αίσθηση του να έχεις κάνει βουτιά στην θάλασσα) , το μπάσο (κάτι που δεν είναι για όλους θετικό βέβαια.. άλλοι θέλουν ουδέτερο ήχο), το sound leakage κτλ στα 1000xm3 είναι πολύ πολύ ανώτερα. Σε τέτοια τιμή όμως και αν δεν ψάχνει κανείς το καλύτερο nc της αγοράς, με κλειστά τα μάτια! αν δεν είχα τα 1000xm3 θα τα χτύπαγα.
Καποιος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Τα παράγγειλα από το πλαίσιο με έκπτωτικο κουπόνι 10 ευρώ μείον (μπαίνει αυτόματα) από την στιγμή που θα το βάλετε στο καλάθι χωρίς να κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας! Σύνολο 189 ευρώ και παραλαβή από το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα