Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μετα απο αναβαθμιση σε VDSL 50 με VOIP για την εξοχικη κατοικια ,  οπως ειναι γνωστο αν υπαρχει διακοπη ρευματος, δεν υπαρχει και τηλεφωνο και συνεπως ουτε συναγερμος.

Δυστυχως στην περιοχη υπαρχει ασταθες δικτυο ρευματος , με αποτελεσματα να κοβεται αρκετα συχνα το ρευμα και η εταιρια συναγερμου να μας καλει συνεχως οτι δεν δινει κληση ο συναγερμος και μας συνεστησαν την εγκατασταση UPS στο Router.

Επικοινωνησα με Forthnet αλλα δεν προμηθευει τους συνδρομητες της οπως ο OTE.

Σε αυτη τη περιπτωση λοιπον , θα ηθελα να μου προτεινεται καποια συσκευη ( πχ MINI UPS ) που να τοποθετει στο VDSL MODEM της Forthnet και αν γνωριζεται στο περιπου στο ποσο διαρκει η μπαταρια.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Εγώ έχω οτε και μου έχουν δώσει (δωρεάν εννοείται) αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/206127-lamtech-mini-dc-15w-9v-12v-output?cmicc=skroutz

Το έχω 2 χρόνια και ως τώρα με έχει καλύψει αρκετές φορές σε διακοπή ρεύματος.

Μετά μπορείς να πας σε ενα ups αλλά εκεί ανεβαίνει λίγο το κόστος https://www.skroutz.gr/c/41/ups/m/431_6406/APC_or_Powertech/f/418236_418242/VI-Line-Interactive-Tower.html?o=ups&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=170&price_min=

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε μου

8 λεπτά πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Εγώ έχω οτε και μου έχουν δώσει (δωρεάν εννοείται) αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/206127-lamtech-mini-dc-15w-9v-12v-output?cmicc=skroutz

Το έχω 2 χρόνια και ως τώρα με έχει καλύψει αρκετές φορές σε διακοπή ρεύματος.

καλησπερα φιλε μου. κοιτουσα τωρα το συγκεκριμενο στο kotsovolo αλλα δε μπορω να καταλαβω πως θα συνδεθει με το ZTE καθως βλεπω μονο μια υποδοχη USB και καθολου εισοδο για ρευμα . θα μπορουσες να μου ανεβασεις μια φωτογραφια σε παρακαλω ?

PS: εχεις δει στο περιπου ποσο διαρκεια ζωης εχει η μπαταρια του και αν στο μελλον μπορεις ευκολα να την αλλαξεις ?

Επεξ/σία από ikskarda
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikskarda είπε

Καλησπερα φιλε μου

καλησπερα φιλε μου. κοιτουσα τωρα το συγκεκριμενο στο kotsovolo αλλα δε μπορω να καταλαβω πως θα συνδεθει με το ZTE καθως βλεπω μονο μια υποδοχη USB και καθολου εισοδο για ρευμα . θα μπορουσες να μου ανεβασεις μια φωτογραφια σε παρακαλω ?

PS: εχεις δει στο περιπου ποσο διαρκεια ζωης εχει η μπαταρια του και αν στο μελλον μπορεις ευκολα να την αλλαξεις ?

Αν δεις στο λινκ που ανέβασαν πιο πάνω σε μια φωτο φαίνεται η πισω μεριά. Έχει μια υποδοχή για το ρεύμα και μια ακόμη που συνδέεται το ρούτερ επίσης έχει και ένα διακόπτη που επιλέγεις  τα volt. 

Θα ανεβάσω φωτό μετά από αυτό που έχω εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...