Mariosk31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα αν κατεβασω την τελευταια beta σε xr θα γινει αυτοματα ενημερωση απο τισ ρυθμισεις σε ios 14 οταν βγει τον σεπτεμβρη ? να το κανω η μπα? alexakos89 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Mariosk31
ksessalonikios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/7/2020 στις 7:47 ΜΜ, alexakos89 είπε Winbank eφαρμογη ακομα δεν παιζει. και ειναι και η μονη. Δεν περιμενα κατι αλλο απο αυτους. Καθε χρονο το ιδιο. εγώ παντος θα προβληματιζόμουν που σε μια Β έκδοση του λειτουργικού οι τραπεζικές εφαρμογές να παίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από ksessalonikios
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε εγώ παντος θα προβληματιζόμουν που σε μια Β έκδοση του λειτουργικού οι τραπεζικές εφαρμογές να παίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα. εγώ παντος θα προβληματιζόμουν που σε μια Β έκδοση του λειτουργικού οι τραπεζικές εφαρμογές να παίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Εγω δεν το βλέπω έτσι. Γιατί δεν έχει αναφερθεί ανά τον κόσμο για άλλη τράπεζα να μην παίζει. θες να μου πεις τι ? ότι έχει ασφάλεια η win bank που με δυσκολια δουλευει χωρις προβλημα 1 εβδομαδα σαν τραπεζα και δεν εχουν αλλες μεγαλυτερες? Και παίζουν όλες οι εφαρμογές γενικώς εκτός από την συγκεκριμένη.
Mariosk31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εγω δεν το βλέπω έτσι. Γιατί δεν έχει αναφερθεί ανά τον κόσμο για άλλη τράπεζα να μην παίζει. θες να μου πεις τι ? ότι έχει ασφάλεια η win bank που με δυσκολια δουλευει χωρις προβλημα 1 εβδομαδα σαν τραπεζα και δεν εχουν αλλες μεγαλυτερες? Και παίζουν όλες οι εφαρμογές γενικώς εκτός από την συγκεκριμένη. apanta kai se emena gia poio pano eyxaristo
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Mariosk31 είπε καλησπερα αν κατεβασω την τελευταια beta σε xr θα γινει αυτοματα ενημερωση απο τισ ρυθμισεις σε ios 14 οταν βγει τον σεπτεμβρη ? να το κανω η μπα? alexakos89 Θα γίνει αυτόματα ναι. Θα πάρεις την GM πριν βγει στο κοινο. Αν θες βέβαια όταν πάρεις την GM βγαζεις το beta profile και παιρνεις οτι παιρνουν ολοι κανονικα απο εκει και επειτα. Εγώ την έχω σαν daily. εχει λιγο drain παραπανω αλλα αυτο προς το παρων. Κατι αλλο δεν εχω παρατηρησει . απο την 1η beta ειναι πολυ πιο stable και smooth.
Mariosk31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Θα γίνει αυτόματα ναι. Θα πάρεις την GM πριν βγει στο κοινο. Αν θες βέβαια όταν πάρεις την GM βγαζεις το beta profile και παιρνεις οτι παιρνουν ολοι κανονικα απο εκει και επειτα. Εγώ την έχω σαν daily. εχει λιγο drain παραπανω αλλα αυτο προς το παρων. Κατι αλλο δεν εχω παρατηρησει . απο την 1η beta ειναι πολυ πιο stable και smooth. λεω να προχωρισω τωρα σε beta2 θα χασω οτι εχω μεσα ? δηλαδη θα αρχισει σαν κενουργιο? απλα βαριεμαι να κατεβαζω αντιγραφα Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Mariosk31
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Mariosk31 είπε λεω να προχωρισω τωρα σε beta2 θα χασω οτι εχω μεσα ? δηλαδη θα αρχισει σαν κενουργιο? απλα βαριεμαι να κατεβαζω αντιγραφα Δεν θα μπεις σε dev beta. Θα μπεις σε public beta που ειναι πιo safe επιλογη. Δεν χάνεις τίποτα. είναι σαν update.
Mariosk31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ωραια ξεκιναω την αναβαθμισει θα επιστρεψω με νεοτερα μπαταρια παει καλα? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Mariosk31
Mariosk31 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2020 στις 2:54 ΜΜ, alexakos89 είπε Δεν θα μπεις σε dev beta. Θα μπεις σε public beta που ειναι πιo safe επιλογη. Δεν χάνεις τίποτα. είναι σαν update. Καλησπερα και πάλι Την κατέβασα δουλεύει όλα κομπλέ για beta 3 που βγήκε λένε Θα την κάνει αυτόματα από ρυθμίσεις ;δηλαδή θα μου την βγάλει ; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Mariosk31
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Mariosk31 είπε Καλησπερα και πάλι Την κατέβασα δουλεύει όλα κομπλέ για beta 3 που βγήκε λένε Θα την κάνει αυτόματα από ρυθμίσεις ;δηλαδή θα μου την βγάλει ; Αν έχεις μπει dev beta, ναι. Αν έχεις μπει public beta, όχι. Θα πρέπει να περιμένεις ποτέ θα βγει public beta.
Mariosk31 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αν έχεις μπει dev beta, ναι. Αν έχεις μπει public beta, όχι. Θα πρέπει να περιμένεις ποτέ θα βγει public beta. Α έχω μπει public άρα περιμένω αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσε με ευχαριστω
ksessalonikios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 "αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσε με" μην το ξεχάσεις @alexakos89 😂 😂 😂 😂 1
HateMe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Mariosk31 είπε Α έχω μπει public άρα περιμένω αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσε με ευχαριστω Τι νεότερο να έχει; Απλά μπαίνε και googlare. Γραμματέας σου είναι; χαχαχαχααχαχαχχαχα 1
Mariosk31 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Τώρα τι είσαι αστείος ; Η μάλλον το παίζεις αστείος ;
HateMe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Βγήκε και η 8η beta. Την κάνω install ήδη 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα