Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια κανει περιεργα πραγματα. δυο φορες τωρα απο το 15% εκλεισε μονο του και εβγαλε την εικονα οτι θελει φορτιση. θεωρω, οτι θα χρειαστουνε καποιοι κυκλοι για να ρυθμιστει η μπαταρια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
tilaverboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Makatsoras είπε εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια κανει περιεργα πραγματα. δυο φορες τωρα απο το 15% εκλεισε μονο του και εβγαλε την εικονα οτι θελει φορτιση. θεωρω, οτι θα χρειαστουνε καποιοι κυκλοι για να ρυθμιστει η μπαταρια. Έχεις αλλαγμένη μπαταρία? Και αν ναι που αν επιτρέπεται την άλλαξες? Συσκευή?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Έχεις αλλαγμένη μπαταρία? Και αν ναι που αν επιτρέπεται την άλλαξες? Συσκευή? οχι, εχei την δικια του. υγεια μπαταριας 95% iphone 8 plus
tilaverboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Makatsoras είπε οχι, εχei την δικια του. υγεια μπαταριας 95% iphone 8 plus Δοκίμασε να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud. Δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την 14.2 και μετά να παίξεις με τους διακόπτες του icloud πατώντας set up as new και όχι restore from back up. Είναι λίγο βαβούρα αλλά είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να περάσεις καθαρό το firmware
tilaverboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Έχω δει την κατανάλωση σε ipad 6 γενιάς να είναι σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Ανάλογη τους iOS 11 όταν το πήρα. Άραγε και η 14.3 θα έχει τόσο καλή διαχείριση μπαταρίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα