Προς το περιεχόμενο

Η Samsung Pay Card έρχεται Ευρώπη και πιθανότατα στην Ελλάδα μέσω της Curve

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 hours ago, spirios1992 said:

Εγώ δύο πράγματα δεν έχω καταλάβει. Πώς βγάζει η curve κέρδος, και πως γίνεται με την εφαρμογή της curve να πληρώσεις με το κινητό (αναφορά στο άρθρο). (Όχι μέσω gpay ανεπίσημα)

Δεν γίνεται. Μέσω google pay 

12 minutes ago, YDinopoulos said:

Στην Curve "συνδεεις" καρτες Ελληνικες και ξενες.  Βαζεις αριθμους και το 3ψηφιο.

Σου στελνουν μια ομορφη μαυρη καρτα τυπου πιστωτικης Curve. 

Μεσω του app επιλεγεις ποια τραπεζα/καρτα θες να χρεωσεις .

Ουσιαστικα αντι να κουβαλας 2-3-4-5-6- καρτες, εχεις μονο την Curve.  

Την δουλευω κοντα ενα χρονο με τις 4 συστημικες της Ελλαδος, N26 και αλλη μια εκτος Ευρωπης.  Ποτε δεν ειχα προβλημα....

Περνάνε στο αφορολόγητο? Ακόμα έχεις ιδέα τι γίνεται με τα bonus τύπου yellow Κλπ? Εμένα με έχει σώσει η Curve μέσω google pay αλλά πριν το δώσω σε τίποτα γονείς Ελλάδα πρέπει να ξέρουμε αν περνάει μέσα από το αφορολόγητο

8 hours ago, ALIEN-3- said:

Δηλαδή μπορω να συνδέσω στην curve την κάρτα της Πειραιώς και να την χρησιμοποιώ για ανέπαφες αγορές με το κινητό μου;

Επιβάρυνση εχει ;

Για εσένα καμία (αν και όταν μπορέσεις να το κάνεις)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, YDinopoulos είπε

Στην Curve "συνδεεις" καρτες Ελληνικες και ξενες.  Βαζεις αριθμους και το 3ψηφιο.

Σου στελνουν μια ομορφη μαυρη καρτα τυπου πιστωτικης Curve. 

Μεσω του app επιλεγεις ποια τραπεζα/καρτα θες να χρεωσεις .

Ουσιαστικα αντι να κουβαλας 2-3-4-5-6- καρτες, εχεις μονο την Curve.  

Την δουλευω κοντα ενα χρονο με τις 4 συστημικες της Ελλαδος, N26 και αλλη μια εκτος Ευρωπης.  Ποτε δεν ειχα προβλημα....

έχει ανέπαφες με nfc??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Προφανως και η καρτα που σου στελνουν ειναι ανεπαφη.

φιλε εννοώ να πληρώνεις με το κινήτο κατευθειαν με nfc χωρις να έχεις την κάρτα μαζι οπως έχει η alphabank

Επεξ/σία από naxioths1979

Προφανως στο αρθρο εννοει ανεπαφες συναλλαγες με την Curve καρτα. Εγω προσωπικα εχω μονο την curve στο Apple Pay και πισω απο την Curve εχω Revolut, Alpha Bank και 2 καρτες του εξωτερικου. Απο ξέρω φιλος εχει καταφερει να την βαλει στο GPay μιας και το κινητο του υποστηριζει nfc

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα εως τωρα και οι συναλλαγες για τις οποιες εχω την Alpha Bank ενεργη μεσω της Curve φαινονται κανονικα στο tool για το αφορολογητο στο e-banking

• Like 1

2 λεπτά πριν, naxioths1979 είπε

φιλε εννοώ να πληρώνεις με το κινήτο κατευθειαν με nfc χωρις να έχεις την κάρτα μαζι οπως έχει η alphabank

Αν ερθει επισημα στην Ελλαδα η Samsung, τοτε λογικα θα δουλευει με samsung pay. Με gpay δουλευει κανονικα και μπορεις να την συνδεσεις.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Αν ερθει επισημα στην Ελλαδα η Samsung, τοτε λογικα θα δουλευει με samsung pay. Με gpay δουλευει κανονικα και μπορεις να την συνδεσεις.

Και πως θα περασω gpay στην Ελλαδα που δεν υπαρχει στο playstore; 

Έχω βάλει το κινητό με αγγλικό csc για να δουλέψει το s pay (s10 plus) 

IMG_20200625_124301_253.jpg

IMG_20200625_124239_642.jpg

Μόλις τώρα, vastegial_74 είπε

Και πως θα περασω gpay στην Ελλαδα που δεν υπαρχει στο playstore; 

Τόσο δύσκολο είναι να ψάξεις για το apk στον γοογλη? 

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Έχω βάλει το κινητό με αγγλικό csc για να δουλέψει το s pay (s10 plus) 

IMG_20200625_124301_253.jpg

IMG_20200625_124239_642.jpg

Τόσο δύσκολο είναι να ψάξεις για το apk στον γοογλη? 

Δυσκολο δεν ειναι αλλα απο θεμα ασφαλειας τι θα λεει το apk; και αναβαθμισεις πως θα παιρνει; καθε φορα θα κοιταω για νεα εκδοση;

Στο apple pay θελω να περασω μια καρτα curve που εχω πανω δυο καρτες της εθνικης και μια της πειραιως. Μπορω να κανω χρηση αυτων των καρτων μεσω curve ή εφοσον μονο η alpha συνεργαζεται με το apple pay δεν γινεται; 

Καλό νέο το ότι θα φέρει και η Samsung την κάρτα της στην Ευρώπη.

Τι παίζει τώρα με το nfc στην Ελλάδα, πληρωμές δηλαδή μέσω smartphone σε Andoid.

Απευθείας το υποστηρίζει μόνο η Alpha Bank μέσω του Tap and Pay της εφαρμογής της.

Η επόμενη λύση είναι το gpay (google pay) αλλά λόγω ασυμβατότητας με το region (με την περιοχή μας) θα πρέπει να βρούμε την εφαρμογή στο διαδύκτιο και όχι απο το play store (που ούτως ή αλλως δεν θα την εμφανίσει για να την κατεβάσουμε ή δεν θα παίξει λόγω περιοχής).

Αφού γίνει εγκατάσταση το gpay τότε για να προσθέσουμε κάρτα θα πρέπει αυτή να έχει διεύθυνση σε χώρας που παίζει το gpay, π.χ. Αγγλίας, δεν είναι τίποτα τραγικό , για παράδειγμα αν έχουμε Revolut ή και το Curve (με κάρτα της curve) τότε κάνουμε μια νέα ψηφιακή χρεωστική και εκεί δηλώνουμε διεύθυνση εγγλέζικη. Αν η διαδιασία γίνει κανονικά τότε στο τέλος το Android μόνο του θα μας προτείνει να βάλουμε αυτήν την κάρτα στο gpay, το κάνουμε και τέλος! 

Στην Εθνική υπάρχει ένα βραχιολάκι (που το έχω και έχω κάνει πολλές πληρωμές) για ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες της. Υποτίθεται ότι αυτό κάνει και η εφαρμογή της i-bank Pay αλλά ... δεν λειτουργεί με nfc, είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι με άλλους τρόπους πληρωμής με μεγάλες όμως ασυμβατότητες.

4 ώρες πριν, JimGer είπε

αν περνάει μέσα από το αφορολόγητο

περναει. τουλαχιστο εμφανιζεται στη eurobank κατηγοριες supermarket κτλ γιατι κατα κορον το χρησιμοποιω για το lidl (cashback).

• Like 1

2 hours ago, vastegial_74 said:

Δυσκολο δεν ειναι αλλα απο θεμα ασφαλειας τι θα λεει το apk; και αναβαθμισεις πως θα παιρνει; καθε φορα θα κοιταω για νεα εκδοση;

στο apkmirror είναι verified. Λογικά θα αναβαθμίζεσαι αυτόματα από το store

• Thanks 1

7 minutes ago, Poulovas said:

Το παρακάτω το έχει δοκιμάσει κανείς?

https://techvalue.gr/google-pay-paypal-32639/

Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι αυτό το κάνει αν δεν έχει Curve. Αν καταφέρεις να ενεργοποιήσεις το google pay (πιθανότατα πρέπει να δηλώσεις άλλη χώρα στο Payments.google..com) τότε βάζεις την curve ή αντίστοιχα την n26. Απλά ίσως αυτός κάνει paypal για να μπορέσει να κάνει Link ελληνική κάρτα στο Paypal κλπ. Δεν νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα. Καλύτερα curve.

Παρεπιπτόντως αν κάποιος θέλει να κάνει ούτως ή άλλως curve, ας μου στείλει ένα μήνυμα για invite. Κερδίζουν both sides. (Δεν ξέρω αν είναι κατά των κανόνων του forum)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...