taslikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Οι υδρατμοί δυστυχώς, εισχωρούν πολύ εύκολα στο εσωτερικό. Σίγουρα δεν έπρεπε να χαλάσει τόσο εύκολα, αλλά από την άλλη η ίδια η Apple, δεν συστήνει να είναι σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία κλπ. Το μόνο που μπορείς να κανεις, είναι να βγάλεις άκρη με τον Κώτσο. Εάν δηλαδή το κόστος είναι 680 από document ας βάλεις πχ τα 340€ αν είναι αυτός ο όρος της ασφαλείας. Good luck, πιστεύω θα βγάλεις άκρη επειδή τυγχάνει να έχεις ασφάλεια. Για αυτό σε ακριβά κινητά, να βάζουμε πάντα εξτρα εγγύηση!!
tierney Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, taslikos είπε Οι υδρατμοί δυστυχώς, εισχωρούν πολύ εύκολα στο εσωτερικό. Σίγουρα δεν έπρεπε να χαλάσει τόσο εύκολα, αλλά από την άλλη η ίδια η Apple, δεν συστήνει να είναι σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία κλπ. Το μόνο που μπορείς να κανεις, είναι να βγάλεις άκρη με τον Κώτσο. Εάν δηλαδή το κόστος είναι 680 από document ας βάλεις πχ τα 340€ αν είναι αυτός ο όρος της ασφαλείας. Good luck, πιστεύω θα βγάλεις άκρη επειδή τυγχάνει να έχεις ασφάλεια. Για αυτό σε ακριβά κινητά, να βάζουμε πάντα εξτρα εγγύηση!! Σ' ευχαριστώ φίλε.. Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω την κοινότητα...
Runner25 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 αστα φιλε μου πραγματικα λυπαμαι και σε καταλαβαινω αλλα δε μπορεις να κανεις και πολλα τα 680 που σου ζητανε για αντικατασταση εγω για το 11 προ θα τα εδινα γιατι αξιζει σχεδον τα διπλα ιδιως το 256 οι υδρατμοι ειναι πολυ υπουλο πραμα εισχωρουν παντου, εγω οταν κανω μπανιο ποτε δεν παιρνω ευαισθητες συσκευες μαζι το πολυ πολυ κανα ραδιοφωνακι μου εχει χαλασει απο υδρατμους ενα diskman και δεν επανηλθε ουτε οταν το καθαρισα με ειδικο σιντι 1
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Το θεμα υγρασιας ειναι δυστηχως δυσκολη περιπτωση για 2 λογους α)δεν μπορεις ο ιδιος να ανοιξεις την συσκευη ετσι οπως τις εχουν φτιαξει γιατι αν το κανεις χανεις γενικα την εγγυηση σου β)ειναι κατι που δεν το καταλαβαινεις καθολου ευκολα,ειδικα αν μιλαμε για υδρατμους. Δηλαδη ακομα και στο συνηγορο να πας ή ΓΓΚ,δεν νομιζω να μπορουν να κανουν κατι. Γενικα το εχω γραψει παρα πολλες φορες και το λεω σε καθε ευκαιρια. Για τα κινητα συγκεκριμενα,το water resistant δεν σημαινει να τα κανουμε οτι θελουμε. Το water resistant πρεπει να το βλεπουμε καθαρα σε περιπτωση που τυχει κατι πχ αν εισαι εξω στο δρομο και πιασει βροχη. Στο εξωτερικο που εχουν πχ Apple Care,ας κανουν μπανιο και ας μιλανε με το κινητο τους. Και εχετε υποψη σας οτι ΟΛΕΣ οι εταιρειες ειναι ξεκαθαρες στο θεμα νερου/υγρασιας για αυτο το λογο. Γιατι σου λενε''αλλο το water resistant'',αλλο το''water proof''.
mistr4l Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να έχει πιάσει υγρασία ένα iphone και η "ταινία" του Liquid Contact Indicator στο slot της sim να είναι λευκή? Με άλλα λόγια να δείχνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά η υγρασία να έχει κάνει ζημιά και να μην το αναγνωρίσουν στην εγγύηση ? Έχω ένα xs 5 μηνών που έβγαλε πρόβλημα στο face id + true tone + automatic brightness. Ταυτόχρονα δείχνει πως δουλεύει διαρκώς (μηνύματα) και πέφτει η μπαταρία σε μισή μέρα. Όλα αυτά έγιναν προχθές στο ξαφνικό. Θα το πάω Δευτέρα στο επίσημο service. Δεν έχει μπει ούτε καν σε μπάνιο όμως το δικό μου (υδρατμοί κλπ). Απλώς ψάχνομαι πριν το αφήσω. Sorry για το offtopic
Twoface Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 27/6/2020 στις 3:49 ΜΜ, Fulgore είπε Και εχετε υποψη σας οτι ΟΛΕΣ οι εταιρειες ειναι ξεκαθαρες στο θεμα νερου/υγρασιας για αυτο το λογο. Γιατι σου λενε''αλλο το water resistant'',αλλο το''water proof''. Η Samsung να είσαι σίγουρος ότι και βρεγμένο να ήταν θα το κάλυπτε...
HateMe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, Twoface είπε Η Samsung να είσαι σίγουρος ότι και βρεγμένο να ήταν θα το κάλυπτε... Smartec Ιανουάριος 2020, S9 φίλου, δεν το κάλυψε Το δικό μου S9, 1 χρόνο πριν, μου το έφτιαξαν κανονικά. Συγκεκριμένα έπαιξε αντικατάσταση με νεότερη παρτίδα. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα. 1
tierney Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 UPDATE: Με πήραν από τον Κωτσόβολο και μου είπαν 359 ευρουλάκια για refurbished συσκευή με 3μηνη εγγύηση apple και την εγγύηση Κωτσόβολου μεχρι τον Νοέμβριο που λήγει κανονικά...
Twoface Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 2:42 ΜΜ, HateMe είπε Smartec Ιανουάριος 2020, S9 φίλου, δεν το κάλυψε Το δικό μου S9, 1 χρόνο πριν, μου το έφτιαξαν κανονικά. Συγκεκριμένα έπαιξε αντικατάσταση με νεότερη παρτίδα. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα. Συνήθως τα αλλάζει πάντως και το ξέρω από μέσα. Και εγώ μια μπαταρία ήθελα να αλλάξω και μου πέρασαν εγγύηση οθόνη πλακέτα μπαταρία 1
HateMe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Twoface είπε Συνήθως τα αλλάζει πάντως και το ξέρω από μέσα. Και εγώ μια μπαταρία ήθελα να αλλάξω και μου πέρασαν εγγύηση οθόνη πλακέτα μπαταρία Μια φορά έτυχε να πάω στην Smartec και έμεινα υπερ ικανοποιημένος. Άψογοι όλοι εκεί μέσα. Είχαν κεράσει και καφέ όσο περίμενα και έφτιαχναν και κάτι πράγματα εξωτερικά θυμάμαι Δεν έκατσα πάνω από 1 ώρα και μου είχε πει θυμάμαι η τύπισσα που ήταν εκεί, πως συνήθως κάνουν 30λεπτα για τέτοια δουλειά.
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στις 3/7/2020 στις 7:03 ΜΜ, tierney είπε UPDATE: Με πήραν από τον Κωτσόβολο και μου είπαν 359 ευρουλάκια για refurbished συσκευή με 3μηνη εγγύηση apple και την εγγύηση Κωτσόβολου μεχρι τον Νοέμβριο που λήγει κανονικά... Απο τη στιγμή που έχει εν/ποιηθεί ο αισθητήρας υγρασίας, την εγγύηση τη ξεχνάς. Πρέπει να δεις τους όρους της έξτρα εγγύησης του Κώτσου, τι αναφέρει γι' αυτό. Αν και απ' ότι φαίνεται καλυμμένοι είναι.
tierney Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, nikosgnr είπε Απο τη στιγμή που έχει εν/ποιηθεί ο αισθητήρας υγρασίας, την εγγύηση τη ξεχνάς. Πρέπει να δεις τους όρους της έξτρα εγγύησης του Κώτσου, τι αναφέρει γι' αυτό. Αν και απ' ότι φαίνεται καλυμμένοι είναι. Ναι είναι καλυμμένοι.. Συμφώνησα να τα δώσω. Απλά είχα μια απορία και η κοπέλα που με πήρε δεν γνώριζε. Στο refurbished που θα μου δώσουν, τι battery health να περιμένω;
medidia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, tierney είπε Ναι είναι καλυμμένοι.. Συμφώνησα να τα δώσω. Απλά είχα μια απορία και η κοπέλα που με πήρε δεν γνώριζε. Στο refurbished που θα μου δώσουν, τι battery health να περιμένω; 100% Tα refurbished από την Apple έρχονται με νέα μπαταρία και το καταλαβαίνεις και από το serial number. https://osxdaily.com/2018/01/27/determine-iphone-new-refurbished-replaced/
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tierney είπε Ναι είναι καλυμμένοι.. Συμφώνησα να τα δώσω. Απλά είχα μια απορία και η κοπέλα που με πήρε δεν γνώριζε. Στο refurbished που θα μου δώσουν, τι battery health να περιμένω; Καινούρια μπαταρία, Housing και οθόνη έχουν τα ανακα/σμένα.
tierney Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, medidia είπε 100% Tα refurbished από την Apple έρχονται με νέα μπαταρία και το καταλαβαίνεις και από το serial number. https://osxdaily.com/2018/01/27/determine-iphone-new-refurbished-replaced/ 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Καινούρια μπαταρία, Housing και οθόνη έχουν τα ανακα/σμένα. Οκ, σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα