nikoletadem Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε εφόσον έκλεισε η εταιρία και το κινητό που αγόρασα απο εκεί είναι παραεισαγωγής ,αν υπάρχει κάποιος τρόπος η xiaomi να μου καλύψει το πρόβλημα στο λογισμικό που προέκυψε στα ξαφνικά; Έκλεισε απο μπαταρία και όταν πάω να το ανοίξω μένει μόνιμα στο λογότυπο mi.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 50 λεπτά πριν, nikoletadem είπε Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε εφόσον έκλεισε η εταιρία και το κινητό που αγόρασα απο εκεί είναι παραεισαγωγής ,αν υπάρχει κάποιος τρόπος η xiaomi να μου καλύψει το πρόβλημα στο λογισμικό που προέκυψε στα ξαφνικά; Έκλεισε απο μπαταρία και όταν πάω να το ανοίξω μένει μόνιμα στο λογότυπο mi.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν θα το καλύψει. Καλύπτει μόνο όσα εισάγει. Αν είχες ξεκλειδωτο bootloader δοκίμασε αν μπαίνει σε fastboot μήπως μπορέσεις και περάσεις άλλη ROM και ξεκολλήσει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Το επίσημο σίγουρα όχι, από την άλλη υπάρχουν πολλά καταστήματα που ασχολούνται με επισκευές κινητών ψάξε ώρες κάποιο αξιόλογο στην περιοχή σου και το πας εκεί με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια
AntiCambeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στις 22/7/2020 στις 7:01 ΜΜ, gbras είπε Εχεις την εγγυηση απο την ημερομηνια καταστασκευης Το θέμα είναι πως η ημερομηνία κατασκευής με την ημερομηνία πώλησης έχουν χρονική διαφορά με αποτέλεσμα να έχει λήξει η εγγύηση.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Στις 22/7/2020 στις 7:01 ΜΜ, gbras είπε Εχεις την εγγυηση απο την ημερομηνια καταστασκευης Που και πάλι εφόσον είναι πάρα εισαγωγή δεν τον βοηθάει κάπου γιατί επίσημη αντιπροσωπία δεν τον καλύπτει, η μοναδική λύση είναι να βρει αξιόπιστο κατάστημα με σέρβις και να πάει εκεί πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο
gbras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Που και πάλι εφόσον είναι πάρα εισαγωγή δεν τον βοηθάει κάπου γιατί επίσημη αντιπροσωπία δεν τον καλύπτει, η μοναδική λύση είναι να βρει αξιόπιστο κατάστημα με σέρβις και να πάει εκεί πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο Σωστα
k_w_t Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 7:44 ΜΜ, AntiCambeR είπε Το θέμα είναι πως η ημερομηνία κατασκευής με την ημερομηνία πώλησης έχουν χρονική διαφορά με αποτέλεσμα να έχει λήξει η εγγύηση. Δεν ξερω μηπως βλεπουν την ημερομηνια που ανοιξε - ενεργοποηθηκε το κινητο ? Η Apple στα iPhone βλεπει ποτε ενεργοποηθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα