Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγοράσει το Samsung S10 Plus από το mxstore και από τι είδα έκλεισε λόγο απάτης και μη παράδοσης παραγγελιών. Το αγόρασα 6/9/19 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει η εγγύηση Samsung δύο χρόνια κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GrThess είπε

Καλησπέρα έχω αγοράσει το Samsung S10 Plus από το mxstore και από τι είδα έκλεισε λόγο απάτης και μη παράδοσης παραγγελιών. Το αγόρασα 6/9/19 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει η εγγύηση Samsung δύο χρόνια κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Tην εγγύηση ποιος την έδινε;ΤΟ μαγαζί ή η αντιπροσωπεία ;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Tην εγγύηση ποιος την έδινε;ΤΟ μαγαζί ή η αντιπροσωπεία ;

Δυο χρόνια δίνει σε όλα τα κινητά η Samsung εγγύηση στα κινητά 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GrThess είπε

Δυο χρόνια δίνει σε όλα τα κινητά η Samsung εγγύηση στα κινητά 

Eσύ απο που έχεις την εγγύηση;Απο το μαγαζί ή απο την σαμσουνγκ?

Δημοσ.

Αν ειναι παρεισαγωγη το κινητο ισως να μη σε καλυψει η samsung στο service.Παρε ενα τηλεφωνο την samsung και με το s/n του κινητου θα σου πουν αν ειναι εντος εγγυησης.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GrThess είπε

δοκιμασε στην σμαρτεκ να ρωτησεις, οσοι εχουν σαμμυ εκει απευθυνονται, εστω οι περισσοτεροι ! Κι εγω εκεινη τη περιοδο απ το ιδιο καταστημα το αγορασα :D :P Το ειχε νομιζω κανα 150ρι πιο κατω απ τα αλλα μαγαζια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2020 στις 7:19 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Αν ειναι παρεισαγωγη το κινητο ισως να μη σε καλυψει η samsung στο service.Παρε ενα τηλεφωνο την samsung και με το s/n του κινητου θα σου πουν αν ειναι εντος εγγυησης.

Προσωπικά εχω κάνει χρήση της εγγύησης σε κινητό και tablet Samsung τα οποία ήταν και τα 2 παραεισαγωγη.

DISCLAIMER: ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ. Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ , Ο MAN FROM EARTH ΚΑΙ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΕΙΣΗΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Επεξ/σία από ManFromEarth
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Προσωπικά εχω κάνει χρήση της εγγύησης σε κινητό και tablet Samsung τα οποία ήταν και τα 2 παραεισαγωγη.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Παιζει ρολο τι παραεισαγωγη ειναι , πχ μοντελα με snapdragon  τα οποια δεν προοριζοντε για ευρωπη δεν τα καλυπτει η εγγυηση

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Ησουν τυχερος και τα μοντελα αυτα προορίζονταν για Ευρώπη. 

Ετυχε και τη δεχθηκαν,δε σημαινει οτι ολες οι παραεισαγωγες καλυπτονται,καλο ειναι να κανεις edit για να μη μπερδευεται ο κοσμος.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, talibanakos είπε

Ησουν τυχερος και τα μοντελα αυτα προορίζονταν για Ευρώπη. 

Ετυχε και τη δεχθηκαν,δε σημαινει οτι ολες οι παραεισαγωγες καλυπτονται,καλο ειναι να κανεις edit για να μη μπερδευεται ο κοσμος.

γι αυτο εγραψα το "προσωπικα". δεν εγραψα οτι γινεται παντα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

γι αυτο εγραψα το "προσωπικα". δεν εγραψα οτι γινεται παντα.

Δεκτον,αλλα παραμενει οτι μπορει καποιος να το παρει οτι ειναι κανονας.
Ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλλια του,που λεμε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, talibanakos είπε

Δεκτον,αλλα παραμενει οτι μπορει καποιος να το παρει οτι ειναι κανονας.
Ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλλια του,που λεμε.

Δεκτον κανω edit

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. 

Έχω αγοράσει κινητό απο την εν λόγω εταιρία. 

Το θέμα μου είναι ότι πρέπει να έχασα την αποδείξει αγοράς πού είναι και εγγύηση. 

Και προφανώς εφόσον έκλεισε η εταιρία δεν μπορώ να κάνω επανέκδοση. 

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Υπάρχει περίπτωση το κινητό να είναι καταχωρημένο στην Samsung έτσι ώστε πηγαίνοντας στην αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν και να δουν αν είναι οκ με την εγγύηση?

Δημοσ.
Στις 21/7/2020 στις 2:05 ΠΜ, decomania είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Έχω αγοράσει κινητό απο την εν λόγω εταιρία. 

Το θέμα μου είναι ότι πρέπει να έχασα την αποδείξει αγοράς πού είναι και εγγύηση. 

Και προφανώς εφόσον έκλεισε η εταιρία δεν μπορώ να κάνω επανέκδοση. 

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Υπάρχει περίπτωση το κινητό να είναι καταχωρημένο στην Samsung έτσι ώστε πηγαίνοντας στην αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν και να δουν αν είναι οκ με την εγγύηση?

Εχεις την εγγυηση απο την ημερομηνια καταστασκευης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...