Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ κι ένα εξάμηνο περίπου αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 8 Pro το οποίο λειτουργεί μια χαρά εκτός από ένα πρόβλημα. Το κινητό το έχω πάντα στη δόνηση για να μην ενοχλώ τους γύρω μου ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι, αλλά η δόνηση είναι πολύ αδύναμη. Τόσο αδύναμη σε σημείο που με παίρνουν τηλέφωνο, το έχω στην τσέπη μου και θα είναι θαύμα άμα το αισθανθώ. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι για να αυξήσω την δόνηση έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα ακριβώς με το Mi A3 μου, την ώρα που περπατάω ή ακόμα και όταν στέκομαι δεν θα το καταλάβω ότι χτυπάει παρόλο που το έχω στην τσέπη μου. Προσαρμόστηκα και κάπως το καταλαβαίνω πλέον, αλλα επειδή δεν μου ήταν αρκετό και κάθε φορά κάποιες κλήσεις μου ξεφεύγουν πήρα το band 4 για να με ειδοποιεί για όταν έχω κλήσεις. Προφανώς δεν το πήρα μόνο για αυτό το band αλλά ήταν ένας σημαντικός λόγος. Απλά πέσαμε σε ελαττωματικά κινητά. Θυμάμαι πως είχα βρει και κάτι τεστ με δόνηση μέσω app για να τεστάρω το max της δόνησης του κινητού μου και πάλι το ίδιο αδύναμη ήταν. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, φαντάζομαι πως θα το βγάλουν  και θα βάλουν  το αντίστοιχο ανταλλακτικό. Αλλα αν δεν έχουν το αντίστοιχο ανταλλακτικό ισως πάρει 2-3 βδομάδες μέχρι να στο φτιάξουν. Αν τελικά το κανεις ενημέρωσε και εδώ για να το έχω και εγώ υπόψιν μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...