d4mage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμα σε λευκά και μαύρα. https://www.germanos.gr/search-results/?q=20376873+20376879&sort=defaultPrice&order=ascending&sortType=numprop Απ`ότι είδα η προσφορά τρέχει και στον Κωτσόβολο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από d4mage 1 1
neosstoforum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Από άποψη τιμής δεν υπάρχει κάποια προσφορά (564€ στο kiniti.net) οπότε τα μόνο πλεονεκτήματα του Γερμανού είναι η άμεση διαθεσιμότητα και οι άτοκες δόσεις.
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Από άποψη τιμής δεν υπάρχει κάποια προσφορά (564€ στο kiniti.net) οπότε τα μόνο πλεονεκτήματα του Γερμανού είναι η άμεση διαθεσιμότητα και οι άτοκες δόσεις. Καλό είναι να μην το μπλέκουμε με φαντάσματα... 9 1
neosstoforum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Καλό είναι να μην το μπλέκουμε με φαντάσματα... Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά η κοπέλα μου έχει αγοράσει κινητό από εκεί πριν αρκετά χρόνια και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά η κοπέλα μου έχει αγοράσει κινητό από εκεί πριν αρκετά χρόνια και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έκανε και τι κάνει ο συγκεκριμένος αλλά όταν βλέπω (γενικά): -Δεν δίνει τιμολόγιο (ή δίνει σε άλλη τιμή) -Δεν δίνει δόσεις -Δεν έχει απόθεμα Τι άλλο θες; ΥΓ. Από την άλλη δεν αποκλείω και ο Γερμανός να έχει ελάχιστα τεμάχια ως κράχτη! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από agnostos13 6
petran91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ας μην πάει η κουβέντα τώρα στα Skoutzομάγαζα vs αλυσίδες. Είναι μια καλή προσφορά για αγορά από αλυσίδα. Και 25€ φθηνότερα από το φθηνότερο bestpriceομάγαζο και άμεσα διαθέσιμο και όλα τα καλά που έχεις με την αγορά από αλυσίδα. Το θέμα είναι σαν συσκευή αν αξίζει αυτά τα λεφτά έναντι των +150€ περίπου από το καλύτερο συνολικά iphone 11. 5
count ian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ τον ts. Αγοράστηκε το λευκό xr από τον Γερμανό. Θεωρώ πως κ αυτή η προσφορά, αλλά κ του xs λίγους μήνες πριν, είναι αξιόλογες.
selin323 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 η καμερα του 11 με το night mode -wide mode αξιζει σιγουρα το κατι παραπανω, με 150+ , αν ηταν 450 ναι τωρα οχι η γνωμη μου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Shadow10ax είπε Το θέμα είναι αν αξίζουν γενικά σαν συσκευές τα Iphone. To θέμα είναι οτι δεν μας ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση στο παρόν τόπικ. Και γενικώς δεν μας ενδιαφέρει δηλαδή. Αν ήταν να μας ανοίξετε τα μάτια , θα μας τα είχατε ανοίξει τόσα χρόνια που παλεύετε να μας δείξετε το...φως, αλλά απότι βλέπεις δεν... Φχαριστούμε όμως ε. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από BackFromHell
megaloup Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, count ian είπε Ευχαριστώ τον ts. Αγοράστηκε το λευκό xr από τον Γερμανό. Θεωρώ πως κ αυτή η προσφορά, αλλά κ του xs λίγους μήνες πριν, είναι αξιόλογες. Το XS πόσο είχε βγει σε προσφορά τότε; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (XR-XS) αλλά περισσότερο προς το XS και σκέφτομαι μήπως επαναληφθεί η προσφορά ξανά σε λίγο καιρό (τώρα με τις 40 μέρες προσφορών του Γερμανού ίσως)
basilis5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν ξέρω τι έκανε και τι κάνει ο συγκεκριμένος αλλά όταν βλέπω (γενικά): -Δεν δίνει τιμολόγιο (ή δίνει σε άλλη τιμή) -Δεν δίνει δόσεις -Δεν έχει απόθεμα Τι άλλο θες; ΥΓ. Από την άλλη δεν αποκλείω και ο Γερμανός να έχει ελάχιστα τεμάχια ως κράχτη! δεν παιζει, το μοντελο ειναι κανονικα σε παραγωγη 14 λεπτά πριν, megaloup είπε Το XS πόσο είχε βγει σε προσφορά τότε; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (XR-XS) αλλά περισσότερο προς το XS και σκέφτομαι μήπως επαναληφθεί η προσφορά ξανά σε λίγο καιρό (τώρα με τις 40 μέρες προσφορών του Γερμανού ίσως) η χαμηλοτερη επισημη τιμη πρεπει να ταν τα 729 μεσα στη καραντινα. 5 ώρες πριν, Shadow10ax είπε Το θέμα είναι αν αξίζουν γενικά σαν συσκευές τα Iphone. εισαι εκτος θεματος 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, megaloup είπε Το XS πόσο είχε βγει σε προσφορά τότε; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (XR-XS) αλλά περισσότερο προς το XS και σκέφτομαι μήπως επαναληφθεί η προσφορά ξανά σε λίγο καιρό (τώρα με τις 40 μέρες προσφορών του Γερμανού ίσως) Είχε παίξει το xs max 256 στα 799€ (το οποίο και πήρα) και το 64 στα 749€. Και εγώ ήμουν ανάμεσα στο XR και στο XS Max και τελικά επέλεξα το XS Max κυρίως για την OLED μεγαλύτερη οθόνη και δευτερευόντος για την μεγαλύτερη μπαταρία, την διπλή κάμερα και τα πιο premium υλικά. 1
Axelq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, selin323 είπε η καμερα του 11 με το night mode -wide mode αξιζει σιγουρα το κατι παραπανω, με 150+ , αν ηταν 450 ναι τωρα οχι η γνωμη μου Για κάποιον που μπορεί να περιμένει λίγους μήνες, το iPhone 12 με την μικρότερη 5.4 οθόνη θα έχει περίπου το ίδιο κόστος με το 11 τώρα.
megaloup Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Το iPhone XS πάντως φαίνεται στα 729€ ήδη στον Γερμανό, χωρίς να λέει ότι είναι σε προσφορά (περίεργο, γιατί συνήθως κρατάνε και την παλιά φουσκωμένη τιμή για εντυπωσιασμό). Οπότε λέω να ρισκάρω και να μην τσιμπήσω το XR, μήπως και ρίξει και το XS κάποια από αυτές τις μέρες.
count ian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, megaloup είπε Το XS πόσο είχε βγει σε προσφορά τότε; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (XR-XS) αλλά περισσότερο προς το XS και σκέφτομαι μήπως επαναληφθεί η προσφορά ξανά σε λίγο καιρό (τώρα με τις 40 μέρες προσφορών του Γερμανού ίσως) 729 ήταν η προσφορά για το xs. Το είχε τότε αγοράσει η γυναίκα μου με τιμολόγιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις