Προς το περιεχόμενο

Ο σχεδιασμός του iPhone 12 θα βασίζεται στο iPad Pro

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, efkar είπε

μια μόνιμη αγωνία δλδ , να έχουν την πιο νέα συσκευή να πουλάνε μούρη, εντελώς λάθος προτεραιότητες γενικά, και να χώνουν άλλους ανθρώπους σαν εγγυητές για τις δόσεις 

κάτι είναι λάθος σε όλο αυτό, δεν αγοράζεις κάτι που κοστίζει κοντά στο χιλιάρικο για να το δώσεις στον χρόνο απάνω, αλλά εντάξει ο καθένας με ότι θέλει ασχολείται, δεν το συνεχίζω άλλο το θέμα.

ενδιαφέρον θα είναι να δούμε απο κοντά πως θα φαίνεται με αυτό τον σχεδιασμό το άι φον 12 παρόλα αυτά

Το iPhone μιας και μιλάμε για αυτο, ξεκινάει από τα 700 ευρώ, αλλά ας το προσπεράσουμε και αυτό και πάμε στο σημαντικότερο όλων...

εσένα ποιος σε έκανε κριτή του πως θα ξοδέψουν τα λεφτά τους οι άλλοι... δικά τους είναι ας τα κάψουν, τα φάνε σε τσίχλες, σε γυναίκες ή σε ηλεκτρικές συσκευές... εσένα γιατί να σου πέφτει λόγος για αυτό??? Τα δικά σου τρώνε??? 

• Like 6
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το iPhone μιας και μιλάμε για αυτο, ξεκινάει από τα 700 ευρώ, αλλά ας το προσπεράσουμε και αυτό και πάμε στο σημαντικότερο όλων...

εσένα ποιος σε έκανε κριτή του πως θα ξοδέψουν τα λεφτά τους οι άλλοι... δικά τους είναι ας τα κάψουν, τα φάνε σε τσίχλες, σε γυναίκες ή σε ηλεκτρικές συσκευές... εσένα γιατί να σου πέφτει λόγος για αυτό??? Τα δικά σου τρώνε??? 

τι στραβώνεις; για εσένα μιλάω; όχι. τι σε νοιάζει

και ναι έχει πάρει η μπάλα άτομα δικά μου και εμένα κατα κάποιο τρόπο οπότε έχω κάθε δικαίωμα να κράζω όσο θέλω.

και επειδή έχει πέσει κράξιμο γενικά σε κατόχους άι φον, καταλαβαίνω γτ αρπάζεσαι αλλά απότι φαίνεται δεν έγινε σαφές ότι μιλάω για αυτόυς που δεν το μπορούν οικονομικά αλλά ψάχνουν να το πάρουν για το κύρος και το όνομα

οπότε άραξε

2 λεπτά πριν, efkar είπε

και ναι έχει πάρει η μπάλα άτομα δικά μου και εμένα κατα κάποιο τρόπο οπότε έχω κάθε δικαίωμα να κράζω όσο θέλω.

και επειδή έχει πέσει κράξιμο γενικά σε κατόχους άι φον, καταλαβαίνω γτ αρπάζεσαι αλλά απότι φαίνεται δεν έγινε σαφές ότι μιλάω για αυτόυς που δεν το μπορούν οικονομικά αλλά ψάχνουν να το πάρουν για το κύρος και το όνομα

οπότε άραξε

Κοινωνική ανάλυση κάνεις; Σε νοιάζει τόσο πολύ για αυτούς που βάζουν δόσεις για iphone?

Να υποθέσω ότι μπαίνεις και σε φόρουμ με πλυντήρια πιάτων και εκφράζεις και εκεί τον ίδιο προβληματισμό για τις δόσεις που βάζουν και εκείνοι;

Αυτοί δηλαδή που αγόρασαν με δόσεις το xs ας πούμε, δεν ήξεραν ότι κάθε χρόνο θα βγαίνει νέο iphone; 

• Like 5

11 λεπτά πριν, efkar είπε

οπότε άραξε

Βρε μάτια μου, από κάτι τηλεκριτές και φορουμκριτές έχει πήξει ο κόσμος... αν εσύ έχεις έναν "καλό" λόγο για τον καθένα μας, κρατά τον για την πάρτη σου... βαρεθήκαμε τις αμπελοσοφίες για ένα κινητό...

• Like 11

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βρε μάτια μου, από κάτι τηλεκριτές και φορουμκριτές έχει πήξει ο κόσμος... αν εσύ έχεις έναν "καλό" λόγο για τον καθένα μας, κρατά τον για την πάρτη σου... βαρεθήκαμε τις αμπελοσοφίες για ένα κινητό...

δεν αμπελοφιλοσοφώ, μιλάω πολύ συγκεκριμένα, και δεν μιλώ για τον καθέναν σας. 

απο κάτι  ευαίσθητους παρεξηγιάρηδες σαν εσένα πήξαμε.

Η μεγαλυτερη μ@λ@κια των κινητων ειναι που προεξεχουν οι καμερες.

Θα μπορουσαν να τα κανουν στο ιδιο παχος με τις καμερες να παιρνουν και μεγαλυτερη μπαταρια.

• Like 3

Μόλις τώρα, efkar είπε

δεν αμπελοφιλοσοφώ, μιλάω πολύ συγκεκριμένα, και δεν μιλώ για τον καθέναν σας. 

απο κάτι  ευαίσθητους παρεξηγιάρηδες σαν εσένα πήξαμε.

Ο οποίος έκρινε σωστό να αραδιάζει σκέψεις πάνω στο πως θα πρέπει να ξοδέυουν οι "μη έχοντες μαντήλι να κλάψουν δανειολήπτες" του σε ένα νέο για το iPhone... το λες και απωθημένο...

• Like 7
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Θα μπορουσαν να τα κανουν στο ιδιο παχος με τις καμερες να παιρνουν και μεγαλυτερη μπαταρια.

Και μετά να έχουμε αυτούς που θα γκρινιάζουν για το πόσο χοντρά είναι τα κινητά, ας εξείχε και λίγο η κάμερα, δε πειράζει.

Δε μας πιάνουν πουθενά, άσε. 

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Λευτέρη, αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα χωράει άλλα ονόματα η υπογραφή σου :P
Πάρτο λίγο χαλαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, efkar said:

οπότε άραξε

μιλα καλυτερα και να κοιτας τη δουλεια σου

Επεξ/σία από Runner25
  • Like 2

7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ο οποίος έκρινε σωστό να αραδιάζει σκέψεις πάνω στο πως θα πρέπει να ξοδέυουν οι "μη έχοντες μαντήλι να κλάψουν δανειολήπτες" του σε ένα νέο για το iPhone... το λες και απωθημένο...

καλα, ξεκίνησες επι του προσωπικού απεναντι μου και τώρα το πας σε απωθημένα. αμα ξεκινήσω και εγώ να μιλώ για την προσπάθεια σ να μου την πεις και το συνδέσω με τα δικά σου απωθημένα άστο δεν θα τελειώσουμε σύντομα απο εδώ. το λήγω εδώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, efkar είπε

πως να νιώθουν άραγε αυτοί που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, αλλά θέλανε πάση θυσία IPHONE οπότε και μπήκαν σε πλάνο δόσεων 3 και 4 χρόνων (για να το αποπληρώνουν με τα μεροκάματα), και θα βλέπουν και άλλα μοντέλα με πιο εντυπωσιακά ενδεχομένως χαρακτηριστικά;

Γιατί δεν ξέρανε ότι κάθε χρόνο βγαίνει καινούριο iphone, τώρα το κατάλαβαν; 

Επίσης το αν βάλανε δόσεις πάλι δική τους απόφαση ήταν,δεν τους πίεσε κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αλλά αν κάποιος θέλει να το κάνει οκ, δεν μου πέφτει λόγος...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...