Προς το περιεχόμενο

Ο σχεδιασμός του iPhone 12 θα βασίζεται στο iPad Pro

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά περιμένω πσ και πς το νέο iphone… Eiμαι κάτοχος iphone x. To neo design όπως ήταν το iphone 4s η 5 ηταν από τα ποιο όμορφα κινητά που ειχε βγάλει.

Άσχετο. Τα νέα wallpapers σε iphone και mac πραγματικά τι άθλια είναι? Με όλα αυτά τα χρώματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Πολυ ωραιος σχεδιασμος αλλωστε εχω ipad pro  και ειναι κορυφαιο design .Κριμα που δεν θα το παρω το 12 .

Γιατί δεν θα το πάρεις; 

15 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Μουφάσα εντελώς. Εμπρός πίσω Apple. Το 11 Pro Max είναι το μόνο κινητό που η Apple φαίνεται να άκουσε τους καταναλωτές. Αν είχε μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης κ ενσωματωμένο στην οθόνη δακτυλικό αποτύπωμα δε θα υπήρχε κάτι από τον ανταγωνισμό που να του λείπει. Επίσης θεωρώ μεγάλο fail το Pro να έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Χαλάει η κλιμάκωση (βάση χρημάτων) κ σε αναγκάζει αυτόματα από το απλό με την "παλιά" οθόνη να πας στο pro max. Κατά τα άλλα, τούμπανη μπαταρία, τρομερό night mode, επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες (συνδυασμός πολλών φωτογραφικών λήψεων σε μία με χρήση τεχνητής νοημοσύνης που επεξεργάζεται χωριστά κάθε αντικείμενο κτλ) κ όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες του ios που το κάνουν να είναι προσεγμένο στα σημεία.

Στο android οι default εφαρμογές πχ το hangouts (πριν σκοτωθεί) δεν σε τραβούσαν να τις χρησιμοποιήσεις σε αντίθεση με facetime, i message κτλ που σου δίνουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας κ εθίζεσαι να χρησιμοποιείς. Βέβαια ακόμα κάποια πράγματα όπως το itunes, το bluetooth δείχνουν ακόμα τον κακό χαρακτήρα της apple, αλλά ξανά λέω πως το συγκεκριμένο υπερτούμπανο (11 pro max) με έχει βάλει σοβαρά στο τριπάκι να κάνω την μετάβαση από το android.

Απόψεις android user από το 2009 κ φανατικού apple hater.

Εμενα το μονο που με κραταει ειναι το type c. Μολις αλλαξει βυσμα και βαλει type c  αλλαξα την ιδια μερα.

• Like 1
  • Confused 2

4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Εμενα το μονο που με κραταει ειναι το type c. Μολις αλλαξει βυσμα και βαλει type c  αλλαξα την ιδια μερα.

Είναι τόσο σημαντικό το βυσμα φορτησης που σε κάνει να μην αγοράσεις το κινητό που θέλεις; 

🤔🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, pmike είπε

Να συζητήσουμε περί καπιταλισμού ... ;

Άντε να στο κάνω το χατίρι. 

Άμα δεν είχαμε καπιταλισμό , δεν θα υπήρχε άι φον 

Σειρά σου τώρα. 

Επεξ/σία από efkar
  • Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, koutsis είπε

Είναι τόσο σημαντικό το βυσμα φορτησης που σε κάνει να μην αγοράσεις το κινητό που θέλεις; 

🤔🤔

Προφανως και οχι,απλα ειναι το κλασσικο '''να χαμε να λεγαμε'' οπως καποιοι αλλοι λενε οτι φυγανε απο ios λογω...widgets😂

• Like 1

36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και οχι,απλα ειναι το κλασσικο '''να χαμε να λεγαμε'' οπως καποιοι αλλοι λενε οτι φυγανε απο ios λογω...widgets😂

Άντε για τα widgets να το δεχτώ ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσουν στη home screen (αν και τώρα με τη 14 έγινε κι αυτό) αλλά το βύσμα φόρτισης ρε φίλε; 

19 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Το θεωρείς τόσο σημαντικό; Πιο πολύ στο σπίτι θα χρειαστεί να φορτίσεις ή να μεταφέρεις αρχεία. Στην τελική παίρνεις κ ένα ανταπτοράκι type-c to lighting, το ρίχνεις μέσα στο πορτοφόλι σου για ώρα ανάγκης κ καθάρισες!!

16 ώρες πριν, koutsis είπε

🤔🤔

1 ώρα πριν, leonidas_ είπε

Το θεωρείς τόσο σημαντικό; Πιο πολύ στο σπίτι θα χρειαστεί να φορτίσεις ή να μεταφέρεις αρχεία. Στην τελική παίρνεις κ ένα ανταπτοράκι type-c to lighting, το ρίχνεις μέσα στο πορτοφόλι σου για ώρα ανάγκης κ καθάρισες!!

Ειναι και οτι εχω διαθεσει ενα σεβαστο ποσο σε εφαρμογες που με την αλλαγη θα πανε περιπατο :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Ειναι και οτι εχω διαθεσει ενα σεβαστο ποσο σε εφαρμογες που με την αλλαγη θα πανε περιπατο :lol:

Άλλη ιστορία αυτή. Δεν έχω άποψη δυστυχώς. Δεν έτυχε να αγοράσω ποτέ καμμία εφαρμογή ή παιχνίδι. Ποιό ζαχαρώνεις εσύ; Το 11 ή το 12;

Μία τελευταία ερώτηση κ σταματάω το offtopic. Μήπως ξέρει κάποιος iphonάκιας να μας πει αν με την έλευση του ios 14 θα μπορούν να μπουν στην αρχική κ εικονίδια επιλεγμένων εφαρμογών κ όχι όλα; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα υπάρχει αντίστοιχο "συρτάρι" με όλες τις εφαρμογές όπως στο android, άρα αυτό αφήνει να υπονοηθεί ότι δεν θα είναι πλέον όλες "χύμα";

Επεξ/σία από leonidas_

1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Ε πες έτσι! Τι μας λες για το USB τότε; 

Χα χα

6 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Άλλη ιστορία αυτή. Δεν έχω άποψη δυστυχώς. Δεν έτυχε να αγοράσω ποτέ καμμία εφαρμογή ή παιχνίδι. Ποιό ζαχαρώνεις εσύ; Το 11 ή το 12;

Μία τελευταία ερώτηση κ σταματάω το offtopic. Μήπως ξέρει κάποιος iphonάκιας να μας πει αν με την έλευση του ios 14 θα μπορούν να μπουν στην αρχική κ εικονίδια επιλεγμένων εφαρμογών κ όχι όλα; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα υπάρχει αντίστοιχο "συρτάρι" με όλες τις εφαρμογές όπως στο android, άρα αυτό αφήνει να υπονοηθεί ότι δεν θα είναι πλέον όλες "χύμα";

Για 12αρι ακόμα δεν έχουμε εικόνα. Το 11 μου αρέσει. Το δούλεψα λίγες μέρες, το pro, και με βόλεψε. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση στο χέρι και το βίντεο που θεωρώ πως δεν έχει αντίπαλο. Στη φωτογραφία καλά τα πάει αλλά παίζουν και άλλες πολύ δυνατές συσκευές, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Ναι στο ios 14 θα υπάρχει app gallery και δεν θα είναι όλες χύμα στη home screen.

Δες το βίντεο.

Επεξ/σία από koutsis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...