stafaf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αν εχει κερασμα θελω και γω παντως αν καταλαβα καλα το 5.4 θα χει το σχεδιασμο που εχουν τα καινουργια μηλα, δηλαδη χωρις κουμπι και ολη (σχεδον) τη προσοψη θα ειναι οθονη? Ακριβώς, όλο οθόνη, χωρίς κουμπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, efkar είπε τι στραβώνεις; για εσένα μιλάω; όχι. τι σε νοιάζει και ναι έχει πάρει η μπάλα άτομα δικά μου και εμένα κατα κάποιο τρόπο οπότε έχω κάθε δικαίωμα να κράζω όσο θέλω. και επειδή έχει πέσει κράξιμο γενικά σε κατόχους άι φον, καταλαβαίνω γτ αρπάζεσαι αλλά απότι φαίνεται δεν έγινε σαφές ότι μιλάω για αυτόυς που δεν το μπορούν οικονομικά αλλά ψάχνουν να το πάρουν για το κύρος και το όνομα οπότε άραξε Κοίτα,προσωπικά δεν δίνω πάνω απο €300 για κινητό.Παιρνω το iPhone μεταχειρισμένο,2-3 μοντέλα πίσω(6s τώρα), γιατι δεν θα το αξιοποιήσω κιόλας με τη χρήση που κάνω. Άλλος μπορεί να το χρειάζεται στην εργασία του και να τα σκάσει.Άλλος για το ψώνιο του,θεμιτό κι αυτό. Τώρα αν εσένα σου φορτώθηκε οικονομικά κανένας φίλος για να πάρει iphone(ή οτιδήποτε άλλο),δεν σου φταίει η apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, efkar είπε πως να νιώθουν άραγε αυτοί που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, αλλά θέλανε πάση θυσία IPHONE οπότε και μπήκαν σε πλάνο δόσεων 3 και 4 χρόνων (για να το αποπληρώνουν με τα μεροκάματα), και θα βλέπουν και άλλα μοντέλα με πιο εντυπωσιακά ενδεχομένως χαρακτηριστικά; Αν έχεις παρατηρήσει, μετά το νερό και το φαγητό, το κινητό (υπολογιστής) είναι το επόμενο πιο χρήσιμο πράγμα στο σύγχρονο άνθρωπο. Εύκολα επενδύεις σε αυτό..... Δύσκολα βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά να αγοράζουν ακριβά κινητά.... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από jimarass26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Αν έχεις παρατηρήσει, μετά το νερό και το φαγητό, το κινητό (υπολογιστής) είναι το επόμενο πιο χρήσιμο πράγμα στο σύγχρονο άνθρωπο. Εύκολα επενδύεις σε αυτό..... Δύσκολα βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά να αγοράζουν ακριβά κινητά.... το κακο ειναι πως ειναι και το πιο ευπαθες (πτωσεις, νερα, ελαφροχερηδες, κλπ). οταν πλεον οι μισθοι ειναι εκει που ειναι και οι εταιρειες κινητης ζητανε αυτα που ζητανε.. δυσκολα τα πραματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxx71 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 πραγματι τι ipad και χαζα αυτο ειναι το iphone 4 δηλαδη το sony walkman που πουληθηκε στο μηλο, να μαθαινουμε και κατι σωστο δεν βλαπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε το κακο ειναι πως ειναι και το πιο ευπαθες (πτωσεις, νερα, ελαφροχερηδες, κλπ). οταν πλεον οι μισθοι ειναι εκει που ειναι και οι εταιρειες κινητης ζητανε αυτα που ζητανε.. δυσκολα τα πραματα Ισχύει. Μιλάμε πάντα για το iphone των 800 ευρώ. Όχι παραπάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μουφάσα εντελώς. Εμπρός πίσω Apple. Το 11 Pro Max είναι το μόνο κινητό που η Apple φαίνεται να άκουσε τους καταναλωτές. Αν είχε μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης κ ενσωματωμένο στην οθόνη δακτυλικό αποτύπωμα δε θα υπήρχε κάτι από τον ανταγωνισμό που να του λείπει. Επίσης θεωρώ μεγάλο fail το Pro να έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Χαλάει η κλιμάκωση (βάση χρημάτων) κ σε αναγκάζει αυτόματα από το απλό με την "παλιά" οθόνη να πας στο pro max. Κατά τα άλλα, τούμπανη μπαταρία, τρομερό night mode, επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες (συνδυασμός πολλών φωτογραφικών λήψεων σε μία με χρήση τεχνητής νοημοσύνης που επεξεργάζεται χωριστά κάθε αντικείμενο κτλ) κ όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες του ios που το κάνουν να είναι προσεγμένο στα σημεία. Στο android οι default εφαρμογές πχ το hangouts (πριν σκοτωθεί) δεν σε τραβούσαν να τις χρησιμοποιήσεις σε αντίθεση με facetime, i message κτλ που σου δίνουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας κ εθίζεσαι να χρησιμοποιείς. Βέβαια ακόμα κάποια πράγματα όπως το itunes, το bluetooth δείχνουν ακόμα τον κακό χαρακτήρα της apple, αλλά ξανά λέω πως το συγκεκριμένο υπερτούμπανο (11 pro max) με έχει βάλει σοβαρά στο τριπάκι να κάνω την μετάβαση από το android. Απόψεις android user από το 2009 κ φανατικού apple hater. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εχω παλι απορια...αυτο το LIDAR τωρα δεν ειναι λιγο αχρειαστο και λιγο φανφαρα για να δικαιολογησουν οτι κατι εκαναν καινουριο? σε τι ακριβως χρησιμευει, βοηθαει καπως στην αναβαθμιση της καμερας? γιατι απλα δε βαζουν αυτα τα λεφτα να βαλουν τελειες καμερες και βαζουν αυτο το πραγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, leonidas_ είπε Επίσης θεωρώ μεγάλο fail το Pro να έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Δεν θα έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Θα έχει 2 απλά στις 5.4" και 6.1" και 2 Pro στις 6.1" και 6.7". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, dali13gr είπε Δεν θα έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Θα έχει 2 απλά στις 5.4" και 6.1" και 2 Pro στις 6.1" και 6.7". Αν κατάλαβα καλά, μιλάει για τη γενιά 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, dali13gr είπε Δεν θα έχει μικρότερη οθόνη από το απλό. Θα έχει 2 απλά στις 5.4" και 6.1" και 2 Pro στις 6.1" και 6.7". Αναφέρομαι στο 11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmike Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, efkar είπε τι στραβώνεις; για εσένα μιλάω; όχι. τι σε νοιάζει και ναι έχει πάρει η μπάλα άτομα δικά μου και εμένα κατα κάποιο τρόπο οπότε έχω κάθε δικαίωμα να κράζω όσο θέλω. και επειδή έχει πέσει κράξιμο γενικά σε κατόχους άι φον, καταλαβαίνω γτ αρπάζεσαι αλλά απότι φαίνεται δεν έγινε σαφές ότι μιλάω για αυτόυς που δεν το μπορούν οικονομικά αλλά ψάχνουν να το πάρουν για το κύρος και το όνομα οπότε άραξε Να συζητήσουμε περί καπιταλισμού ... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, Costis92 είπε Εχω παλι απορια...αυτο το LIDAR τωρα δεν ειναι λιγο αχρειαστο και λιγο φανφαρα για να δικαιολογησουν οτι κατι εκαναν καινουριο? σε τι ακριβως χρησιμευει, βοηθαει καπως στην αναβαθμιση της καμερας? γιατι απλα δε βαζουν αυτα τα λεφτα να βαλουν τελειες καμερες και βαζουν αυτο το πραγμα? https://appleinsider.com/articles/20/03/18/what-you-need-to-know-about-apples-lidar-scanner-in-the-ipad-pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Πολυ ωραιος σχεδιασμος αλλωστε εχω ipad pro και ειναι κορυφαιο design .Κριμα που δεν θα το παρω το 12 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εγώ τα είδα τα καινούργια iPhone, με φώναξε ο Τιμ για να τα εγκρίνω και του είπα οκ, καλά είναι αλλά ρε φίλε βγάλε και κανένα με αντροιντ και το σκέφτηκε και μάλλον του χρόνου θα έχουμε δώδεκα συσκευές με ios και έξι ή οκτώ με αντροιντ. Θα έχουν 30 κάμερες, εκατό γιγα ραμ και το βασικό μοντέλο με τα 16 γιγα θα έχει 900€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα