Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stafaf είπε Και μετά να έχουμε αυτούς που θα γκρινιάζουν για το πόσο χοντρά είναι τα κινητά, ας εξείχε και λίγο η κάμερα, δε πειράζει. Δε μας πιάνουν πουθενά, άσε. μονο σ εμενα μου κακοφαινεται που εχουν γινει τοσο λεπτα τα κινητα? ποτε δε χρησιμοποιουσα θηκες, ξεκινησα ομως εδω και μερικα χρονια γιατι τα κινητα εχουν γινει "μιση μεριδα" και δε μπορω να τα πιασω καλα. πολυ περισσοτερο θα προτιμουσα να ειναι αυτο το λιγο πιο παχια τα κινητα να μην εξεχουν τοσο οι καμερες, να χωραγε και καμια μπαταρια της προκοπης Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Το 5.4" θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το se 2020! Γι'αυτούς που γκρίνιαζαν "άμα ήταν όλο οθόνη θα μαμούσε μπρο..." και τέτοια. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, stafaf είπε Το 5.4" θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το se 2020! Γι'αυτούς που γκρίνιαζαν "άμα ήταν όλο οθόνη θα μαμούσε μπρο..." και τέτοια. Το οποίο, μετά από χρόνια, είναι το μοναδικό μοντέλο που λέω ότι θα το πάρω σίγουρα... το ιδανικό μέγεθος συσκευής και οθόνης για μένα... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Επιτέλους να η συσκευή που θα με κάνει να αφήσω τον χειμώνα το SE μου..! Και επιτέλους λογικό design, κάτι με χαλούσε στα 7/8/X/11 και δεν έκανε κλικ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 14 minutes ago, stafaf said: Το 5.4" θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το se 2020! Γι'αυτούς που γκρίνιαζαν "άμα ήταν όλο οθόνη θα μαμούσε μπρο..." και τέτοια. Αρχίζω να ψήνομαι σοβαρά για το 5.4. Είμαι με SE (1st) και σκεφτόμουν για 2nd gen. Πάω να βάλω μια μπαταρία στο SE (μια που θα πάρει και iOS 14) και να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για το δωράκι μου 😃 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Το οποίο, μετά από χρόνια, είναι το μοναδικό μοντέλο που λέω ότι θα το πάρω σίγουρα... το ιδανικό μέγεθος συσκευής και οθόνης για μένα... 9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αρχίζω να ψήνομαι σοβαρά για το 5.4. Είμαι με SE (1st) και σκεφτόμουν για 2nd gen. Πάω να βάλω μια μπαταρία στο SE (μια που θα πάρει και iOS 14) και να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για το δωράκι μου 😃 Πιάσε 2 για τα παιδιά και ένα για μένα μάστορα. +1 για τον φίλο @ektorme Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από stafaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pineza250 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Κάθε μέρα που θα περνάει θα ακούμε και κάτι... ώσπου λίγες μέρες πριν την παρουσίαση να το ξέρουμε 100% και πάντα τυχαίες θα είναι οι πληροφορίες 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, stafaf είπε Πιάσε 2 για τα παιδιά και ένα για μένα μάστορα. +1 για τον φίλο @ektorme Σατανά... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναχρονιστικό το design χάλια οι πίσω κάμερες. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από One+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofronas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Παλι καλα που κρατησα το 4s μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Και κάπως έτσι το iPhone SE που όλοι ονειρεύονταν γίνεται το iPhone 12. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ωραίο. Άντε να δούμε το 5,4" σε τι τιμή θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, stafaf είπε Πιάσε 2 για τα παιδιά και ένα για μένα μάστορα. +1 για τον φίλο @ektorme αν εχει κερασμα θελω και γω παντως αν καταλαβα καλα το 5.4 θα χει το σχεδιασμο που εχουν τα καινουργια μηλα, δηλαδη χωρις κουμπι και ολη (σχεδον) τη προσοψη θα ειναι οθονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, kifinas είπε Και κάπως έτσι το iPhone SE που όλοι ονειρεύονταν γίνεται το iPhone 12. Yessss.... μπορω επιτελους να αλλαξω το SE μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Η μεγαλυτερη μ@λ@κια των κινητων ειναι που προεξεχουν οι καμερες. Θα μπορουσαν να τα κανουν στο ιδιο παχος με τις καμερες να παιρνουν και μεγαλυτερη μπαταρια. 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε μονο σ εμενα μου κακοφαινεται που εχουν γινει τοσο λεπτα τα κινητα? ποτε δε χρησιμοποιουσα θηκες, ξεκινησα ομως εδω και μερικα χρονια γιατι τα κινητα εχουν γινει "μιση μεριδα" και δε μπορω να τα πιασω καλα. πολυ περισσοτερο θα προτιμουσα να ειναι αυτο το λιγο πιο παχια τα κινητα να μην εξεχουν τοσο οι καμερες, να χωραγε και καμια μπαταρια της προκοπης Δεν είστε μόνοι αδέρφια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα