Figantu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Συντομα θα αγορασω εναν ssd. Πανω κατω ποσα χρονια ζουνε? Αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι εχω ενα λαπτοπ 12ετιας με εργοστασιακο δισκο hdd και λειτουργει χωρις προβλημα. Το αλλο μου ερωτηματα ειναι πως βλεπω ποσα δεδομενα συνολικα εχω γραψει σε αυτον τον δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 ανάλογα την χρήση και την υγρασία/θερμοκρασία λειτουργίας/αποθήκευσης hdsentinel για info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takismakeleio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Εχω έναν samsung 840 evo από το 2015, δεν έχει πάθει τίποτε ακόμα. Τώρα τον αλλάζω γιατί γέμισε στο 80% (είναι 250gb). Από την άλλη, έχω ένα quantum fireball el από το 1998, σε ένα παλιό mac. Λειτουργεί κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, takismakeleio είπε έχω ένα quantum fireball el από το 1998 Εγώ 2. Σκυλιά! Screenshot ενός από αυτούς: Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Figantu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Απο οτι εχω καταλαβει γενικως τα παλια μηχανηματα κρατανε μεχρι να χαλασουν ενω στα καινουργια ειναι λες και βαζουν ημερομηνια ληξης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Αυτή είναι μία μαρτυρία: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ανάλογα τη χρήση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 εμενα μου εκανε εντυπωση επειδη προσφατα αγορασα δυο σκληρους οτι στον ssd μου εδωσαν 3 χρονια εγγυηση ενω στον hdd μου εδωσαν 5 χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Figantu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) E μάλλον θεωρουν οτι οι ssd χαλάνε πιο αργά ενω οι hdd πιο γρηγορα. Παντως εχω ενα αλλο λαπτοπ 6ετιας με wd δισκο hdd και εχει αρχισει να δειχνει την φθορα του. Ενω ο παλαιοτερος τιποτα.. ζει και βασιλευει και ουτε καν σκεφτομαι την αλλαγη του επειδη εχω βαλει linux και φορτωνουν ολα σαν να εχω ssd. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Figantu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 O ssd στο laptop μου, εδω και 6 χρονια, λειτουργει μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα