geopaok Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Καλησπερα βρηκα τυχαια αυτο το καταστημα το οποιο χωριζεται σε "υποκαταστηματα" αναλογα τα ειδη, πχ τα ειδη καταδυσης τα ονομαζουν diveinn, ποδηλατο bikeinn, μηχανη motardinn, κτλ... Εχει αγορασει κανεις? Εχει επιλογη αποστολης με ελτα, dhl και gls. Μια μασκα καταδυσης η οποια εδω κοστιζει 40-45 ευρω, εκει την βρηκα 17.50-20(+8,49 η 11.99 τα μεταφορικα βγαινει αρκετα πιο φθηνα) Δεν ειναι βεβαια σε ολα τα προιοντα ετσι, με μια προχειρη ματια. Φαινεται να ειναι Ισπανικο, ευχαριστω.
kokni Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Έχω αγοράσει 4-5 φορές, κυρίως καταδυτικά. Δεν είχα άλλο πρόβλημα εκτός του ότι στέλνουν με μια εταιρεία gls που κάνει 20-30 ημέρες να φτάσει Ελλάδα. Το tracking από Ισπανία αρχικά δείχνει κεντρική Ευρώπη και μετά διαδοχικές πόλεις των Βαλκανίων λες και έρχεται οδικώς ;! Στην τελευταία αγορά πήρα ένα κράνος και μια ενδοεπικοινωνία. Η ενδοεπικοινωνία ήταν DOA. Παιδεύτηκα αρκετά με τη διαδικασία επιστροφής, αλλά τελικά επιστράφηκε με δικά τους έξοδα. Την επισκεύασαν, την έστειλαν πάλι σε εμένα αλλά έφτασε με ένα μικρό ράγισμα. Έστειλα ξανά email και με αποζημίωσαν. Από την περιπέτεια δεν έχασα λεφτά αλλά από παραγγελία Σεπτέμβρη έφτασα Δεκέμβριο με τις αποστολές μπρος-πίσω που κάνουν ένα μήνα. Όποτε, ναι, πολύ καλές τιμές, είναι legit αλλά λίγο ταλαιπωρία. 1
janus5555 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 έχω ψωνίσει τρεις τέσσερις φορές. Δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. 1
Thatoneredhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Εγω παρηγγειλα κατι εντελως στα τυφλα σημερα και μετα διαβασα κριτικές οι οποιες παντου φαινονται πολυ μεικτές. Σε αλλους τα προιοντα δεν εφτασαν ποτε και δεν καταφεραν να βγαλουν ακρη για refund και σε αλλους εφτασαν ολα στην ωρα τους και τελεια
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 14/10/2024 at 00:15, Thatoneredhead said: Εγω παρηγγειλα κατι εντελως στα τυφλα σημερα και μετα διαβασα κριτικές οι οποιες παντου φαινονται πολυ μεικτές. αν και το ξερεις αλλα με λαθος σειρα τα εκανες Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από poulinos
s2117 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 9 ώρες πριν, Thatoneredhead είπε Εγω παρηγγειλα κατι εντελως στα τυφλα σημερα και μετα διαβασα κριτικές οι οποιες παντου φαινονται πολυ μεικτές. Σε αλλους τα προιοντα δεν εφτασαν ποτε και δεν καταφεραν να βγαλουν ακρη για refund και σε αλλους εφτασαν ολα στην ωρα τους και τελεια Δώσε ένα feedback αν θέλεις όταν με το καλό παραλάβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα