ppaio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Τι να πεις ...εικόνες καθημερινής παράνοιας στα λεωφορεία (να τα κάνει ο Θεός...) της Θεσσαλονίκης...🥵 2
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Λέμε στο άλλο θρεντ για τον τιτάνα Μπακοτζόν και τον μεγάλο του περίπατο αλλά και στη Σαλόνικα η λογική πάει περίπατο.. Μα καλά, κανείς δήμαρχος τόσα χρόνια δεν σκέφτηκε να προσλάβει επαγγελματίες ζμπρώχτες να χωράνε μέσα άλλοι τόσοι;! Spoiler
LongTom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Βλέπω ότι ο ΟΑΣΘ συνεχίζει να είναι ο μόνος λόγος που η οδήγηση στην Θεσσαλονίκη είναι υποφερτή. 1
ObeyWario! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, ppaio είπε Τι να πεις ...εικόνες καθημερινής παράνοιας στα λεωφορεία (να τα κάνει ο Θεός...) της Θεσσαλονίκης...🥵 Συμφωνώ 100% Πραγματικά απαράδεκτος ο τύπος στη μεσαία πόρτα που δεν φοράει μάσκα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΜΑ ΟΑΣΘ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΧΙΖΩ Μεσημέρι 12 ώρα είναι ώρα αιχμής για τα λεωφορεία που έπαιρνα εγώ μιας και ήταν συνοικιακά με αραιά κάπως δρομολόγια. Σταματούσαν Πέταλο Αριστοτέλους και έκαναν ένα κύκλο για επιστροφή. Προφανώς και μέσα στις 3 πρώτες στάσεις γέμιζαν ασφυκτικά. Εγώ ευτυχώς πάντα έμπαινα από πριν και έβρισκα. Περνάει λοιπόν το λεωφορειάκι κανονικά Ιούλιος πρέπει να ήταν ο μήνας και σταματάει στην Αντιγονιδών (γνωστή στάση, κεντρική). Να έχει γεμίσει φύσκα τόσο πολύ που σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι θα λιποθυμήσω. Τέλος πάντων τέρμα πίσω (στην πόρτα όπου ο κύριος στην φωτογραφία κάθεται) είχε μπαστακωθεί τελευταίος τελευταίος ένας παππούλης, παίζει να ήταν και 75 χρονών. Με το ζόρι άκουγε όταν του μιλούσες. Όλες οι άλλες πορτές κουτσά στραβά να είχαν καταφέρει να κλείσουν, μόνο η πίσω δεν μπορούσε γιατί προεξείχε ο παππούς. Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος οδηγού, συνεπιβατών, παππού -Κύριε, πρέπει να κατέβετε δεν χωράτε όπως βλέπετε. -Όι όι όι εγώ δεν κατεβάνω -Μα κύριε δεν χωράτε είναι επικίνδυνο αν ανέβετε. -Όι όι. Οδηγός: -ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ -(δεν άκουγε ο παππούς) -ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ -Κύριε, πρέπει να κατέβετε το λέει ο οδηγός -Όι όι δεν εεεεεεεεεεεεε δεν δεν δεν μπορώ να κατέβω όι -ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑ (οδηγός νεύρα γιατί καθόμασταν ένα 8λεπτο έτσι και από πίσω περίμεναν 3 λεωφορεία να σταματήσουν εκεί) -(δεν άκουγε) -ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΕΡΟ, ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΕΓΩ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ; -(κουνούσε θεληματικά το κεφάλι του και ψιλοέλεγε Όι όι όι) -Ε ΚΑΛΑ ΑΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ Και παιδιά, μακάρι να κάνω πλάκα, άρχισε το λεωφορείο χωρίς να κλείσει την πίσω πόρτα και η διαδρομή έγινε με την πίσω πόρτα μονίμως ανοικτή και τον παππούλη να προεξέχει και να φωνάζει Όι όι όι. Ακόμη το σκέφτομαι και γελάω πάρα πολύ παρόλο που το συμβάν έγινε πριν από πολλά χρόνια. Από θαύμα έζησε και δεν έπαθε κανα καρδιακό ο γερομπρούφας.🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Το πιο πιθανό είναι να ψοφήσεις από την μπόχα παρά από τον ιό..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, DonaldSand είπε Λεωφορείο 52 .... Αυτό λέω μόνο .. Ισχύει. Ένας κολλητός μου πρόσφατα αποφάσισε να σπουδάσει και πέρασε στη Σίνδο. Μαζεύει 2.000€ να πάρει αμάξι μου λέει δεν αντέχεται🤣
DonaldSand Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Ισχύει. Ένας κολλητός μου πρόσφατα αποφάσισε να σπουδάσει και πέρασε στη Σίνδο. Μαζεύει 2.000€ να πάρει αμάξι μου λέει δεν αντέχεται🤣 Ευτυχώς γινονταν εξ αποστάσεως τα μαθηματα αυτό το εξάμηνο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από DonaldSand
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, DonaldSand είπε Ευτυχώς γινονταν εξ αποστάσεως τα μαθηματα αυτό το εξάμηνο , και δε χρειαζόταν να πας. Ναι ρε γενικά μιλάω. Δεν έχω μπει παραδόξως σε αυτό το λεωφορείο ποτέ. Από τα ελάχιστα που δεν.
Xvipes Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 49 minutes ago, JohnGTA said: ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΜΑ ΟΑΣΘ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΧΙΖΩ Μεσημέρι 12 ώρα είναι ώρα αιχμής για τα λεωφορεία που έπαιρνα εγώ μιας και ήταν συνοικιακά με αραιά κάπως δρομολόγια. Σταματούσαν Πέταλο Αριστοτέλους και έκαναν ένα κύκλο για επιστροφή. Προφανώς και μέσα στις 3 πρώτες στάσεις γέμιζαν ασφυκτικά. Εγώ ευτυχώς πάντα έμπαινα από πριν και έβρισκα. Περνάει λοιπόν το λεωφορειάκι κανονικά Ιούλιος πρέπει να ήταν ο μήνας και σταματάει στην Αντιγονιδών (γνωστή στάση, κεντρική). Να έχει γεμίσει φύσκα τόσο πολύ που σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι θα λιποθυμήσω. Τέλος πάντων τέρμα πίσω (στην πόρτα όπου ο κύριος στην φωτογραφία κάθεται) είχε μπαστακωθεί τελευταίος τελευταίος ένας παππούλης, παίζει να ήταν και 75 χρονών. Με το ζόρι άκουγε όταν του μιλούσες. Όλες οι άλλες πορτές κουτσά στραβά να είχαν καταφέρει να κλείσουν, μόνο η πίσω δεν μπορούσε γιατί προεξείχε ο παππούς. Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος οδηγού, συνεπιβατών, παππού -Κύριε, πρέπει να κατέβετε δεν χωράτε όπως βλέπετε. -Όι όι όι εγώ δεν κατεβάνω -Μα κύριε δεν χωράτε είναι επικίνδυνο αν ανέβετε. -Όι όι. Οδηγός: -ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ -(δεν άκουγε ο παππούς) -ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ -Κύριε, πρέπει να κατέβετε το λέει ο οδηγός -Όι όι δεν εεεεεεεεεεεεε δεν δεν δεν μπορώ να κατέβω όι -ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑ (οδηγός νεύρα γιατί καθόμασταν ένα 8λεπτο έτσι και από πίσω περίμεναν 3 λεωφορεία να σταματήσουν εκεί) -(δεν άκουγε) -ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΕΡΟ, ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΕΓΩ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ; -(κουνούσε θεληματικά το κεφάλι του και ψιλοέλεγε Όι όι όι) -Ε ΚΑΛΑ ΑΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ Και παιδιά, μακάρι να κάνω πλάκα, άρχισε το λεωφορείο χωρίς να κλείσει την πίσω πόρτα και η διαδρομή έγινε με την πίσω πόρτα μονίμως ανοικτή και τον παππούλη να προεξέχει και να φωνάζει Όι όι όι. Ακόμη το σκέφτομαι και γελάω πάρα πολύ παρόλο που το συμβάν έγινε πριν από πολλά χρόνια. Από θαύμα έζησε και δεν έπαθε κανα καρδιακό ο γερομπρούφας.🤣 Όλοι οι άλλοι που άκουγαν και έβλεπαν δε μπορούσε ένας από αυτούς να κατέβει για να ξεκινήσει κανονικά το λεωφορείο? Πάντως η κατάσταση είναι τραγική και από τους επιβάτες που προσπαθούν σα τα κοράκια να μπουν μέσα χωρίς να τους νοιάζει αν χωράνε ή όχι. Επίσης υποτίθεται τα λεωφορεία έχουν μέγιστο αριθμό επιβατών. Τέσπα από που να το πιάσεις, η πόλη του χυμαδιού. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Xvipes είπε Όλοι οι άλλοι που άκουγαν και έβλεπαν δε μπορούσε ένας από αυτούς να κατέβει για να ξεκινήσει κανονικά το λεωφορείο? Πάντως η κατάσταση είναι τραγική και από τους επιβάτες που προσπαθούν σα τα κοράκια να μπουν μέσα χωρίς να τους νοιάζει αν χωράνε ή όχι. Επίσης υποτίθεται τα λεωφορεία έχουν μέγιστο αριθμό επιβατών. Τέσπα από που να το πιάσεις, η πόλη του χυμαδιού. Χαχαχα άσε άσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις