Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εκανα 2 πληρωμες σημερα στο taxisnet πριν λιγες ωρες, πληρωσα 2 ενφια μικρα ποσα. Αφου εγινε η πληρωμη ελεγε οτι ειναι σε εκκρεμοτητα μερικα λεπτα μετα απελευθερωθηκαν τα χρηματα και η τραπεζα τραβηξε κανονικα τα χρηματα.

Παρ' ολα αυτα οταν παω να δω τις αποδειξεις δεν τις εμφανιζει εκει, αλλα εμφανιζει τις δυο προηγουμενες που ειχα κανει πριν καμια βδομαδα, το θεμα ομως ειναι οτι εχει κολλησει η θυριδα και ερχονται ανα 5 λεπτα μηνυμα οτι η πληρωμη πραγματοποιηθηκε και δεν ξερω τι να κανω για να ξεκολλησει.

Πηγα να αλλαξω μαιλ επειδη ηταν του λογιστη (διοτι δεν ηξερα αν καθε πληρωμη εμφανιζεσαι στο μαιλ και γεμισει το μαιλ του με πληρωμες δικες μου) και λεει οτι θελει επιβεβαιωση, απο ποιον θελει απο το λογιστη; απο την εφορια; .

Γενικα εγινε ενα μπερδεμα χωρις να φταιω κιολας καμια γνωμη;

Επεξ/σία από tasos41997
Επισκέπτης
Δημοσ.

se 2 ergasimes θα εισαι ενταξει.....το εχω παθει πανω απο δεκα φορες....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzoyris7 είπε

se 2 ergasimes θα εισαι ενταξει.....το εχω παθει πανω απο δεκα φορες....

Οταν γινεται πληρωμη εμφανιζεται στο μαιλ ; διοτι εχω του λογιστη και βλεπω αυριο να του εχει μαζευτει καμια 300αρια μηνυματα

Επισης αποδειξη δεν μου εμφανιζεται θα μου εμφανιστει σε 2 εργασιμες κανονικα;

Δημοσ.

Πλήρωσα στης 5 το απόγευμα και μου έχει στείλει πάνω απο 150 e-mail Και ειδοποιήσεις στο e-κοινοποιήσεις ... Υπάρχει πρόβλημα και η λύση του μόνο απο την μεριά του taxisnet μπορεί να έρθει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Πλήρωσα στης 5 το απόγευμα και μου έχει στείλει πάνω απο 150 e-mail Και ειδοποιήσεις στο e-κοινοποιήσεις ... Υπάρχει πρόβλημα και η λύση του μόνο απο την μεριά του taxisnet μπορεί να έρθει. 

Στα στοιχεια πληρωμων μπορεις να εκτυπωσεις την αποδειξη; Επισης τα χρηματα που εστειλες στα αφαιρεσαν κανονικα απο τα χρωστουμενα που ειχες να πληρωσιες ή στα τραβηξε η τραπεζα κανονικα αλλα στο taxisnet φαινεται σαν αν μην εγινε η πληρωμη;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tasos41997 είπε

Στα στοιχεια πληρωμων μπορεις να εκτυπωσεις την αποδειξη; Επισης τα χρηματα που εστειλες στα αφαιρεσαν κανονικα απο τα χρωστουμενα που ειχες να πληρωσιες ή στα τραβηξε η τραπεζα κανονικα αλλα στο taxisnet φαινεται σαν αν μην εγινε η πληρωμη;

Τα τράβηξε απο την Τράπεζα πήρα στο τέλος της συναλλαγής μια "απόδειξη " με τον κωδικό αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η αφαίρεση του ποσού απο της δόσεις ούτε εμφανίστηκε η κανονική απόδειξη μάλλον υπάρχει πρόβλημα ελπίζω αύριο να λυθεί 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, asdfnikos είπε

Τα τράβηξε απο την Τράπεζα πήρα στο τέλος της συναλλαγής μια "απόδειξη " με τον κωδικό αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η αφαίρεση του ποσού απο της δόσεις ούτε εμφανίστηκε η κανονική απόδειξη μάλλον υπάρχει πρόβλημα ελπίζω αύριο να λυθεί 

Ακριβως το ιδιο εχω και εγω, πηγα να αλλαξω και το μαιλ να βαλω το δικο μου επειδη ειναι του λογιστη μην τον τρελανει τον ανθρωπο αυριο με τα mail αλλα λεει θελει επιβεβαιωση το μαιλ. Γνωριζεις τι ειναι αυτο; Πρεπει ο λογιστης να μου δωσει εγκριση για να γινει η αλλαγη ή πρεπει να παω στην εφορια;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Ακριβως το ιδιο εχω και εγω, πηγα να αλλαξω και το μαιλ να βαλω το δικο μου επειδη ειναι του λογιστη μην τον τρελανει τον ανθρωπο αυριο με τα mail αλλα λεει θελει επιβεβαιωση το μαιλ. Γνωριζεις τι ειναι αυτο; Πρεπει ο λογιστης να μου δωσει εγκριση για να γινει η αλλαγη ή πρεπει να παω στην εφορια;

Σου στέλνει η εφορία ένα μαιλ επιβεβαίωσης στο μαιλ σου . Σχεδόν πάντα πηγαίνει στα spam checkαρε εκεί . πατάς το link και γίνεται η αλλαγή. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Σου στέλνει η εφορία ένα μαιλ επιβεβαίωσης στο μαιλ σου . Σχεδόν πάντα πηγαίνει στα spam checkαρε εκεί . πατάς το link και γίνεται η αλλαγή. 

Ειδα δεν μου ηρθε κατι, μηπως ερχεται στο μαιλ του λογιστη μου και αυτος πρεπει να κανει επιβεβαιωση αντι να κανω εγω; 

Επισης επειδη δεν γνωριζω στο mail η εφορια στελνει εγγραφα πληροφοριες κλπ επειδη δεν γνωριζω απο φορολογικα αν στελνει καλο θα ηταν να αφηνα του λογιστη μου το μαιλ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Σας τα περασε τα χρηματα; Εμενα ακομα ουτε εβγαλε αποδειξη ουτε τα υπολογισε

Ακόμα όχι ...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Ακόμα όχι ...

Εκανες νεα πληρωμη; Θελω να κανω αλλη μια αλλα αν ειναι να ξανα κολλησει σκεφτομαι να το κανω μεσω e-banking αλλα δεν ξερω τι προμηθεια κραταει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Εκανες νεα πληρωμη; Θελω να κανω αλλη μια αλλα αν ειναι να ξανα κολλησει σκεφτομαι να το κανω μεσω e-banking αλλα δεν ξερω τι προμηθεια κραταει

Όχι δεν έκανα νέα πληρωμή μέσω του taxisnet. Ακόμα περιμένω να με απαντήσουν και να εμφανιστεί η πληρωμή. Πλήρωσα άλλη δόση μέσω web banking ανέξοδα είναι. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Όχι δεν έκανα νέα πληρωμή μέσω του taxisnet. Ακόμα περιμένω να με απαντήσουν και να εμφανιστεί η πληρωμή. Πλήρωσα άλλη δόση μέσω web banking ανέξοδα είναι. 

Σου εμφανιστηκε το καινουριο υπολοιπο στο taxisnet; Εννοω αφαιρεθηκε το ποσο που πληρωσες; αν ναι σε ποσες μερε μετα αφαιρεσαν το ποσο που πληρωθηκε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Σου εμφανιστηκε το καινουριο υπολοιπο στο taxisnet; Εννοω αφαιρεθηκε το ποσο που πληρωσες; αν ναι σε ποσες μερε μετα αφαιρεσαν το ποσο που πληρωθηκε;

Μέσω web banking πάντα κάνει 5+ μέρες για να μηδενίσει η οφειλή στην δόση. ακόμα και προσαύξησης να μπούνε διαγράφονται όταν πιστωθεί η δόση στην ρύθμιση/οφειλή  .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...