noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.έχω το εξής θέμα.την ώρα που στέλνω μήνυμα στη γυναίκα μου ή και το αντίστροφο όταν μου στέλνει εκείνη τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά μας κάποιες φορές είναι μπερδεμένα.δηλαδή ξεκινάει το μήνυμα και μου λέει αυτό που θέλει να μου πει και ξαφνικά εκεί που διαβάζω το μήνυμα συνεχίζει κατευθείαν ένα μήνυμα το οποίο μπορεί να μου έχει έρθει παλιότερα στο κινητό.ανευ λόγου και αιτίας.. Xiaomi redmi note 8t και τα δύο κινητά
zx1234r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Χρησιμοποιείτε καποια 3rd party εφαρμογη για sms? Δοκιμάστε να κατεβάσετε της google να δειτε αν το κάνει και εκεί.
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Εφαρμογή αυτήν που έχει το κινητό από μόνο του Της google δεν είναι αυτή η εφαρμογή;
zx1234r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δεν ξέρω. Μπορεί και να είναι της Xiaomi. Δοκιμάστε να κατεβάσετε της google μέσα από το play store και δείτε τι γίνεται.
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει κάποια που να λέγεται google sms.οταν πατάω google sms μου βγάζει πρώτη πρώτη αυτήν που έχω .δημιουργός της λέει google LLC
zx1234r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ε τότε δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα