Genuie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε : 650-750 ε Χρήση υπολογιστή : Gaming & Καθημερινή χρήση Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αττική (ειδικότερα Πειραιάς) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα στο οποίο θα υποστηρίζονται και δόσεις με πιστωτική κάρτα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Όχι Αφορά 2 pc.. Ένα καινούργιο και μια αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον που θα παραθέσω παρακάτω.. Όλα με το Budget που ανέφερα.. Δεν ζητάω κάτι ουάου, για παράδειγμα τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν είναι COD WarZone,League of Legends,Tera προς το παρών.. Επίσης κατέχω ήδη ένα έξτρα κουτί και το τροφοδοτικό στην δεύτερη εικόνα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) για το παλιο συστημα για αναβαθμιση βαλε αλλα 8gb ram, μια RX 570/580/590, gtx 1650 super ( οτι βρεις σε καλυτερη τιμη/διαθεσιμοτητα ) και για cpu FX 8320/8350 και SSD διαφορετικα για μενα καλυτερα πουλα το κανα 300αρι και βαλε τα 300+ οσο θα κοστιζαν τα parts που προτεινα και φτιαξε ενα build με Ryzen 5 1600AF/2600/3600 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από Zengar Zombolt 2
tanasen01 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για το παλιό θα έλεγα να βάλεις μόνο έναν ssd και μια RX570 μεταχειρισμένη βρίσκεις με 100€ περίπου. Αλλά αν θες να είναι όλα καινούρια κοίταξε το παρακάτω από priveshop (αν πας σε μτχ. gpu μπορείς να βάλεις μια 1660Super στο καινούριο): Επίσης θα πρότεινα να κάνεις τράμπα τα τροφοδοτικά, να μπει δηλ. στο καινούριο το XFX. To επιπλέον κουτί δεν μας είπες ποιο είναι. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από tanasen01 1
Genuie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και συγνώμη για την καθυστέρηση.. Θα τα πάω με σειρά: Πρώτον, το δεύτερο κουτί είναι από ένα πιο παλιό ακόμα pc που είχα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.. Δεν γνωρίζω ποιο είναι,δεν ήξερα ότι παίζει τόσο ρόλο,αν χρειάζεται το βγάζω φωτογραφίες! Δεύτερον, το pc που θα αναβαθμιστεί φοράει έναν ssd(νόμιζα ότι φαίνεται στην παράθεση αλλά τον είχα πάρει αργότερα ξεχωριστά). Eίναι ένας Kingston 120GB. Επίσης 2 μνήμες ακόμα των 8GB μάλλον θα μου δώσει ένας φίλος οπότε ας τις αφήσουμε απ'εξω,μένει μόνο η gpu.. Τρίτον, θα ήθελα στο οικονομικό εύρος που έθεσα να τα κάνω όλα όσα έχω γράψει κι ας πέσουμε λίγο στην ποιότητα, συνοψίζοντας δηλαδή μια κάρτα γραφικών για το παλιό απ' ότι κατάλαβα, το καινούργιο μείον το κουτί και το τροφοδοτικό και μια οθονούλα που θα βοηθήσει στο gaming,δεν ψάχνω 4K και τέτοια.. Υ.Γ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ να είναι από ένα κατάστημα όπως μου έγραψε ο φίλος και ακόμα καλύτερα αν υπάρχει κάποιο με άτοκες δόσεις αλλά μάλλον εδώ ζητάω πολλά!🤪 Και πάλι ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί!
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Στις 7/7/2020 στις 8:51 ΜΜ, Genuie είπε Κάποια ιδέα με τα νέα δεδομένα εδώ; 🤔 Αν το κουτί που έχεις θες να το χρησιμοποιήσεις μαζί με το τροφοδοτικό που έχεις ακόμα γύρω στα 750€ με 7 δόσεις είναι αυτά από eshop την κάρτα rx 570 για το παλιό και την 1660super για το καινούργιο Τώρα από θέμα cpu χάνεις λίγο σε σχέση με έναν 3600 αλλά έδωσα βάση στην gpu που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια και τον επεξεργαστή τον αναβαθμίσεις σε έναν 4600 όταν βγουν θα σε καλύψει ο 3100 προς το παρών εννοειτε πολύ καλύτερος από τον fx που έχεις 1
Genuie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ! Το μόνο που μου μένει είναι και μια πρόταση για μια οθόνη που δεν ξέρω που να κοιτάξω!
tanasen01 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μην πάρεις καινούρια την RX570, η αξία της δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτική (είναι και απαρχαιωμένη πλέον αφού οι Polaris βγήκαν το 2016). Αν θες και δεύτερη καινούρια κάρτα καλύτερα πάρε μια 1650 Super.
Genuie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Αυτήν την στιγμή πάντως είναι στο Crazy Sundays του E-shop στα 156€! Δεν αξίζει; Προτιμώ καινούργια αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά γιατί μια μεταχειρισμένη δεν ξέρω πως να την ελέγξω!
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Genuie είπε Αυτήν την στιγμή πάντως είναι στο Crazy Sundays του E-shop στα 156€! Δεν αξίζει; Προτιμώ καινούργια αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά γιατί μια μεταχειρισμένη δεν ξέρω πως να την ελέγξω! Φίλε είναι crazy sundays 156€ και το συζητάς για παλιά τεχνολογία δλδ παλιό σύστημα που δεν να το βάλεις ειδικά αυτή η έκδοση είναι μια χαρά 1 ώρα πριν, tanasen01 είπε Μην πάρεις καινούρια την RX570, η αξία της δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτική (είναι και απαρχαιωμένη πλέον αφού οι Polaris βγήκαν το 2016). Αν θες και δεύτερη καινούρια κάρτα καλύτερα πάρε μια 1650 Super. Και που είναι απαρχαιωμένη τι σημαίνει δλδ; Μια χαρά την βγάζει σε AAA τίτλους σε 1080p και στα 150€ είναι μια χαρά μια από τις καλύτερες εκδόσεις με 8gb vram που σημαίνει ότι σε κάποια παιχνίδια που θέλουν πολύ vram θα είναι καλύτερη από μια 1650s και έκδοση rog strix πολύ όμορφη και πολύ αποτελεσματική στις θερμοκρασίες
tanasen01 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Genuie είπε Αυτήν την στιγμή πάντως είναι στο Crazy Sundays του E-shop στα 156€! Δεν αξίζει; Προτιμώ καινούργια αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά γιατί μια μεταχειρισμένη δεν ξέρω πως να την ελέγξω! Οκ αν γλυτώνεις 20ρικο τσίμπα την. 5 ώρες πριν, Nik1239 είπε Και που είναι απαρχαιωμένη τι σημαίνει δλδ; Μια χαρά την βγάζει σε AAA τίτλους σε 1080p και στα 150€ είναι μια χαρά μια από τις καλύτερες εκδόσεις με 8gb vram που σημαίνει ότι σε κάποια παιχνίδια που θέλουν πολύ vram θα είναι καλύτερη από μια 1650s και έκδοση rog strix πολύ όμορφη και πολύ αποτελεσματική στις θερμοκρασίες Μωρέ μια χαρά τα πάει ακόμα δε λέω και με 8GB vram θα μπορεί να τερματίζει τα textures (μόνο εκεί υπερέχει της 1650S - κατά τα άλλα είναι αρκετά υποδεέστερη), αλλά μιλάμε για entry level κάρτα. Στα 175€ που την πρότεινες αρχικά δεν αξίζει, αφού λίγα παραπάνω κοστίζει η απλή 1660 που είναι άλλη κατηγορία.
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 40 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Οκ αν γλυτώνεις 20ρικο τσίμπα την. Μωρέ μια χαρά τα πάει ακόμα δε λέω και με 8GB vram θα μπορεί να τερματίζει τα textures (μόνο εκεί υπερέχει της 1650S - κατά τα άλλα είναι αρκετά υποδεέστερη), αλλά μιλάμε για entry level κάρτα. Στα 175€ που την πρότεινες αρχικά δεν αξίζει, αφού λίγα παραπάνω κοστίζει η απλή 1660 που είναι άλλη κατηγορία. Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για τιμές eshop και όχι Σκρουτζ
Genuie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Έκανα την αναβάθμιση που προτάθηκε! Φρέσκια εγκατάσταση αυθεντικά windows, όλα καλά! Χτες το τελείωσα και λίγο που το χρησιμοποίησα συγκεκριμένα στο COD WarZone ενώ είδα εμφανή διαφορά στα γραφικά, δεν είδα τρελή διαφορά στο FPS καθώς και ότι μου έκανε κάποια drops ξαφνικά! Πιο συγκεκριμένα, παλιά έπαιζα με 40-50 και χείριστα γραφικά, τώρα είναι 50-60 με ωραία γραφικά αλλά ξαφνικά πέφτει για 1-3 δεύτερα στα 10-15! Είναι bottleneck όπως μου είπε ένας φίλος; Και τι μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει;
Nik1239 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Genuie είπε Καλησπέρα παιδιά! Έκανα την αναβάθμιση που προτάθηκε! Φρέσκια εγκατάσταση αυθεντικά windows, όλα καλά! Χτες το τελείωσα και λίγο που το χρησιμοποίησα συγκεκριμένα στο COD WarZone ενώ είδα εμφανή διαφορά στα γραφικά, δεν είδα τρελή διαφορά στο FPS καθώς και ότι μου έκανε κάποια drops ξαφνικά! Πιο συγκεκριμένα, παλιά έπαιζα με 40-50 και χείριστα γραφικά, τώρα είναι 50-60 με ωραία γραφικά αλλά ξαφνικά πέφτει για 1-3 δεύτερα στα 10-15! Είναι bottleneck όπως μου είπε ένας φίλος; Και τι μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει; Ναι μάλλον τρως bottleneck αλλά τα fps drops δεν ξέρω τι φάση
Genuie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μπορώ να κάνω κάτι Γι αυτό χωρίς να αναβαθμισω κι αλλα parts?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα