Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

ειμαι σε αναζητηση αντικαταστατη του LG G6

Βασικα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ειναι

-Πολυ ποιοτικη καμερα

-Μεγαλη και φωτεινη οθονη, ιδανικα flat και οχι curved

-Να δεχεται καρτα μνημης, αλλιως 256gb εσωτερικη

-Αξιοπρεπη μπαταρια

-Θυρα 3.5mm θα θεωρηθει επιπλεον προσον 😛

Ιδανικα, μεχρι 400 ευρω, αντε να δωσω 450 και να ειναι αισθητη αναβαθμιση απο το G6 σε καθε τομεα, μιας και θα το κρατησω καμια 3ετια παλι

Δημοσ.

Με αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε Honor 20 Pro όπου έχεις όλα παραπάνω εκτός από audio jack. 

Αλλιώς Mi Note 10 (όπου μπορείς να παίξεις και με gcam ειδικά για νυχτερινές) είτε το Huawei P30. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greenpower22 είπε

το Oppo ειναι πολυ δυνατη επιλογη και θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα αν δεν υπηρχε το θεμα της παντελους ελλειψης θηκων και προστατευτικων οθονης στην αγορα. το ιδιο και με το G8S. πολυ καλα κινητα, αλλα αμα δε μπορεις να βρεις ουτε τζαμακι να του βαλεις τι να το κανεις, να περιμενεις να σου ερθουν απ'εξω?..δε ξερω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προστατευτικη θηκη, ζελατινη στην οθονη ακομη και ακουστικα εχει η αρχικη συσκευασια που ειναι απο τις ποιο ολοκληρωμενες, Τωρα αν θες εξτρα θηκες και τζαμακι δεν εχω κοιταξει διαθεσιμοτητα. Απο amazon θα βρεις σιγουρα μεγαλυτερη ποικιλια απο Ελλαδα. 

https://www.amazon.de/SDTEK-Protection-Gelschutz-Gehärtetem-Displayschutz-Transparent/dp/B0845YF296/ref=pd_bxgy_2/261-5894425-9536120?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0845YF296&pd_rd_r=c506112d-f85b-475b-8d85-e0ad4dc8db9a&pd_rd_w=1IL7R&pd_rd_wg=789lg&pf_rd_p=c899868d-5df9-4bbd-9c2d-7c8773a45ad1&pf_rd_r=H6XW0KYMD9PANZR7PEJ3&psc=1&refRID=H6XW0KYMD9PANZR7PEJ3

Παντως στο galaxy s7 με μια απλη θηκη και χωρις καμια ζελατινα/τζαμακι στην οθονη μετα απο 5 χρονια χρησης δεν εχει την παραμικρη φθορα. Το gorilla glass 5/6 προστατευει απο μονο του αρκετα καλα. Βεβαια το προσεχα κι εγω και δεν μου ειχε πεσει ποτε κατω.

The Oppo Reno 2 ships with a very comprehensive package that includes a high-quality case, a pre-applied screen protector, as well as a headset in the box. Additionally, the phone ships with a VOOC 3.0 charger and accompanying USB-C cable, as well as the usual quick-start guides.

Επεξ/σία από greenpower22
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, greenpower22 είπε

Προστατευτικη θηκη, ζελατινη στην οθονη ακομη και ακουστικα εχει η αρχικη συσκευασια που ειναι απο τις ποιο ολοκληρωμενες, Τωρα αν θες εξτρα θηκες και τζαμακι δεν εχω κοιταξει διαθεσιμοτητα. Απο amazon θα βρεις σιγουρα μεγαλυτερη ποικιλια απο Ελλαδα. 

https://www.amazon.de/SDTEK-Protection-Gelschutz-Gehärtetem-Displayschutz-Transparent/dp/B0845YF296/ref=pd_bxgy_2/261-5894425-9536120?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0845YF296&pd_rd_r=c506112d-f85b-475b-8d85-e0ad4dc8db9a&pd_rd_w=1IL7R&pd_rd_wg=789lg&pf_rd_p=c899868d-5df9-4bbd-9c2d-7c8773a45ad1&pf_rd_r=H6XW0KYMD9PANZR7PEJ3&psc=1&refRID=H6XW0KYMD9PANZR7PEJ3

Παντως στο galaxy s7 με μια απλη θηκη και χωρις καμια ζελατινα/τζαμακι στην οθονη μετα απο 5 χρονια χρησης δεν εχει την παραμικρη φθορα. Το gorilla glass 5/6 προστατευει απο μονο του αρκετα καλα. Βεβαια το προσεχα κι εγω και δεν μου ειχε πεσει ποτε κατω.

The Oppo Reno 2 ships with a very comprehensive package that includes a high-quality case, a pre-applied screen protector, as well as a headset in the box. Additionally, the phone ships with a VOOC 3.0 charger and accompanying USB-C cable, as well as the usual quick-start guides.

πανω που ημουν ετοιμος να βαλω τη παραγγελια, ειδα πως δεν εχει aptX hd ουτε καν aptX...εκει βρηκαν να κοψουν οι τσιπηδες? ελεος...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, duende είπε

Καλησπερα,

ειμαι σε αναζητηση αντικαταστατη του LG G6

Βασικα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ειναι

-Πολυ ποιοτικη καμερα

-Μεγαλη και φωτεινη οθονη, ιδανικα flat και οχι curved

-Να δεχεται καρτα μνημης, αλλιως 256gb εσωτερικη

-Αξιοπρεπη μπαταρια

-Θυρα 3.5mm θα θεωρηθει επιπλεον προσον 😛

Ιδανικα, μεχρι 400 ευρω, αντε να δωσω 450 και να ειναι αισθητη αναβαθμιση απο το G6 σε καθε τομεα, μιας και θα το κρατησω καμια 3ετια παλι

Νομίζω σε αυτά τα χρήματα το G8s είναι η καλύτερη λύση, ασε που σου μένουν και ρέστα .

Στο λέω μιας κι εγώ πριν 7 μήνες έκανα την μετάβαση από το G6 σε G8s και ακόμα δεν το πιστεύω πόσο καλύτερο είναι σε όλους τους τομείς .

Το μόνο που μου λείπει είναι το ραδιόφωνο .

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Honor 20 Pro δεν το έχεις υπόψιν;

Καλύτερή απόδοση κάμερας και μεγαλύτερη αυτονομία από το G8. Σε απόδοση επεξεργαστή λιγο καλύτερό το G8 και σαν ποιότητα κατασκευής επίσης λίγο πιο ποιοτικό το G8. Εκεί που υπερτερεί αρκετά το G8 είναι η οθόνη. Παρόλο που για IPS το Honor είναι πολύ καλό. Θα έλεγα ότι σου δίνει την εντύπωση ότι είναι amoled.

Παντως εάν θέλεις καλη απόδοσή κάμερας πήγαινέ στο G8 μόνο εάν ψαχτείς με gcam οπού έχω δει αρκετά καλα αποτελέσματα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

τωρα εγω θα τα γειωσω ολα.

αν ημουν προθυμος να δωσω αυτα τα λεφτα θα επαιρνα ενα iphone των φτωχων.

Δημοσ.

τελικα κατεληξα στο g8s. πιστευω θα με καλυψει μια χαρα, παραγγειλα και μερικες θηκες κ τζαμακια απο αμαζον κ τελος. ευχαριστω!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...