Archon99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 E exi erthi o kairos pou to 1GB tha prepi na einai to standar gia ena Game PC Otan pas na paikseis ena kainourgio paixnidi kai sou sernei, oxi giati den exeis kali karta grafikon, oxi giati o epeksergastis sou den prolavenei alla epidi exei gemisei i ram kai paizeis apo pagefile.... Ti allo na po... Esto oti Simera einai oriaka na paizeis me 512. Se 6 mines tha einai genikotero to problima se polla paixnidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Distixos etsi einai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 pantws eilikrina me aplo mati,xwris benchmarks kai loipa kaloudia katalabe kaneis kamia diafora anamesa stis very high ri8miseis tou far cry kai tis normal? egw prosopika pleon paizw se normal,giati opws eipe kai o filos apocalypse de 8elw ka8isterisi,rixnw sini8ws ta grafika gia na trexei pio grigora to game,EIDIKA opote paizw online. pantws to 8ema mnimi to exw labei sobara ipopsin mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Διαφορά σε ποιότητα εικόνας ή σε frames (για το farcry); Και στα 2 κάτι παραπάνω από τεράστια. Πάρα πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας , πάρα πολύ λιγότερα fps.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Συμφωνώ με τον Apocalypse στο θέμα του framerate. Απλώς ανεβάζω τον πήχη στα 70fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheous Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Εγώ πάντως με Dual AMD Athlon XP 2000+, 512MB DDR PC2100 και Radeon 9500 Pro 128MB μια χαρα το παίζω το Farcry με full όλα (αλλά χωρις anti-aliasing η anisotrophic). Όπως και το UT 2004! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 paidia de 8a pistepsete ti egine! alla3a skliro disko,kai meta apo format,setarisma windows klp to game paei SFAIRA me oles tis ri8miseis se very high! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icedale Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Έχω το ίδιο στήσιμο με του predator μόνο που η cpu είναι@2GHz,intel Ρ4. Έτρεχα το farcry σε 1024 και είχα κολλήματα. Χωρίς να έινα όλα τέρμα. Στο autodetect τα άφησα. Μετά το κατέβασα σε 800χ600 και πάλι είχα κολλήματα. Σίγουρα χρειάζομαι ram πάντως, καθώς έχω μόνο 256. Τώρα όμως βλέπω πως άτομα και με 512 έχουν πρόβλημα:S Θα πρέπει να παω για το GB μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eyal Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δηλαδή απο ότι καταλαβαίνω σε λίγο καιρό θα χρειαστούμε 'επένδυση' κι εμείς που πληρώσαμε πρόσφατα το πανάκριβο P/C μας, εάν θέλουμε απλά να το χρησιμοποιούμε και για παιχνίδια. Κάτι πολύ άδικο μου μυρίζει, με βλέπω να το γυρίζω σε κανένα Playstation 3 ktl.. (1 G requirments re paidiaaa!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Αναφορικά λέω, ότι οι καλύτεροι πελάτες σε εξοπλισμό Η/Υ είναι αυτοί που παίζουν παιχνίδια και αυτοί που κάνουν φωτορεαλισμό. Μιλάμε για τρελά νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Butcher Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Highlander, eimai sigouros gia auto. oso gia ta sxolia gia thn mnhmh, ti na po? 512 exo ki ego mallon pame gia to G pantos h 4200 ti me 128 krataei akoma... mporei na mhn bazo tpt sto full alla paizoun... ti na po ki ego? tha prepei na krathso toulaxiston 2 xronia akoma... kai den ksero pos... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Morpheous, αν παίξεις multiplayer σε FPS σε γρήγορο δίκτυο (LAN), θα την παρακαταλάβεις την διαφορά από τα 30 στα 60 fps. Πάντως δεν πιστεύω ότι παίζει το Farcry σε FX5700 με όλα Full στα 1024 με οποιονδήποτε επεξεργαστή. Έχω 5900 και στον P4 στα 3.4 και το παίζω στα 800Χ600 με maximum settings (εννοείται χωρίς ΑΑ/AF). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.