Volga Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/6/2020 στις 2:10 ΠΜ, Z1A9 είπε Μετα τα Windows 7 δεν υπαρχει κανενα. Εχει αποτυχει σε ολα. Σωστός...! OneDrive, Azure, Office365, Windows10... Χάλια φιλε χάλια... Να κάνουμε έναν έρανο εδώ στο Insomnia να την κρατήσουμε ζωντανή την εταιρεία... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Volga 1
Z1A9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, Volga είπε Σωστός...! OneDrive, Azure, Office365, Windows10... Χάλια φιλε χάλια... Να κάνουμε έναν έρανο εδώ στο Insomnia να την κρατήσουμε ζωντανή την εταιρεία... Οπως τα λες φιλε. Η μεγαλυτερη φουσκα που υπαρχει ειναι η Microsoft. Οταν θα σκασει ετοιμασου για τις επομενες επωδεινες θυσιες. 1
Athoz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, jo-jo3 είπε επικος!! Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά έτσι ακριβώς έγινε. Το τελευταίο μου είχε περάσει από το μυαλό, αν βέβαια μπορούσα να υποκλέψω το stream και να το βάλω σε μια δικιά μου σελίδα για να μην φάω πέρμα μπαν.
MrHavoC Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γελάω με Ninja και Shroud που ξαφνικά έμειναν άνεργοι, άνεργοι εκατομυριούχοι χαχα! Πέρα από την πλάκα η επιστροφή τους στην πλατφόρμα που τους ανέδειξε (το twitch.tv) είναι θέμα χρόνου και θα γίνει χαμός. Στις 24/6/2020 στις 6:22 ΠΜ, ptwma είπε Να έχεις κόρη, να σου φέρει το λεγάμενο, να ρωτήσεις τι δουλειά κάνεις παλικάρι ; Και να σου απαντήσει "Επαγγελματίας streamer" Αυτό μόνο, τίποτα άλλο. Και χαρτί απαλλαγής από στράτευση γιότα 5 λόγω ψυχολογικών! 18 ώρες πριν, elteo είπε -Ηello. Τι δουλειά κάνεις κοπελιά? -Μοντέλο στο Instagram. Eσύ? -Ποδοσφαιριστής στο Pro Evolution Soccer. LOL Είμαι YouTuber - influencer (στο instagram), streamer XAXAXA ΓΜΤΧ. Για εμένα όλοι αυτοί/ές είναι άεργοι τεμπέληδες που ψάχνουν το εύκολο χρήμα.. Έλα όμως που ούτε σε αυτό τον τομέα είναι εύκολο να βγάλεις λεφτά, λίγοι τα καταφέρνουν. Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο ΚΥΡΙΩΣ επειδή υπάρχουν πολλοί μουνόδουλοι (λίγο πρησμένα χείλια, λίγο βυζάκι-μπουτάκι κάτι γίνεται) και ανοησίες να λένε δεν πειράζει αρκεί να είναι εμφανίσιμες και να ντύνονται προκλητικά. Ο άντρας εκτός από εμφάνιση πρέπει να προσέχει τι λέει και να έχει και χιούμορ... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από MrHavoC
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλά κάνουν, αφού βγάζουν χρήματα. Δεν είναι κάτι το μεμπτό. Από την μια κατακρίνουμε τα παραδοσιακά ΜΜΕ αλλά και τα social media -που βασίζονται 100% στις προτιμήσεις χρήστη- τελικά δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει διασκέδαση περισσότερο junk από τα παραδοσιακά ΜΜΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα