Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, georgepppo είπε

καλά αγοράζει κανένας bluray σήμερα :D  

δεν είσαι στο 2001 , υπάρχει το internet, οι συνδρομές , ο θειος ........ τα πάντα τα ξαναβρίσκεις! 

αυτό το σαβουρικίκι που μαζεύουν στα σπίτια τους μερικοί πρέπει να σταματήσει 

Ποια σαβουρα βρε φιλε θα μας τρελανεις.Εκτος απο εικονα, ενα καλο BD Player ειναι και αναπαραγωγεας μουσικης.Δεν βλεπουν ολοι τα συμπιεσμενα σαβουρια των 2.5gb και δεν ακουνε ολοι τα σαβουρια του spotify στα 128kbps.Υπαρχουν συλλογες, αλλα και αγορες CD για καποιους που θελουν να ακουνε ποιοτικα και καποιοι θελουν να παρουν τα μεγιστα απο την τηλεοραση τους, που μονο με ενα ασυμπιεστο 50αρι BD το παιρνεις.

• Like 21
  • Thanks 5
  • Sad 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Oxygene είπε

Συνδρομές = Ενοικίαση... Πες μου άλλον τρόπο νόμιμης και μόνιμης αγοράς μίας ταινίας, εκτός από την αγορά του Blu-ray ή DVD. Ότι θα τη βρει αργά ή γρήγορα κάποιος στο internet είναι γνωστό σε όλους... Αλλά ακόμα και αυτό για να συμβεί, κάποιος δεν θα πρέπει να έχει ριπάρει το Blu-ray και ύστερα να το διαμοιράσει;

δεν συμφέρει να αγοράζεις ρε φίλε ταινίες 120 ευρώ έχει ένα bluray player και η κάθε ταινία στο 20άρικο........ με μια συνδρομή με πολύ λιγότερα βλέπεις άπειρες ταινίες ότι ώρα θες για πάντα.

και αν θες τόσο πολύ να την ξαναβλέπεις και να μην την χάσεις ποτέ κατέβασε την έστω και παράνομα δεν θα πας φυλακή 

6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Ποια σαβουρα βρε φιλε θα μας τρελανεις.Εκτος απο εικονα, ενα καλο BD Player ειναι και αναπαραγωγεας μουσικης.Δεν βλεπουν ολοι τα συμπιεσμενα σαβουρια των 2.5gb και δεν ακουνε ολοι τα σαβουρια του spotify στα 128kbps.Υπαρχουν συλλογες, αλλα και αγορες CD για καποιους που θελουν να ακουνε ποιοτικα και καποιοι θελουν να παρουν τα μεγιστα απο την τηλεοραση τους, που μονο με ενα ασυμπιεστο 50αρι BD το παιρνεις.

όταν λέω σαβουριλίκι μιλάω για τις θήκες και τα ατελείωτα κουτιά των δίσκων.......

1 λεπτό πριν, kondoras είπε

Αυτό.

Έχω ηλεκτρικό ρεύμα, τη συσκευή αναπαραγωγής, την ταινία σε δίσκο και το μέσο προβολής.

Γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να έχω ΚΑΙ ίντερνετ (και μάλιστα σε αξιοπρεπή ταχύτητα, κάτι που δεν είναι πάντοτε εφικτό) για να δω μια αγαπημένη ταινία στο χώρο μου;

Φίλος έχει πικάπ από το 1975. Παίζει ακόμη, δεν έληξαν τα SSL πιστοποιητικά του. ;)

αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιντερνετ η μας γράφεις απο το wifi του γείτονα ? πλάκα μας κάνεις?

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Retromaniac said:

Ποιος αγοράζει blu ray πια;

Για να αγοράσουν καμία συνδρομή σε υπηρεσία ντε! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Oxygene είπε

Όσοι θέλουν να έχουν μόνιμα στην κατοχή τους μια ταινία, και όχι να την νοικιάζουν, μήπως;

Αυτό.

Έχω ηλεκτρικό ρεύμα, τη συσκευή αναπαραγωγής, την ταινία σε δίσκο και το μέσο προβολής.

Γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να έχω ΚΑΙ ίντερνετ (και μάλιστα σε αξιοπρεπή ταχύτητα, κάτι που δεν είναι πάντοτε εφικτό) για να δω μια αγαπημένη ταινία στο χώρο μου;

Φίλος έχει πικάπ από το 1975. Παίζει ακόμη, δεν έληξαν τα SSL πιστοποιητικά του. ;)

14 λεπτά πριν, georgepppo είπε

αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιντερνετ η μας γράφεις απο το wifi του γείτονα ? πλάκα μας κάνεις?

Δεν μένω - μόνο σε ένα - σπίτι.

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό, ε;

Επεξ/σία από kondoras
  • Like 4
Δημοσ.

Με τον κατακερματισμό που υπάρχει πλέον στις συνδρομητικές υπηρεσίες και το φαινόμενο του να εξαφανίζονται συνεχώς ταινίες λόγω λήξης δικαιωμάτων, μεταφοράς σε άλλη υπηρεσία, λογοκρισία επειδή κρίθηκαν ρατσιστικές (βλέπε Gone With The Wind), νομίζω είναι επιτακτική ανάγκη κανείς να έχει τις ταινίες, τις σειρές του και γενικά το μιντιακό του περιεχόμενο είτε σε οπτικά μέσα (dvd/blu-ray) είτε σε σκληρούς δίσκους για να είναι ανεξάρτητος και να μην είναι έρμαιο στα καπρίτσια κάθε υπηρεσίας.

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kondoras είπε

Αυτό.

Δεν μένω - μόνο σε ένα - σπίτι.

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό, ε;

έχεις 10 σπίτια δεν το ήξερα ότι είσαι ιδιαίτερος όπως όλος ο κόσμος που έχει 1 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Oxygene είπε

Όσοι θέλουν να έχουν μόνιμα στην κατοχή τους μια ταινία, και όχι να την νοικιάζουν, μήπως;

Προφανώς το ερώτημα είναι ΡΗΤΟΡΙΚΟ. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που το θέλουν και το χρειάζονται και το αγοράζουν. Αυτό που εννοώ είναι οτι οι πωλήσεις των συσκευών αυτών έχουν πέσει δραματικά και ότι η θεωρία συνωμοσίας που είπε ο άλλος στον οποίο απάντησα δεν ευσταθεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά, γενικότερα, κάτι δεν πάει καλά με την εν λόγω εταιρεία.

Δεν θα αναφερθώ στο θέμα αλλά στα προβλήματα που εμφανίζει σειρά από τηλεοράσεις της σειρά UE6000 όπου (αν γνωρίζω καλά) ... συστοιχίες από αυτές, στα 3 χρόνια έως 3 1/2 έτη ζωής του, ξεκολούν  τα diffuser από τα led τους.

Η απάντηση των service : δεν τα κολλάμε αλλά πρέπει να αλλαχθεί όλη η συστοιχία των leds.  Ήγουν σε χρήμα ; Πάνω από ~ 400 € ...

Δημοσ.

Ω ναι, παθόν και σ'αυτό...
Ευτυχώς που το αναγνωρίζει η εταιρία, ελπίζω κάτι να βγει και να διορθωθεί τουλάχιστον...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 78giannis78 είπε

Όποιος το χάψει το έχαψε. Πρέπει να "χαλάσουν" για να αγοράσει κανείς άλλο. Μην τρελαθούμε κιόλας. 

Δευτερόλεπτα δε περασαν για να φας αλλον εναν γρίφο, και φαίνεται να πεινάς ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ποιος αγοράζει blu ray πια;

Κι ομως υπαρχουμε αρκετοι,εγω εχω παρει ενα sony που κανει upscaling σε 4k ,ενα lg ,χωρια το ps4 και το xbox.και ενα εξωτερικο recorder για το pc!

Επεξ/σία από czarjuly
  • Like 2
Δημοσ.

Καλό το downloading βρε παιδιά, αλλά καμία σχέση ο οπτικός δίσκος με το τρελό birate σε βίντεο και τον ασυμπίεστο ήχο, πως να το κάνουμε δηλαδή. 

Άλλο το MKV των 4GB και παραπάνω GB, με τον mp3 ήχο και το συμπιεσμένο βίντεο και άλλο ο δίσκος. 

Επίσης τι 20€ και καστανά. Βρίσκεις άνετα Bluray ή ακόμα και UHD Bluray στα 15€

Μην λέτε ότι θέλετε κάποιοι. 

• Like 5
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Κι ομως υπαρχουμε αρκετοι,εγω εχω παρει ενα sony που κανει upscaling σε 4k ,ενα lg ,χωρια το ps4 και το xbox.και ενα εξωτερικο recorder για το pc!

Aρκετοι όμως για να κινούν μια ολόκληρη βιομηχανία; Δες τα laptop και τον pc όπου έχουν εξαφανιστει τα optical drives. Οι οπτικοι δισκοι (είτε CD, ειτε DVD, είτε Blu ray) θα γίνουν όπως οι κασσέτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Aρκετοι όμως για να κινούν μια ολόκληρη βιομηχανία; Δες τα laptop και τον pc όπου έχουν εξαφανιστει τα optical drives. Οι οπτικοι δισκοι (είτε CD, ειτε DVD, είτε Blu ray) θα γίνουν όπως οι κασσέτες.

Συμφωνω υπαρχει αυτη η ταση να παραγκονιστουν οι οπτικοι δισκοι απο την ιδια την βιομηχανια αλλα υπαρχει μια σημαντικη μεριδα κοσμου που τα στηριζει ακομη

Και ως γνωστον η ζητηση καθοριζει και την προσφορα 

Εγω πηρα ενα gaming laptop προσφατα και σπαστηκα που δεν ειχε οπτικο οδηγο επανω ,πηγα τα εσκασα και πηρα ενα εξωτερικο usb blu ray να κανω την δουλεια μου!

Επεξ/σία από czarjuly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...