Death_In_Paradise Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Jts είπε Το ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ'το να αγοράσεις ταινία εκτός από blu ray καλό είναι να μην ακούγεται σε τεχνολογικό forum. Καλό το blu ray αλλά δεν είναι για όλους, κατά την γνώμη μου αν δεν έχεις πολύ καλή tv και ηχοσύστημα δεν αξίζει, αν και σε θέμα ποιότητας είναι προφανώς το καλύτερο. Πως μπορώ να αγοράσω μια ταινία, που ότι και αν γίνει, αυτήν θα είναι μόνιμα στην κατοχή μου;
Manos syrmalis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Και γω έχω το ίδιο θέμα με ένα home Cinema της Samsung
toyo73 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι μονο θεμα αγορας βρε παιδια.Θελω να δω μια ταινια με ποιοτητα και οχι συμπιεσμενο σκουπιδι, ωστε να ευχαριστηθω εικονα και ηχο.Παιρνω το ποδηλατακι και 3 τετραγωνα ποιο κατω(τα καλα τον μικρων επαρχιακων πολεων) ειναι το seven.Νοικιαζω μια και το ευχαριστιεμαι.Αλλιως που να κατεβαζεις BD REMUX 40+ GB με 24αρα που κλειδωνει στα 15. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από toyo73 2
kondoras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, georgepppo είπε έχεις 10 σπίτια δεν το ήξερα ότι είσαι ιδιαίτερος όπως όλος ο κόσμος που έχει 1 Δεν έγραψα «έχω». Έγραψα «μένω». Ότι σε μια περιοχή μπορεί να σερφάρω με τα 2 Mbps ταχύτητας που μου δίνει ο provider (και ναι, υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες περιοχές στην Ελλάδα, οι βολεμένοι δεν τα ξέρουν αυτά), αλλά προφανώς δεν είναι αρκετά για netflix, ούτε αυτό το σκέφτηκες. 5 ώρες πριν, MikeKata είπε Πέρα από την πλάκα παίδες, η τεχνολογία προχωράει. Το να κρατάει κάποιος ολόκληρο hardcopy αρχείο από Blu Ray ταινίες (δισκοθήκες κλπ), δε νομίζω ότι προσφέρει τίποτα πέραν της ηθικής ικανοποίησης. Υπάρχουν άπειρα sites για να κατεβάσεις legit ταινίες ποιότητας Blu Ray και μουσική. Επίσης, μιας και αναφέραμε τη μουσική.... Tidal για high fidelity... Βεβαίως η τεχνολογία προχωράει και στο σπίτι υπάρχει πικάπ (και δίσκοι φυσικά, πολλοί από αυτούς δεν βγήκαν σε cd), cd, bluray. Όλα χρησιμοποιούνται κανονικά και θα συνεχίσουν μέχρι να χαλάσουν, ελπίζω να μήν λήξουν τα πιστοποιητικά σε όλα. Φυσικά έχω αγοράσει και μουσική ψηφιακά και κατά καιρούς πλήρωνα - και πληρώνω μία ακόμη - και συνδρομητικές. Αλλά τώρα να πεις σε κάποιον (όχι σε μένα) που έχει αγοράσει 100 ταινίες blu-ray ότι πρέπει να τις ξαναγοράσει ψηφιακά γιατί η samsung δεν είχε σκεφτεί ένα απλό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται και πολύ ωραία συμβουλή. 3
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 hour ago, kondoras said: Αλλά τώρα να πεις σε κάποιον (όχι σε μένα) που έχει αγοράσει 100 ταινίες blu-ray ότι πρέπει να τις ξαναγοράσει ψηφιακά γιατί η samsung δεν είχε σκεφτεί ένα απλό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται και πολύ ωραία συμβουλή. Όχι, εγώ δεν θα του το 'λεγα. Θα του έλεγα όμως να μην βασίζεται στην υποστήριξη των Blu-Ray και την εσαεί διαθεσιμότητα των συσκευών και να μπει, όσο είναι καιρός, στον κόπο να τα ριπάρει, για να μην μείνει με τα δισκάκια στο χέρι. 1
Risky Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Πάντως ακόμα και αν δεν είστε εντός εγγύησης μπορείτε να ενημερώσετε την Samsung στον ακόλουθο σύνδεσμο. https://www.samsung.com/gr/info/contactus/# Το πιο πιθανόν είναι οτι θα σας ζητήσουν να τους πάτε την συσκευή. Φυσικά ίσως είναι άσκοπο ακόμη εφόσον δεν έχει βρεθεί λύση. Αλλά καλό θα ήταν να έχετε κατοχυρώσει τη θέση σας και επίσημα προς την αντιπροσωπεία έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν βρούνε λύση να έχετε κάπιου είδους αποζημίωση για την παγκόσμια πατάτα τους. Ειδάλλως το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2106292347 2
sstratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Χαζοί... απλώς πρέπει να γυρίσετε την ροδέλα για το αζιμούθιο της κεφαλής..... τι , οχι ??
VanJ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2020 στις 7:48 ΜΜ, Retromaniac είπε Ποιος αγοράζει blu ray πια; Όλοι όσοι θέλουν να δουν 3D ταινίες. Αυτή τη βδομάδα είδα 2. Α, επίσης, όλα τα home video τα γράφω και τα κάνω author σε bluray. Βάπτιση, γενέθλεια, διακοπές κλπ. Οι υπόλοιποι βγάζουν βιντεάκια και τα κρατάνε στο κινητό τους μέχρι να το αλλάξουν, εγώ τα κάνω ταινίες και τα γράφω σε υψηλή ανάλυση. Υπάρχουν και σε σκληρό δίσκο αλλά αν χαλάσει ο σκληρός; Καλύτερα σε bluray για να παίζει σε PS3, PS4, PS5, Xbox One, One S, One X, Series S, Series X. Είναι και μια καλή δικαιολογία για να πάρετε κονσόλα αν δεν έχετε ήδη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από VanJ 3
kurkosdr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2020 στις 5:48 ΜΜ, Retromaniac είπε Ποιος αγοράζει blu ray πια; Λογικά από κάπου προέρχονται τα BluRay rips που κατεβάζουμε, αν και προσωπικά δεν έχω δει κάποιο BluRay player εκτός καταστήματος τύπου Κωτσόβολος. Όσον αφορά την είδηση, πολλά BluRay players είναι συνδεδεμένα στο internet για λειτουργίες BD Live και τα υπόλοιπα θέλουν updates τουλάχιστον για να μπορούν να τρέξουν το Java-based copy protection, δηλαδή δε μιλάμε για πλήρως offline μέσο. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από kurkosdr
Doubt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Είναι από Αυστραλία και αφορούν πωλήσεις μέσων, όχι συσκευών. Ποτέ δεν έπιασαν μεγάλο μερίδιο αγοράς τα Blu-ray γιατί ο πολύς κόσμος δε χρειάστηκε κάτι καλύτερο από το DVD. Τώρα πλέον που έχουν μεγαλώσει τόσο οι οθόνες ώστε να υπάρχει πραγματική ανάγκη για υψηλότερη ανάλυση, υπάρχουν άλλες λύσεις χωρίς μηχανικά μέρη και "χαζά" προβλήματα του στυλ "κόλλησε το πορτάκι". Υ.Γ. Και τα ψυγεία πάγου μια χαρά λειτουργούν ακόμα, κάτι άλλο; 1
thomark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εδώ και 10 μέρες το έπαθε και το δικό μου,πήρα τηλ. και μου είπανε να το πάω και οτι ενημερώθηκαν απο τη samsung
achilleas1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Στις 23/6/2020 στις 11:03 ΜΜ, georgepppo είπε δεν συμφέρει να αγοράζεις ρε φίλε ταινίες 120 ευρώ έχει ένα bluray player και η κάθε ταινία στο 20άρικο........ με μια συνδρομή με πολύ λιγότερα βλέπεις άπειρες ταινίες ότι ώρα θες για πάντα. και αν θες τόσο πολύ να την ξαναβλέπεις και να μην την χάσεις ποτέ κατέβασε την έστω και παράνομα δεν θα πας φυλακή όταν λέω σαβουριλίκι μιλάω για τις θήκες και τα ατελείωτα κουτιά των δίσκων....... αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιντερνετ η μας γράφεις απο το wifi του γείτονα ? πλάκα μας κάνεις? Στις 23/6/2020 στις 11:03 ΜΜ, georgepppo είπε δεν συμφέρει να αγοράζεις ρε φίλε ταινίες 120 ευρώ έχει ένα bluray player και η κάθε ταινία στο 20άρικο........ με μια συνδρομή με πολύ λιγότερα βλέπεις άπειρες ταινίες ότι ώρα θες για πάντα. και αν θες τόσο πολύ να την ξαναβλέπεις και να μην την χάσεις ποτέ κατέβασε την έστω και παράνομα δεν θα πας φυλακή όταν λέω σαβουριλίκι μιλάω για τις θήκες και τα ατελείωτα κουτιά των δίσκων....... αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιντερνετ η μας γράφεις απο το wifi του γείτονα ? πλάκα μας κάνεις? Δεν λεμε να παιργουμε τις καινουργιες κυκλοφοριες ταινιων αλλα καποιες κλασικες που θελουμε να εχουμε στην συλλογη μας,επισης καμια σχεση σε ποιοτητα δεν εχει μια ταινια streaming σε συγκριση με το δισκακι.
xristosdino Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Το εχετε σκισει το θεμα και το εχετε αναγει σε bluray vs streaming. Αλλού παιδιά. Πριν πετυχω την ειδηση, το πηγα σε αντιπρόσωπο σερβις, μιας και ειναι στην εγγυηση. Εδω και μια βδομαδα δεν εχω νεα του, δυστυχως για καποιο fix. Και ουτε βλεπω τριγυρω στο νετ. Αν εχετε καποιο νεο, σφυριξτε το.
yannisgk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 On 24/06/2020 at 08:30, czarjuly said: Κι ομως υπαρχουμε αρκετοι,εγω εχω παρει ενα sony που κανει upscaling σε 4k ,ενα lg ,χωρια το ps4 και το xbox.και ενα εξωτερικο recorder για το pc! εγω εχω κ'ενα lacie floppy drive!!!
Agathonx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Το ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ'το να αγοράσεις ταινία εκτός από blu ray καλό είναι να μην ακούγεται σε τεχνολογικό forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα