Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα τον τελευταίο μήνα με Blue Ray home cinema Samsung. Αγοράστηκε πριν 5 χρόνια και χρησιμοποιείται μόνο για μουσική και ήχο. Το ανοίγεις και μετά από 30 sec κάνει reboot.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίσω στο topic είχα και εγώ ένα BD-J5900 το οποίο έδινε smart λειτουργικότητα στην non-smart TV μου το οποίο αγαπούσα πολύ γιατί είχε native Netflix που δούλευε super,Youtube, casting, DLNA, wi-fi, ethernet optical out κλπ. Δυστυχώς βιάστηκα, είδα οτι δεν έφτιαχνε με τπτ και το ... πέταξα. Μετά απο 2 ημέρες βγήκε το νέο οτι είναι global το θέμα. Το κακό είναι οτι δεν βγήκαν (και απο όσο ξέρω δεν έχουνβγει ακόμη) να αναφέρουν στους ιδιοκτήτες τέτοιων συσκευών οτι υπάρχει τέτοιο ζήτημα και κάντε υπομονή να δούμε πως θα το φτιάξουμε. Αυτό είναι απαράδεκτο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Risky είπε

Πίσω στο topic είχα και εγώ ένα BD-J5900 το οποίο έδινε smart λειτουργικότητα στην non-smart TV μου το οποίο αγαπούσα πολύ γιατί είχε native Netflix που δούλευε super,Youtube, casting, DLNA, wi-fi, ethernet optical out κλπ. Δυστυχώς βιάστηκα, είδα οτι δεν έφτιαχνε με τπτ και το ... πέταξα. Μετά απο 2 ημέρες βγήκε το νέο οτι είναι global το θέμα. Το κακό είναι οτι δεν βγήκαν (και απο όσο ξέρω δεν έχουνβγει ακόμη) να αναφέρουν στους ιδιοκτήτες τέτοιων συσκευών οτι υπάρχει τέτοιο ζήτημα και κάντε υπομονή να δούμε πως θα το φτιάξουμε. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Τώρα ΣΟΒΑΡΑ το ΠΕΤΑΞΕΣ ή μας trollάρεις ομαδικώς ???

• Like 1
Δημοσ.

Σκέψου το. Έχεις μια συσκευή είναι εκτός εγγύησης εδώ και χρόνια, δεν σηκώνει hard reset, ούτε soft εννοείτε, δεν λειτουργεί και δεν υπάρχει καμμία αναφορά, πουθενά -ούτε στα samsung community forums της Aμερικής  για το πως μπορεί να φτιαχτεί. Να το κρατήσω να το κάνω τι; Το άνοιξα και το πάλευα 2 ημέρες. Ε, το πέταξα...  

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά όπως θα είδατε και από το βίντεο, δεν χάλασε απλά η ανάγνωση δίσκων του bluray, όλη η συσκευή τα έπαιξε.

Εγώ πχ έχω το  HT-H5500 που είναι Home Theatre με 5 ηχεία, και βγαίνει από εκεί ο ήχος της τηλεόρασης, της κονσόλας κτλ.

Επίσης το χρησιμοποιώ για ραδιόφωνο και μουσική από το κινητό στο σαλόνι (λέει έχει 1000W, ακούγεται πολύ καλά ακόμα και τώρα). Άλλος μπορεί να το έχει για να βλέπει youtube, netflix, να κάνει mirror το κινητό του και άλλα πολλά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ'το να αγοράσεις ταινία εκτός από blu ray καλό είναι να μην ακούγεται σε τεχνολογικό forum. Καλό το blu ray αλλά  δεν είναι για όλους, κατά την γνώμη μου αν δεν έχεις πολύ καλή tv και ηχοσύστημα δεν αξίζει, αν και σε θέμα ποιότητας είναι προφανώς το καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, toyo73 είπε

δεν ακουνε ολοι τα σαβουρια του spotify στα 128kbps

"Δεν ακούνε όλοι τα σαβούρια του Blu Ray στα 6Mbs. Γραμμόφωνο ρε σεις! Αγνός παραδοσιακός, ασυμπίεστος, αναλογικός ήχος ρεεεε"!
"Δεν ακούνε όλοι τα καβούρια του γραμμόφωνου ρεε! Παίξτε εσείς τα όργανα μόνοι σας! Αγνός παραδοσιακός real life ήχος!!!"

Πέρα από την πλάκα παίδες, η τεχνολογία προχωράει. Το να κρατάει κάποιος ολόκληρο hardcopy αρχείο από Blu Ray ταινίες (δισκοθήκες κλπ), δε νομίζω ότι προσφέρει τίποτα πέραν της ηθικής ικανοποίησης. Υπάρχουν άπειρα sites για να κατεβάσεις legit ταινίες ποιότητας Blu Ray και μουσική. Επίσης, μιας και αναφέραμε τη μουσική.... Tidal για high fidelity...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgepppo είπε

καλά αγοράζει κανένας bluray σήμερα :D  

δεν είσαι στο 2001 , υπάρχει το internet, οι συνδρομές , ο θειος ........ τα πάντα τα ξαναβρίσκεις! 

αυτό το σαβουρικίκι που μαζεύουν στα σπίτια τους μερικοί πρέπει να σταματήσει 

Κια ομως δεν βρισκεις τα παντα, πραγματα ποιυ ειχα αλλα μου εριξε κατω η γυναικα τον δισκο και τα εχασα ενω ειπα ελα μωρα θα τα βρω παλι δεν υπαρχουν πουθενα και δεν ειμαι κανενας ασχετος με το αθλημα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, toyo73 είπε

Ποια σαβουρα βρε φιλε θα μας τρελανεις.Εκτος απο εικονα, ενα καλο BD Player ειναι και αναπαραγωγεας μουσικης.Δεν βλεπουν ολοι τα συμπιεσμενα σαβουρια των 2.5gb και δεν ακουνε ολοι τα σαβουρια του spotify στα 128kbps.Υπαρχουν συλλογες, αλλα και αγορες CD για καποιους που θελουν να ακουνε ποιοτικα και καποιοι θελουν να παρουν τα μεγιστα απο την τηλεοραση τους, που μονο με ενα ασυμπιεστο 50αρι BD το παιρνεις.

320kbit/s είναι το max του spotify αν και υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες με καλύτερη ποιότητα. Βέβαια αν σου αρέσουν λίγα άλμπουμ μάλλον δεν αξίζουν αλλά υπάρχει και ψηφιακή αγορά, γι'αυτό έχουν πέσει πολύ τα φυσικά μίντια πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Ρε παιδιά όπως θα είδατε και από το βίντεο, δεν χάλασε απλά η ανάγνωση δίσκων του bluray, όλη η συσκευή τα έπαιξε.

Εγώ πχ έχω το  HT-H5500 που είναι Home Theatre με 5 ηχεία, και βγαίνει από εκεί ο ήχος της τηλεόρασης, της κονσόλας κτλ.

Επίσης το χρησιμοποιώ για ραδιόφωνο και μουσική από το κινητό στο σαλόνι (λέει έχει 1000W, ακούγεται πολύ καλά ακόμα και τώρα). Άλλος μπορεί να το έχει για να βλέπει youtube, netflix, να κάνει mirror το κινητό του και άλλα πολλά.

Ρε φίλε ο κόσμος είναι λοβοτομημένος.. Έχουν κολλήσει όλοι στο αν είναι της εποχής μας να έχουμε δίσκους blueray.. Εγώ το είχα μόνο σαν home cinema για ταινίες και ps4 όπως περιγράφεις.. Εκεί να spamaroun και να σκίζουν το thread με άκυρα σχόλια.

Επεξ/σία από pral13
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgepppo είπε

καλά αγοράζει κανένας bluray σήμερα :D  

δεν είσαι στο 2001 , υπάρχει το internet, οι συνδρομές , ο θειος ........ τα πάντα τα ξαναβρίσκεις! 

αυτό το σαβουρικίκι που μαζεύουν στα σπίτια τους μερικοί πρέπει να σταματήσει 

Τηλεόραση black friday με 500ε ?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Risky είπε

Σκέψου το. Έχεις μια συσκευή είναι εκτός εγγύησης εδώ και χρόνια, δεν σηκώνει hard reset, ούτε soft εννοείτε, δεν λειτουργεί και δεν υπάρχει καμμία αναφορά, πουθενά -ούτε στα samsung community forums της Aμερικής  για το πως μπορεί να φτιαχτεί. Να το κρατήσω να το κάνω τι; Το άνοιξα και το πάλευα 2 ημέρες. Ε, το πέταξα...  

Να τηλεφωνήσεις στην σάμσουνκ δεν σκέφτηκες;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, petasis είπε

Να τηλεφωνήσεις στην σάμσουνκ δεν σκέφτηκες;

Ήταν ΣΚ. Είχα γραπτή και προφορική επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, ήταν και πολύ ευγενικοί μαζί μου αλλά η κατάληξη ήταν οτι εφόσον το έχω πετάξει δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Βέβαια σκέφτομαι να απευθυνθώ στην Samsung στα κεντρικά καθώς τίθεται θέμα εταιρικής ευθύνης και έχω κρατήσει και το κουτί του, τα manual του, το remote αλλά εν τέλει εγώ πήρα βεβιασμένη απόφαση οπότε μάλλον θα πρέπει να πορευτώ με τις συνέπειες. Δηλαδή πρέπει να βρω κάτι να αντικαταστήσω την λειτουργικότητα που έχασα πετώντας το.

Δημοσ.

Το δικό μου πάντως ανάβει ακόμα. Αλλά του βάζω δισκάκι και σε λίγο το βγάζει έξω.

54 λεπτά πριν, Risky είπε

Ήταν ΣΚ. Είχα γραπτή και προφορική επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, ήταν και πολύ ευγενικοί μαζί μου αλλά η κατάληξη ήταν οτι εφόσον το έχω πετάξει δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Βέβαια σκέφτομαι να απευθυνθώ στην Samsung στα κεντρικά καθώς τίθεται θέμα εταιρικής ευθύνης και έχω κρατήσει και το κουτί του, τα manual του, το remote αλλά εν τέλει εγώ πήρα βεβιασμένη απόφαση οπότε μάλλον θα πρέπει να πορευτώ με τις συνέπειες. Δηλαδή πρέπει να βρω κάτι να αντικαταστήσω την λειτουργικότητα που έχασα πετώντας το.

Ποπό, δηλαδή έμεινες με τα δισκάκια στο χέρι; Δεν κοιτάς μήπως η συσκευή είναι ακόμα στον κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών; Δεν τους αδειάζουν τόσο συχνά.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, petasis είπε

Το δικό μου πάντως ανάβει ακόμα. Αλλά του βάζω δισκάκι και σε λίγο το βγάζει έξω.

Ποπό, δηλαδή έμεινες με τα δισκάκια στο χέρι; Δεν κοιτάς μήπως η συσκευή είναι ακόμα στον κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών; Δεν τους αδειάζουν τόσο συχνά.

Άμα δεν σε θέλει ... 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...