Hamptons Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας. Πήγα διαχείριση δίσκων και δε μου αναγνωρίζει σκληρό δίσκο, με αρχεία, που είχα να ανοίξω κάποια χρόνια. Εμφανίζει το μήνυμα "δεν έχει εκχωρηθεί", όπως αναφέρω και στο θέμα. Πατάω δεξί κλικ και μου βγάζει την επιλογή "Νέος Απλός Τόμος". Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανοίξω το δίσκο και να δω τα αρχεία μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Αν φτιάξεις νέο τόμο θα σβήσει τα προηγούμενα αρχεία . Μη το κάνεις . Ο δίσκος φαίνεται unformated Πρέπει να ψάξεις καποιο hdd / recovery tool . Ψάξε στο google προσοχή μόνο σε σοβαρές σελίδες μη περάσεις ότι να ' ναι Μου είχε τύχει πριν αρκετά χρόνια οπότε δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δοκίμασα με το Recuva αλλά δεν τον βλέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μου βγάζει επιλογές Μετατροπή σε δυναμικό δίσκο και Μετατροπή σε δίσκο GPT. Να επιλέξω κάτι από τα δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Hamptons είπε Πήγα διαχείριση δίσκων και δε μου αναγνωρίζει σκληρό δίσκο, με αρχεία, που είχα να ανοίξω κάποια χρόνια δοκίμασε ένα linux live με τον δίσκο που σ ενδιαφέρει μόνο συνδεδεμένο να δεις αν βλεπει τα αρχεία Πιθανόν να είναι σε διαμόρφωση Ext4 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Στις 23/6/2020 στις 9:03 ΜΜ, hp8 είπε δοκίμασε ένα linux live με τον δίσκο που σ ενδιαφέρει μόνο συνδεδεμένο να δεις αν βλεπει τα αρχεία Πιθανόν να είναι σε διαμόρφωση Ext4 κλπ Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα