Προς το περιεχόμενο

Xiaomi MIUI 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε στο δικο μου Mi 9 . Κανονικη αντιγραφη απο ios! νομιζεις οτι χρησιμοποιεις iphone.

Σαν πρωτες εντυπωσεις.

Λιγο πιο βαρυ απο την προηγουμενη εκδοση αλλα με πιο πολλα animation

Φαινεται οτι το δακτυλικο αποτυπωμα πιανει καλυτερα τωρα

Εχει προστεθει με το διπλο χτυπημα να κλεινει επισης η οθονη ( πριν μονο ανοιγε). Δεν καταφερα να το κανω λειτουργησει αν και εβαλα το classic theme.

Αυτα για την ωρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/6/2020 στις 6:38 ΜΜ, gbras είπε

Εφτασε στο δικο μου Mi 9 . Κανονικη αντιγραφη απο ios! νομιζεις οτι χρησιμοποιεις iphone.

Σαν πρωτες εντυπωσεις.

Λιγο πιο βαρυ απο την προηγουμενη εκδοση αλλα με πιο πολλα animation

Φαινεται οτι το δακτυλικο αποτυπωμα πιανει καλυτερα τωρα

Εχει προστεθει με το διπλο χτυπημα να κλεινει επισης η οθονη ( πριν μονο ανοιγε). Δεν καταφερα να το κανω λειτουργησει αν και εβαλα το classic theme.

Αυτα για την ωρα

Εγώ έχω το mi9t και ακόμα δεν μου έχει έρθει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KilliK είπε

το προβλημα οτι δεν ερχονται ειδοποιησεις, οσο η οθονη ειναι κλειστη, το φτιαξανε;

Δεν έχω / είχα τέτοιο πρόβλημα 

Δημοσ.

το εχω εγω και πολλοι αλλοι. γιαυτο περιμενω το 12, μηπως φτιαχτει. αλλιως παει στα σκουπιδια η κινεζια.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Το περιμένω στο δικό μου mi9 lite. Απ' ότι το είδα λίγο σε φωτό μου άρεσε στα μενού και  animations. Είμαι με ρομ από xiaomi.eu και θα παραμείνω εκεί όταν έρθει και το 12. Οποιαδήποτε aosp rom έχω δοκιμάσει είναι για τα σκουπίδια προς το παρόν, ειδικά σε θέματα fingerprint και always on display. Ίσως δεν έχουν καλά kernels ακόμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε Note 8T δεν λέει να έρθει η αναβάθμιση πάντως. Εχει κανείς ιδέα πότε να το περιμένουμε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...