vforvaggelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Silverage είπε Όχι δεν τους δίνουν. ok, Μπορω να χρησιμοποιησω το δικο τους για την τηλεφωνια και με καποιο τροπο να βαλω και ενα δικο μου για ιντερνετ;
Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Αυτό μπορείς να το κάνεις απλά πρέπει να βρείς οδηγίες. Εγώ που είχα προσπαθήσει παλιότερα στο speedport του ΟΤΕ δεν τα κατάφερα.
vforvaggelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Silverage είπε Αυτό μπορείς να το κάνεις απλά πρέπει να βρείς οδηγίες. Εγώ που είχα προσπαθήσει παλιότερα στο speedport του ΟΤΕ δεν τα κατάφερα. ok αν δεν με καλυψει το ρουτερ τους τοτε θα το παλεψω με κανενα αλλο. Ευχαριστω πολυ!
vforvaggelis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Παρελαβα σημερα τον εξοπλισμο. Το technicolor στειλανε. Αντε να δουμε ποτε θα αλλαξουν την γραμμη για να τεσταρω.
vforvaggelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Η γραμμη αναβαθμιστηκε την Παρασκευη. Περιμενω τις επομενες μερες να παραλαβω το ZTE γιατι το technicolor ειναι οτι ναναι.
vforvaggelis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Παρελαβα το ZTE εκανα τα port forward μου, εβαλα και τα dns που εγω ηθελα και ολα κομπλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα