HolyMcDiver Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Έχω ένα Mac Pro 1.1 αλλά δεν έχει MacOS. Δεν έχω CD με αυτά και έχω προσπαθίσει με USB αλλά τίποτα δεν δουλεύει. Προσπαθώ να βάλω κατάλληλη έκδοση του MacOS (δηλάδη δεν προσπαθώ να βάλω Catalina επείδη ξέρω οτι δεν πάει. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Όταν γράφεις τίποτα δεν δουλεύει, τι εννοείς? Δοκιμασες με Windows ή Linux να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα και εκεί ? Δηλαδή είναι θέμα hardware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMcDiver Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δεν είναι θέμα hardware, έχω κάνει boot σε Windows10 από αυτό το Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 χωρις να ειμαι σιγουρος, το Mac Pro 1.1 ειναι μοντελο 2007 (!) αν ισχυει, παιζει να μην μπορεις να βαλεις πλεον Apple λειτουργικο. αλλα περιμενε λιγο μηπως ξερει καποιος αλλος καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 ποια έκδοση προσπαθείς να βάλεις και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Τα Mac Pro 1.1 δέχονται μέχρι και Lion. 10.7.5. Πολύ παλιό λειτουργικό. Πρέπει είτε να βρεις dvd εγκατάστασης ή να φτιάξεις ένα dvd ή usb με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Για να το φτιάξεις σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο άλλο mac. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα