thelos257 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας εχω ενα Laptop Dell Studio PP39L http://www1.la.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-1555?c=gy&l=en&s=corp&~tab=specstab&~wsf=tabs Το οποιο το ανοιγω πηγαινει να κανει Boot στα windows 10 και πριν να ολοκληρωσει το Boot του κλεινει. Ειδα μεσα στο BIOS οτι ημερομηνια και η ωρα ειναι εντελως λαθασμενες πισω στο 2009 οποτε τι να σημαινει αυτο ; Αραγε θα χω χρονο να τις ρυθμισω στο σημερα η θα κλεισει παλι ; Καθε βοηθεια σας επροδεχτη. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από thelos257
kormo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ημερομηνία πίσω στο 2009 σημαίνει ότι η μπαταρία του bios συνήθως κλασσική cr2032(coin cell) έχει αδειάσει .Δεν νομίζω όμως ότι αυτό έχει να κάνει με το ότι σου κλείνει με την μια .Μπες στα bios και δες αν κάπου έχει θερμοκρασίες cpu για αρχή .Αν οι θερμοκρασίες είναι καλές δεύτερη λύση για εμένα αν έχεις πρόσβαση σε άλλο pc φτιάξε ένα bootable ubuntu usb stick και δες αν σου μπουτάρει κανονικα . Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από kormo
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 57 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εχω ενα Laptop Dell Studio PP39L http://www1.la.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-1555?c=gy&l=en&s=corp&~tab=specstab&~wsf=tabs Το οποιο το ανοιγω πηγαινει να κανει Boot στα windows 10 και πριν να ολοκληρωσει το Boot του κλεινει. Ειδα μεσα στο BIOS οτι ημερομηνια και η ωρα ειναι εντελως λαθασμενες πισω στο 2009 οποτε τι να σημαινει αυτο ; Αραγε θα χω χρονο να τις ρυθμισω στο σημερα η θα κλεισει παλι ; Καθε βοηθεια σας επροδεχτη. Στο bios μπαινει? Εκει ειναι οκ ή παλι σβηνει μετα απο λιγο?
Jason 93 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Κλεινει παντα στο ιδιο σημειο φορτωσης των windows; Στο bios μενει ανοιχτο; Δοκιμασες με ενα live usb να δεις πως αποκρινεται;
peiraiask Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 ισως εχει λασκάρει καποια βιδα που κραταει την ψυκτρα στον επεξεργαστη. η ισως εχει φαει τα ψωμια της σε καποιο σημειο η ψυξη στα γραφικά (αρκετα σπανιο για το σχετικα συγχρονο λαπτοπ που εχεις) μηπως βγαλεις τη μπαταρια κ δουλευει οκ ? (εξαντλημενη εντελως? θελει φορτιση?)
thelos257 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Στο bios μπαινει? Εκει ειναι οκ ή παλι σβηνει μετα απο λιγο? Κλεινει και εκει.
Aris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 θερμοκρασία , αν προλάβεις άνοιξε bios στα temp readings και δες αν ανεβαίνουν 1
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εχω ενα Laptop Dell Studio PP39L http://www1.la.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-1555?c=gy&l=en&s=corp&~tab=specstab&~wsf=tabs Το οποιο το ανοιγω πηγαινει να κανει Boot στα windows 10 και πριν να ολοκληρωσει το Boot του κλεινει. Ειδα μεσα στο BIOS οτι ημερομηνια και η ωρα ειναι εντελως λαθασμενες πισω στο 2009 οποτε τι να σημαινει αυτο ; Αραγε θα χω χρονο να τις ρυθμισω στο σημερα η θα κλεισει παλι ; Καθε βοηθεια σας επροδεχτη. Για τίς ρυθμίσεις BIOS δέν πιστεύω οτι ευθύνεται . Aπο τροφοδοσία και θερμοαγώγιμη πάστα το έχεις δεί ;' Τα Dell είναι παράξενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα