Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, gRim είπε Εγώ το φορτίζω το πρωί όταν ξυπνήσω και δεν έχει χαλάσει ακόμα Ωραίο να έχεις διαθέσιμο χρόνο πριν πας για δουλειά να το φορτίζεις...
nikosjc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, simplemaths είπε Απλά θα ακουμπάς το χέρι σου πάνω σε wireless charger και θα κοιμάσαι έτσι! Χαχαχα! Μπορείς να το φοράς μαζί με τον φορτιστή του. Μακρύ καλώδιο έχει, μια χαρά! Πάντως αναρωτιέμαι, υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται φορώντας το ρολόι; Οριακά το φοράω όσο είμαι έξω, μόλις μπω σπίτι πάει στη βάση του.
gRim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Retromaniac said: Ωραίο να έχεις διαθέσιμο χρόνο πριν πας για δουλειά να το φορτίζεις... Μέχρι να φάω πρωινό και να κάνω ένα ντουζ είναι έτοιμο. Μισή ωρίτσα θέλει... Λογικά τώρα θα πεις πως έχω αλλάξει το πρόγραμμα μου ή προτιμώ να χάνω μισή ώρα ύπνο για να φορτίζω το ρολόι 😂 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από gRim
HateMe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, fytotech είπε Είμαι φανατικός αντι-Apple στο forum αλλά το ρολόι της είναι λόγος να μεταπηδήσει κάνεις στο οικοσύστημά της. Δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο σε ποιότητα και ευκολίες. Καλά δε μιλάω καν για σύγκριση με το αστείο Wear OS αλλά ακόμα και τα Samsung δεν παρέχουν αντίστοιχη εμπειρία χρήσης. Όσον αφορά το κλασικό πρόβλημα με την μπαταρία που λένε όλοι. Το ρολόι το φορτίζεις όταν γυρνάς σπίτι το βράδυ και το βάζεις πριν κοιμηθείς. Problem solved. Προσωπικά δεν έχω καν ανάγκη να μετρήσω το πόσο καλά κοιμάμαι. Είναι αστείο να μιλάμε για αυτονομία σε προϊόντα τεχνολογίας πάνω από τη μία μέρα. Θα βάλεις το κινητό, τα ακουστικά, το tablet, το χειριστήριο του PS4, powerbank, action camera, gimbal αλλά στο ρολόι είναι η στιγμή που λες ως εδώ. Γιάννο, έλα να γίνουμε αδερφάκια. Ψήνω ρολογάκι άνετα. 1
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, gRim είπε Μέχρι να φάω πρωινό και να κάνω ένα ντουζ είναι έτοιμο. Μισή ωρίτσα θέλει... Λογικά τώρα θα πεις πως έχω αλλάξει το πρόγραμμα μου ή προτιμώ να χάνω μισή ώρα ύπνο για να φορτίζω το ρολόι 😂 Όπως και να έχει, βολικό δεν είναι... Μία φορά να ξυπνήσεις αργά, να σε πάρει ο ύπνος κτλ πάει έμεινες από μπαταρία. Άσε που το πρωί αν το βγάλεις για φόρτιση είναι πολύ πιθανό να φύγεις χωρίς αυτό γιατί το ξέχασες. Λογικά τώρα θα μου πεις ότι είναι θέμα συνήθειας... ε εντάξει τι να σου πω, έτσι το βλέπω... 1
KostasKri Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, nikosjc είπε Χαχαχα! Μπορείς να το φοράς μαζί με τον φορτιστή του. Μακρύ καλώδιο έχει, μια χαρά! Πάντως αναρωτιέμαι, υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται φορώντας το ρολόι; Οριακά το φοράω όσο είμαι έξω, μόλις μπω σπίτι πάει στη βάση του. Εγώ το φοράω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και το βγάζω μόνο όταν κάνω μπάνιο για να το φορτίσω για κάνα μισάωρο... 1
gRim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Just now, Retromaniac said: Όπως και να έχει, βολικό δεν είναι... Μία φορά να ξυπνήσεις αργά, να σε πάρει ο ύπνος κτλ πάει έμεινες από μπαταρία. Άσε που το πρωί αν το βγάλεις για φόρτιση είναι πολύ πιθανό να φύγεις χωρίς αυτό γιατί το ξέχασες. Λογικά τώρα θα μου πεις ότι είναι θέμα συνήθειας... ε εντάξει τι να σου πω, έτσι το βλέπω... Συμφωνώ όλα είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά μου έχει τύχει να ξεχάσω πορτοφόλι ή κινητό αλλά το ρολογάκι ποτέ. Μακάρι να κρατούσε μια βδομάδα και βάλε με κλήσεις, ειδοποιήσεις, μουσική κτλ αλλά κι έτσι είμαι ευχαριστημένος για τη χρήση που του κάνω. Πέρα από την πλάκα κι εγώ πιστεύω ότι σηκώνει ακόμα αρκετή βελτίωση στο θέμα της αυτονομίας όταν βλέπω τι προσφέρουν άλλες εταιρίες όπως η garmin. 1
Vice Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) χαίρομαι οταν η apple βγάζει καινούρια πράγματα διότι αναγκάζει άμεσα και τους υπόλοιπους κατασκευαστές να ξυπνήσουν και να κάνουν κάτι παρόμοιο. Ως κάτοχος Galaxy watch βαρέθηκα να περιμένω να φτιάξουν 2-3 βασικά θέματα software που εχει, τα οποία αμα πραγματικά τους ένοιαζε θα τα είχαν λύσει σε μια μέρα. Είτε είστε apple fan είτε hater, πάντα έχετε κάτι να κερδίσετε από τον ανταγωνισμό. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από Vice
gripoulas1983 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pj2501 είπε απ το στομα μου το πηρες... αν δεν αυξηθει η διαρκεια της μπαταριας δεν εχει νοημα η παρακολουθηση υπνου ενω θελει καθε βραδυ φορτιση... ποιος ξερει ισως μας επιφυλασει καμια εκπληξη το νεο apple watch... με διαρκεια 1 εβδομαδας... Εχω το 5 και δεν θελει φορτιση καθε βραδυ.Αμα δεν πεταξετε την μ@λ@κι@ σας δεν μπορειται.Απορω αν γραφονται πανω απο 15 χρονων εδω.Παρτε κανα μπανανοανδροιντ με 100 ευρω και αφηστε αυτους που τα εχουν να τα αγοραζουν.Εσεις να τα χαλατε στην μπελβεντερενμηπως παρετε κανα λικε και νομιζετε οτι μετρατε. 3 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μου αρεσει το ρολόι. Παντα μου αρεσε και εχει και απο τους πλεον αξιοπιστους αισθητηρες ακομη και για training. Εαν ομως δεν φτιαξουν την μπαταρια του ειναι στην πραξη αχρηστο. Δεν νοειται σημερα να μην βγαζει ουτε ημερα ολοκληρη! Τεραστιο φαουλ που το χαντακωνει να απευθυνεται μονο σε γιαπις. Ουτε ενα ξενυχτι δεν μπορεις να κανεις με αυτο! 2
Hellenicsun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pj2501 είπε απ το στομα μου το πηρες... αν δεν αυξηθει η διαρκεια της μπαταριας δεν εχει νοημα η παρακολουθηση υπνου ενω θελει καθε βραδυ φορτιση... ποιος ξερει ισως μας επιφυλασει καμια εκπληξη το νεο apple watch... με διαρκεια 1 εβδομαδας... Φαίνεται πως δεν έχεις το Watch αλλιώς θα ήξερες πως μια χαρά κρατά όλη τη νύχτα και το επόμενο πρωί έχει ακόμη. Το φοράω στις 08:00 το πρωί κάθε μέρα (ξυπνάω συγκεκριμένη ώρα) και δε το βγάζω παρά την άλλη μέρα το πρωί που θα μπω για μπάνιο κλπ. Συνεπως καλοδεχούμενη η μέτρηση ύπνου. 2
pj2501 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Hellenicsun είπε Φαίνεται πως δεν έχεις το Watch αλλιώς θα ήξερες πως μια χαρά κρατά όλη τη νύχτα και το επόμενο πρωί έχει ακόμη. Το φοράω στις 08:00 το πρωί κάθε μέρα (ξυπνάω συγκεκριμένη ώρα) και δε το βγάζω παρά την άλλη μέρα το πρωί που θα μπω για μπάνιο κλπ. Συνεπως καλοδεχούμενη η μέτρηση ύπνου. φιλε μου εχω το apple watch 4 και μεχρι το βραδυτην ωρα του υπνου ειναι περιπου στο 50% (κανω μια προπονηση με GPS) αν κοιμηθω με το ρολοι στο χερι την αλλη μερα μεχρι να γυρισω απο την δουλεια θα εχω μεινει απο μπαταρια η θα ειμαι με την ψυχη στο στομα, παντως σιγουρα δε θα μου βγαλει δευτερη προπονη... και ναι ειμαι apple user και μονο τα τελευταια 12 χρονια... μετανιωνεις που λες την γνωμη σου μερικες φορες εδω μεσα παντα θα υπαρχει καποιος που θα το παρει στραβα οτι κι αν πεις με οσο καλο τροπο και να το θεσεις. 3
Hellenicsun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, pj2501 είπε φιλε μου εχω το apple watch 4 και μεχρι το βραδυτην ωρα του υπνου ειναι περιπου στο 50% (κανω μια προπονηση με GPS) αν κοιμηθω με το ρολοι στο χερι την αλλη μερα μεχρι να γυρισω απο την δουλεια θα εχω μεινει απο μπαταρια η θα ειμαι με την ψυχη στο στομα, παντως σιγουρα δε θα μου βγαλει δευτερη προπονη... και ναι ειμαι apple user και μονο τα τελευταια 12 χρονια... μετανιωνεις που λες την γνωμη σου μερικες φορες εδω μεσα παντα θα υπαρχει καποιος που θα το παρει στραβα οτι κι αν πεις με οσο καλο τροπο και να το θεσεις. Πρώτον, την επόμενη φορά να γράψεις εξαρχής τις παραπάνω πληροφορίες ώστε να μη μετανιώνεις στο τέλος. Δηλαδή τι περίμενες; 🤦🏻 Δεύτερον, κι εμένα θα μου έσβηνε μέσα στη μέρα το 5 αν δε το έβαζα στη φόρτιση μέχρι να ετοιμαστώ και να φύγω. Αλλά κάνω ακριβώς αυτό ώστε να μην έχω κανένα θέμα αν και μεταξύ μας Κλάιν κι αν σβήσει. Δεν ισχυρίστηκε κανείς πως κρατά για εβδομάδες αλλά κρατά αρκετά ώστε να μετρά τον ύπνο χωρίς να πιάνει το όριο να σβήσει. 1
petranthe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αγορά του apple watch ηταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου σε σημείο να απορώ γιατί δεν το είχα πιο πριν. Επίσης είναι σοβαρός λόγος να με κρατήσει στο οικοσύστημα. Και είχα πιο πριν και αλλά sw. Καμία σχέση. Για μένα η μπαταρία δεν είναι μεγάλο θέμα αφού βγάζει άνετα μια μέρα και λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από petranthe 1
tommy^ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό το ρολογακι της apple σε όλα του εκτός από την αυτονομία όπου θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη. Ειδικα σε μετρήσεις παλμων και βημάτων είναι αρκετά ακριβές και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα garmin. Με μισή ωριτσα φόρτιση την ημέρα (π.χ. Όταν κανείς μπάνιο ή νωρίς το πρωί πριν πας δουλειά) βγάζει όλη την ημέρα χαλαρά. Αλλιώς προσωπικά με βγάζει σκαρτες 2 μέρες. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από tommy^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα