ata1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Παιδιά κατέβασα αυτό το πρόγραμμα http://coolconversations.com/ αλλά δεν δουλέυεικάτι για automation error. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης το πιο γνωστο project ALICE γίνεται να το χρησιμοποιώ χωρίς να είμαι online?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Αν και έχω να μπω πάνω από χρόνο, είχα την εντύπωση πώς ένα bot, light version της Alice, διατίθεται για download από το ίδιο το site της Alice...
ata1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Αυτό έψαχνα για την ALICE αλλά δεν βρήκα τπτ. Φίλε mindtrapper έψαξα google και δεν βρήκα τπτ. Θυμάσαι link?
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Min agxonese plakitsa sou ekana... Ena mikro logopaignio... My bad alla de mporousa na kratitho me ayton ton titlo... Kalh epityxia stin anazitisi sou..
ata1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Ωραίος καλά έκανες αλλά εγώ που το ψαχνω το θέμα χάρηκα για λίγο μη βρήκαμε νέο λαυράκι edit: Καλά μιλάμε είχα ξεχάσει τον τίτλο μου και δεν το έπιασα πριν. Ωραίος! Στο θέμα μας τπτ σχετικό ελπίζω να μη μου πουνε οι υπόλοιποι για τα γνωστα project καλαματιανό, κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.