Vigilante1319 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, xrhstosiak είπε θες να μαθεις να οδηγεις ή απλα να παρεις το διπλωμα ; υπαρχει διαφορα επισης για πιο λογο θες το διπλωμα; ολα εχουν σημασια τους να ξερεις και η καθε κατασταση εχει και αλλους κινδυνους και παγιδες.... δεν ειναι το ιδιο να κυκλοφορεις στα χωραφια με το να εισαι αρχαριος στο κεντρο της αθηνας... επισης εισαι σε λαθος mode, οταν σε κατι ειμαστε ασχετοι, δεν ειναι κακο αλλωστε 5-10 πραγματα ξερει καθενας μας και σε χιλιαδες αλλα ειμαστε απλα ασχετοι, καλο ειναι να ακουμε, ακομα και ενας κακος δασκαλος εχει κατι να σου πει-δειξει που δεν γνωριζεις αν δεν σου κανει φυσικα ολο το πακετο τον αλλαζεις χωρις δευτερη σκεψη και αμεσα αλλα το βασικο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι τωρα πρεπει να ακους 10 διαφορετικους δασκαλους να πας 12 διαφορετικες μεθοδους θα δεις και αποψεις ρωτας λοιπον κατι, προσπαθουν μερικοι αγνωστοι να σε βοηθησουν κυριως μυριζοντας τα νυχια τους γιατι απλα γνωριζουν τις 5 αραδες που ειπες που μπορει ανετα να ειναι το 1% απο ολη την ιστορια, και αντι η απλα να τις διαβασεις τις γνωμες αυτες να συγκρατισεις οποιες θεωρεις βοηθητικες και στην τελικη να προσπερασεις αυτες που δεν θεωρεις χρησιμες απλα προσπαθεις να πας στην κοντρα και στις δικαιολογιες και για να κλεισω συμφωνω εχει σχεση η ερωτηση για το ποδηλατο, ειναι αλλος ο βαθμος ευχεριας αν το εχεις και εισαι ανετος με το ποδηλατο αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο αλλα σιγουρα στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο παραπανω ... αρα δεν εχει κατι κακο η ερωτηση .... επισης ναι δεν ειναι ολοι για μηχανη, οπως δεν ειναι ολοι για αυτοκινητο ... πως να το κανουμε ... τωρα θα μου πεις μα ολοι εχουν διπλωμα ... σωστα ... και για αυτο ειναι παντα το κατ γεματο και στα τροχαια στατιστικα ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες σε ολο τον κοσμο οπως και να εχει βρες ενα δασκαλο με ορεξη, δωσε χρονο στο να μαθεις και να ακους, μεχρι να παρεις το κολάι και στο τελος θα ερθει και το διπλωμα ... καλα χιλιομετρα Eσυ αδερφε ορεξατος ηρθες για να μου την πεις δν εξηγειται αλλιως. Ρε φιλε τι για να οδηγω η να παρω το διπλωμα τι ανοητες ερωτησεις ειναι αυτες. Και τα δυο δν παιζει ας πουμε ? για να κανω την δουλεια μου αργοτερα σαν ανθρωπος? δν το θελω για κοντρες για μετακινηση το θελω αν ειναι δυνατον. Με την λογικη σου κανενας να μην βγαλει επειδη ειναι επικινδυνα, ολοι μεσα σπιτι παμε καλυτερα. Τι δν καταλαβαινεις απο αυτα που εξηγησα ΕΞΑΡΧΗΣ ειπα ειμαι αρχαριος και υποτιθεται ο δασκαλος θα μου μαθαινε ειναι απλο. Τι να ακουσω ? την δικια σου αραδα ας πουμε που μπηκες εδω για να το παιξεις εξυνπακιας ? Τι σου φαινεται απιστευτο να μην ισχυει απο αυτα που σου λεω και λες για 1%? Τρομερη η βοηθεια η δικια σου ας πουμε. Καταλαβαμε εισαι ο εξυπνακιας εδω περα. Σε ευχαριστω δν με ενδιαφερει η αποψη σου. Μαθε να εχεις τροπους το τι λες στον αλλον χωρις να τον ξερεις. Παμε παρακατω Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Vigilante1319 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Eσυ αδερφε ορεξατος ηρθες για να μου την πεις δν εξηγειται αλλιως. Ρε φιλε τι για να οδηγω η να παρω το διπλωμα τι ανοητες ερωτησεις ειναι αυτες. Και τα δυο δν παιζει ας πουμε ? για να κανω την δουλεια μου αργοτερα σαν ανθρωπος? δν το θελω για κοντρες για μετακινηση το θελω αν ειναι δυνατον. Με την λογικη σου κανενας να μην βγαλει επειδη ειναι επικινδυνα, ολοι μεσα σπιτι παμε καλυτερα. Τι δν καταλαβαινεις απο αυτα που εξηγησα ΕΞΑΡΧΗΣ ειπα ειμαι αρχαριος και υποτιθεται ο δασκαλος θα μου μαθαινε ειναι απλο. Τι να ακουσω ? την δικια σου αραδα ας πουμε που μπηκες εδω για να το παιξεις εξυνπακιας ? Τι σου φαινεται απιστευτο να μην ισχυει απο αυτα που σου λεω και λες για 1%? Τρομερη η βοηθεια η δικια σου ας πουμε. Καταλαβαμε εισαι ο εξυπνακιας εδω περα. Σε ευχαριστω δν με ενδιαφερει η αποψη σου. Μαθε να εχεις τροπους το τι λες στον αλλον χωρις να τον ξερεις. Παμε παρακατω Φιλαράκι πολύ θυμός,πολλά νεύρα .Cool down .
xrhstosiak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ώρες τώρα έχει ξημερώσει νέα μέρα Οπότε καλή σου μέρα και καλή αναζήτηση...
apostolosapok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν θα μάθεις να οδήγεις μηχανή σε σχολή οδήγησης τέλος. Αν δεν το έχεις λάδωσε πάρε το δίπλωμα , μια μηχανή στα μέτρα σου και μπάτζετ σου , περνά της crash bars και πήγαινε στο riding school academy του Χούντρα που είναι το καλύτερο στην Ελλάδα να μάθεις πραγματικά να οδηγείς με ασφάλεια.
ulalume Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε φίλε....ο δάσκαλος της μηχανής θα σε μάθει να χειρίζεσαι την μηχανή και να κυκλοφορείς στον δρόμο. Το μηχανάκι δεν είναι αυτοκίνητο, έχει το προαπαιτούμενο να ξέρεις ισορροπία. Όπως αν πας να μάθεις αγγλικά σε ένα παιδάκι προϋποθέτει ότι ξέρει ήδη ελληνικά σε ένα μίνιμουμ επίπεδο για να μπορείς να συνεννοηθείς εφόσον είσαι στην Ελλάδα. Δεν θα σε μαθει ισορροπία η σχολή. Παρ όλα αυτά εσύ μπορείς να επιμείνεις και να μας βγάλεις όλους χαζούς και επίσης να μην τσακιστεις day1 που θα βγεις στον δρόμο
kostasbm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 παρε ενα αυτοματο απο κανενα φιλο σου και ξεκινα μονος σου σε καμμια αλανα και ασε τις ταχυτητες για μετα μετα πηγαινε να κανεις και μερικα μαθηματα μην αρπαζεσαι με το τι σου λεμε ..πολλοι απο μας μπορει να οδηγουμε πανω απο 20 χρονια και προσπαθουμε να σε κατευθυνουμε λιγο...δεν ειμαστε εμεις το υπουργειο συγκοινωνιων για να μη σου δωσουμε διπλωμα....
TechnoState Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) .... φίλε χαλάρωσε. ... μάλιστα εσύ είσαι που ανέβασες ένα θέμα σε κοινή θέα, για δημόσιο διάλογο...κ μάλιστα μια γενική/γενικευμένη ερώτηση που εγείρει πολλά ερωτήματα, κριτική κ μπόλικη κουβέντα. Ορισμένα παιδιά σου απάντησαν πολύ σωστά. Βρείτε τα με τον εαυτό σου αρχικά κατ'εμε! Απο το θέμα της ισορροπίας κ της αντίληψης πάνω σε δύο τροχούς αρχίζουν όλα. Οπότε ναι, δεν υπάρχουν μαγικά κ τρικ στην όλη υπόθεση...δεν κάνουν όλα για όλους κ συμβιβάσου με αυτό. Ειδικά οι 2 τροχοί, χρειάζονται διαρκώς συγκεντρωμένο μυαλό για να παραμένεις ασφαλής πρωτίστως. Κάποιοι μάθαμε με τον ήρεμο κ κάποιοι με τον άγριο τρόπο. Ήδη πολλά παιδιά πιο πάνω σου έχουν δώσει "δεκάδες κιλά πληροφορίας" αφουγκράσου το. Κ στην τελική ναι, αν δεν είσαι έτοιμος με τα στοιχειώδη, απαιτήσεις κ εφόδια, για μένα καλύτερα να παραμείνεις στους 4 τροχούς (ταπεινά, θεωρώ ότι εκεί θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση) ...κ όχι να είσαι μια εν δυνάμει ωρολογιακή βόμβα πάνω στην άσφαλτο για εμάς, τους υπόλοιπους, τους οικείους μας/σου. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα