Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα ποσο ευκολο ειναι το διπλωμα για εναν αρχαριο σαν κι μενα; Εχω παει σε γιατρους,πληρωσα και τα παραβολα ονλαιν μου εχει μεινει να παω σε σχολη για τα υπολοιπα διαβαζω αριστερα δεξια για τις εξετασεις και τα σχετικα και με αγχωνουν αρκετα.

Δημοσ.
Στις 23/6/2020 στις 12:35 ΜΜ, Vigilante1319 είπε

Κατα ποσο ευκολο ειναι το διπλωμα για εναν αρχαριο σαν κι μενα; Εχω παει σε γιατρους,πληρωσα και τα παραβολα ονλαιν μου εχει μεινει να παω σε σχολη για τα υπολοιπα διαβαζω αριστερα δεξια για τις εξετασεις και τα σχετικα και με αγχωνουν αρκετα.

Αν ξέρεις να κάνεις ποδήλατο με μαθήματα στη σχολή μια χαρά θα το πάρεις, μην αγχώνεσαι. Αν από την άλλη δεν ξέρεις να κάνεις ποδήλατο τότε αγχώσου

Δημοσ.

Φίλε ξεκίνησα μαθήματα στα 29 μου έχοντας ανέβει σε μηχανή 3-4 φορές στη ζωή μου ως συνεπιβάτης. Μάλιστα ξεκίνησα μαθήματα με 500 κυβικά. Από το πρώτο μάθημα προχωρούσα συνεπώς δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/6/2020 στις 4:56 ΜΜ, simplemaths είπε

Αν ξέρεις να κάνεις ποδήλατο με μαθήματα στη σχολή μια χαρά θα το πάρεις, μην αγχώνεσαι. Αν από την άλλη δεν ξέρεις να κάνεις ποδήλατο τότε αγχώσου

Σκεψου τωρα εκανα το πρωτο μαθημα. Σαν φουλ αρχαριος δν ειχα ιδεα προφανως πως να κουμανταρω την μηχανη και ο ΄''δασκαλος'' μονο που δν με πεταξε στα σκουπιδια. Με εβγαλε ανικανο απο την πρωτη στιγμη που πηρα μπρος την μηχανη και μου παπαγαλιζε το θεμα ισοροππιας και με το ποδηλατο. Δηλαδη το ιδιο βαρος εχει το ποδηλατο με την μηχανη στο να κουμανταροντε? Δν ειχε την υπομονη ουτε να συνηθισω πανω της, Τρεις προσπαθεις διακρεια 2-3 λεπτον να ηταν. Δεν ηξερα οτι πρεπει απο μικρο παιδι μεχρι σημερα να οδηγαω ποδηλατο για να παω στν μηχανη. Το οτι πανε με εμπειρια απο πριν τοσα ατομα δν σημαινει οτι εναν αρχαριο πρεπει νατου μαμησεις την ζωη .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Σκεψου τωρα εκανα το πρωτο μαθημα. Σαν φουλ αρχαριος δν ειχα ιδεα προφανως πως να κουμανταρω την μηχανη και ο ΄''δασκαλος'' μονο που δν με πεταξε στα σκουπιδια. Με εβγαλε ανικανο απο την πρωτη στιγμη που πηρα μπρος την μηχανη και μου παπαγαλιζε το θεμα ισοροππιας και με το ποδηλατο. Δηλαδη το ιδιο βαρος εχει το ποδηλατο με την μηχανη στο να κουμανταροντε? Δν ειχε την υπομονη ουτε να συνηθισω πανω της, Τρεις προσπαθεις διακρεια 2-3 λεπτον να ηταν. Δεν ηξερα οτι πρεπει απο μικρο παιδι μεχρι σημερα να οδηγαω ποδηλατο για να παω στν μηχανη. Το οτι πανε με εμπειρια απο πριν τοσα ατομα δν σημαινει οτι εναν αρχαριο πρεπει νατου μαμησεις την ζωη .

Μάλλον διάλεξες λάθος δάσκαλο τότε. Μήπως να κοιτάξεις κι αλλού?

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

δν σημαινει οτι εναν αρχαριο πρεπει νατου μαμησεις την ζωη .

δεν είσαι στο χωριό που "εξαρτάσαι" από 1 άτομο. Εννοείται ότι πας σε άλλο δάσκαλο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Aπο την μία εχεις δίκιο αλλά απο την άλλν μήπως δεν είναι για εσένα η μηχανή;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nfreskakis είπε

Μάλλον διάλεξες λάθος δάσκαλο τότε. Μήπως να κοιτάξεις κι αλλού?

17 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

δεν είσαι στο χωριό που "εξαρτάσαι" από 1 άτομο. Εννοείται ότι πας σε άλλο δάσκαλο.

Ο συγκεκριμενος που με ''διδαξε'' ηταν συνεργατης. Θα δοκιμασω και με τον υπευθυνο που μου φανηκε πιο λογικος και συνεννοησιμος και φανηκε να καταλαβαινει παρολαυτα και αυτος μου ειπε οτι οπου και να πας δν σε δεχονται χωρις να μην ξερεις ''ποδηλατο''.

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aπο την μία εχεις δίκιο αλλά απο την άλλν μήπως δεν είναι για εσένα η μηχανή;

Γιατι να μην ειναι η μηχανη για μενα κουλος ειμαι? καποια φιλοσοφια ειναι? Μεταφορικο μεσω ειναι που θεωρω με τον καιρο συνηθιζεις οπως σε ολα οτι κανεις πρωτη φορα. Πραγματικα ισα που την ακουμπουσα 3 γκαζιες να εδωσα και καμια ταχυτητα και πως την ανοιγω αυτα και με θεωρησε ακαταλληλο λογο ισορροπίας . Με εβαλε και  στροφη  πρωτη μερα ουτε καν μονο την ευθεια που δν ηξερα  καλα καλα την αισθηση το να εισαι πανω σε μηχανη σαν οδηγος.Ασε που με αφησε και μονο μου δυο φορες να περιμενω να τελειωσει το τηλεφωνο,τελειωνε η ωρα λες και ειναι και πολυ για εναν αρχαριο στο πρωτο μαθημα. Θεωρω πως ηταν απαραδεκτος . Πρεπει να γινεις μαστερ δηλαδη  πριν πας σε σχολη? ποιος ο λογος μετα να υπαρχει . Ας κανουμε ολοι μονοι μας στην τελικη και απλα να δινουμε τις εξετασεις στο τελος.Αφου τα μαθηματα ειναι για τα ματια του κοσμου

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Ο συγκεκριμενος που με ''διδαξε'' ηταν συνεργατης. Θα δοκιμασω και με τον υπευθυνο που μου φανηκε πιο λογικος και συνεννοησιμος και φανηκε να καταλαβαινει παρολαυτα και αυτος μου ειπε οτι οπου και να πας δν σε δεχονται χωρις να μην ξερεις ''ποδηλατο''.

Γιατι να μην ειναι η μηχανη για μενα κουλος ειμαι? καποια φιλοσοφια ειναι? Μεταφορικο μεσω ειναι που θεωρω με τον καιρο συνηθιζεις οπως σε ολα οτι κανεις πρωτη φορα. Πραγματικα ισα που την ακουμπουσα 3 γκαζιες να εδωσα και καμια ταχυτητα και πως την ανοιγω αυτα και με θεωρησε ακαταλληλο λογο ισορροπίας . Με εβαλε και  στροφη  πρωτη μερα ουτε καν μονο την ευθεια που δν ηξερα  καλα καλα την αισθηση το να εισαι πανω σε μηχανη σαν οδηγος.Ασε που με αφησε και μονο μου δυο φορες να περιμενω να τελειωσει το τηλεφωνο,τελειωνε η ωρα λες και ειναι και πολυ για εναν αρχαριο στο πρωτο μαθημα. Θεωρω πως ηταν απαραδεκτος . Πρεπει να γινεις μαστερ δηλαδη  πριν πας σε σχολη? ποιος ο λογος μετα να υπαρχει . Ας κανουμε ολοι μονοι μας στην τελικη και απλα να δινουμε τις εξετασεις στο τελος.Αφου τα μαθηματα ειναι για τα ματια του κοσμου

Το πήρες στραβά αλλά να σου εξηγήσω:απαιτεί ένα μίνιμουμ επίπεδο δεξιοτήτων το οποίο δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Μεταφορικό μέσο είναι και το αεροπλάνο αλλα δεν μπορούν όλοι να γίνουν πιλότοι.

Αν δεν μπορείς να κρατήσεις ισορροπία για τον οποιοδήποτε λόγο ...........

Ποδήλατο ξέρεις;Και δεν είναι χαζή η ερώτηση,στην ισορροπία βασίζονται και τα δύο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το πήρες στραβά αλλά να σου εξηγήσω:απαιτεί ένα μίνιμουμ επίπεδο δεξιοτήτων το οποίο δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Μεταφορικό μέσο είναι και το αεροπλάνο αλλα δεν μπορούν όλοι να γίνουν πιλότοι.

Αν δεν μπορείς να κρατήσεις ισορροπία για τον οποιοδήποτε λόγο ...........

Ποδήλατο ξέρεις;Και δεν είναι χαζή η ερώτηση,στην ισορροπία βασίζονται και τα δύο. 

Καλα δν ειναι μετρο συγκρισεις το αεροπλανο με μηχανη η το αμαξι. Την ερωτηση αν ξερω ποδηλατο την θεωρω πολυ ανοητη γενικοτερα . Τι παει να πει αν ξερω. Δυο πεταλια και ενα τιμονι ειναι. Αλλα ααν εχω χρονια να ανεβω μπορει να θελω λιγο χρονο μεχρι να συνηθισω. Οπως και στο σχοινακι αμα ξεκινησεις μετα απο καιρο  στην αρχη μπλεκεσαι  και μετα το βρισκεις. Αυτο εξηγω και πιο πανω δν θεωρησα οτι πρεπει σε ολη μου την ζωη να κανω ποδηλατο για να μπορω να ειμαι πανω σε μια μηχανη ειναι παραλογο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Καλα δν ειναι μετρο συγκρισεις το αεροπλανο με μηχανη η το αμαξι. Την ερωτηση αν ξερω ποδηλατο την θεωρω πολυ ανοητη γενικοτερα . Τι παει να πει αν ξερω. Δυο πεταλια και ενα τιμονι ειναι. Αλλα ααν εχω χρονια να ανεβω μπορει να θελω λιγο χρονο μεχρι να συνηθισω. Οπως και στο σχοινακι αμα ξεκινησεις μετα απο καιρο  στην αρχη μπλεκεσαι  και μετα το βρισκεις. Αυτο εξηγω και πιο πανω δν θεωρησα οτι πρεπει σε ολη μου την ζωη να κανω ποδηλατο για να μπορω να ειμαι πανω σε μια μηχανη ειναι παραλογο.

Η παροιμία λέει ότι το ποδήλατο και το σεξ δεν ξεχνάς ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν ,όχι το σκοινάκι.Απλά έχεις αποκτήσει την αίσθηση της ισορροπίας η οποιά δεν ξεχνιέται,μιλάμε για ποδήλατο πάντα. 

Και τελικά δεν είπες αν έχεις εμπειρία απο ποδήλατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η παροιμία λέει ότι το ποδήλατο και το σεξ δεν ξεχνάς ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν ,όχι το σκοινάκι.Απλά έχεις αποκτήσει την αίσθηση της ισορροπίας η οποιά δεν ξεχνιέται,μιλάμε για ποδήλατο πάντα. 

Και τελικά δεν είπες αν έχεις εμπειρία απο ποδήλατο.

Aπαντησα οτι εχω πολυ καιρο να κανω, απο παιδι δημοτικου συγκεκριμενα οποτε οχι δν θεωρειται εμπειρια  προφανως. Δεν το εκανα χομπι ποτε. Αλλα δν ηξερα οτι σε ολα τα χρονια της ζωης μου πρεπει να κανω ποδηλατο για να ξερω απο μηχανη.Δεν σου λεω οτι δν βοηθαει ως ενα σημειο. Αλλα δν γινεται να κριθω στα πρωτα 3 λεπτα μετα απο τοσα χρονια σαν αρχαριος οτι δν εχει νοημα να προσπαθησω επειδη θεωρησε ο ''δασκαλος'' οτι δν εχω ισορροπία. Για αυτο δν πας και στην σχολη στην τελικη ? Δηλαδη ολοι υπολοιποι το πανε λαμπαδα μονο μιας? 

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.

θες να μαθεις να οδηγεις ή απλα να παρεις το διπλωμα ; υπαρχει διαφορα

επισης για πιο λογο θες το διπλωμα; ολα εχουν σημασια τους να ξερεις και η καθε κατασταση εχει και αλλους κινδυνους και παγιδες.... δεν ειναι το ιδιο να κυκλοφορεις στα χωραφια με το να εισαι αρχαριος στο κεντρο της αθηνας...

επισης εισαι σε λαθος mode, οταν σε κατι ειμαστε ασχετοι, δεν ειναι κακο αλλωστε 5-10 πραγματα ξερει καθενας μας και σε χιλιαδες αλλα ειμαστε απλα ασχετοι,

καλο ειναι να ακουμε, ακομα και ενας κακος δασκαλος εχει κατι να σου πει-δειξει που δεν γνωριζεις

αν δεν σου κανει φυσικα ολο το πακετο τον αλλαζεις χωρις δευτερη σκεψη και αμεσα

αλλα το βασικο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι τωρα πρεπει να ακους

10 διαφορετικους δασκαλους να πας 12 διαφορετικες μεθοδους θα δεις και αποψεις

ρωτας λοιπον κατι, προσπαθουν μερικοι αγνωστοι να σε βοηθησουν κυριως μυριζοντας τα νυχια τους γιατι απλα γνωριζουν τις 5 αραδες που ειπες που μπορει ανετα να ειναι το 1% απο ολη την ιστορια, και αντι η απλα να τις διαβασεις τις γνωμες αυτες να συγκρατισεις οποιες θεωρεις βοηθητικες

και στην τελικη να προσπερασεις αυτες που δεν θεωρεις χρησιμες

απλα προσπαθεις να πας στην κοντρα και στις δικαιολογιες

και για να κλεισω συμφωνω εχει σχεση η ερωτηση για το ποδηλατο, ειναι αλλος ο βαθμος ευχεριας αν το εχεις και εισαι ανετος με το ποδηλατο

αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο αλλα σιγουρα στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο παραπανω ... αρα δεν εχει κατι κακο η ερωτηση ....

επισης ναι δεν ειναι ολοι για μηχανη, οπως δεν ειναι ολοι για αυτοκινητο ... πως να το κανουμε ...

τωρα θα μου πεις μα ολοι εχουν διπλωμα ... σωστα ... και για αυτο ειναι παντα το κατ γεματο και στα τροχαια στατιστικα ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες σε ολο τον κοσμο

οπως και να εχει βρες ενα δασκαλο με ορεξη, δωσε χρονο στο να μαθεις και να ακους, μεχρι να παρεις το κολάι και στο τελος θα ερθει και το διπλωμα  ... καλα χιλιομετρα

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει αυτή τη συμπεριφορά ο δάσκαλος θεωρώ οτι δεν βοηθάει την όλη κατάσταση.

Αλλωστε γιαυτό λέγεται δάσκαλος. Για να μάθει αυτόν που δεν ξέρει και οχι για να κάνει 2 μαθήματα και να πληρωθεί για παραπάνω, όπως έγινε στην δική μου περίπτωση.

Τελος θα βοηθούσε πολύ να κάνεις κάτι και απο μόνος σου. Πχ βρες έναν γνωστό σου με μηχανάκι και πήγαινε σε μια αλάνα και κανε οδήγηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...